01.Eki.2013 - 31.Eki.2013 Hiç işlem yok

B
  • Kullanıcı Bonna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
[MENTION=3096]Bonna[/MENTION] para beklediğin şu hesap yeni açılmıştı? İlk ödemesini almış mıydı?

acaba şurada "müjdemi isterim kazancım kesinleşti !!" diye bi yazı gorebilecekmiyiz saatte bi kontrol edıyorum tıh yohh :( :D

[MENTION=3096]Bonna[/MENTION] para beklediğin şu hesap yeni açılmıştı? İlk ödemesini almış mıydı?

Yok hocam hiç ödeme almadım.
[MENTION=84]schizopat[/MENTION] [MENTION=4068]DieWithHonoR[/MENTION] [MENTION=1715]organikmakale[/MENTION] [MENTION=3001]zzinan[/MENTION] [MENTION=4058]furkan889[/MENTION] [MENTION=3317]powerstorm[/MENTION]

Bu arkadaşlar arasından hesabı kesinleşmeyen adsense'den daha önce ödeme alan oldu mu? Ortak bir kanıya varalım artık yeter.

[MENTION=84]schizopat[/MENTION] [MENTION=4068]DieWithHonoR[/MENTION] [MENTION=1715]organikmakale[/MENTION] [MENTION=3001]zzinan[/MENTION] [MENTION=4058]furkan889[/MENTION] [MENTION=3317]powerstorm[/MENTION]

Bu arkadaşlar arasından hesabı kesinleşmeyen adsense'den daha önce ödeme alan oldu mu? Ortak bir kanıya varalım artık yeter.

ben 2 kez odeme aldım dostum.. bu 3. odeme olacaktı ama sanırım olamayacak :D

ben 2 kez odeme aldım dostum.. bu 3. odeme olacaktı ama sanırım olamayacak :D

Olacak kardeşim olacak.Ne yapacak kesinleştirmeyim köpekler gibi kesinleştirecekte.Ne kadar kesinleştirecek o merak konusu.Şuan [MENTION=1050]jakabvo[/MENTION] arkadaşımı çok iyi anlıyorum valla.

[MENTION=3096]Bonna[/MENTION] benim de bu kesinleşmeyen hesap yeni açılmıştı, hiç ödeme almadı.

Yine de ayın 20'sinde tam belli olacaktır.

Olacak kardeşim olacak.Ne yapacak kesinleştirmeyim köpekler gibi kesinleştirecekte.Ne kadar kesinleştirecek o merak konusu.Şuan [MENTION=1050]jakabvo[/MENTION] arkadaşımı çok iyi anlıyorum valla.

ayın 15inde gitmişti sanırım para kazanma içinde de 620 tl yansıyan kazanc vardı.

eşiğe yanı 200 tl ye razıyım. 1 lıra fazlasında gozum yok. şu ara bayya kritik durumlar.ama %10 ihtimal veriyorum :S

ben geçen ay ödeme almıştım dostum:(

[MENTION=1316]Alex[/MENTION] 'in öyle oldu işte 800-900 tl den 300 kesinleşti.Ben o parayı unuttum bile arkadaşlar siz de böyle yapın.unutun bi umut belki gelir.

Ekim ayı kazancı bende de kesinleşmedi. Daha doğrusu kesinleşti ama 7 TL. Tahmini kazancım ise 900 küsürdü.

benimde hala kesinleşmedi
pekte umudum kalmadı açıkçası

ukxvr.jpg

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri