01.Eki.2013 - 31.Eki.2013 Hiç işlem yok

B
  • Kullanıcı Bonna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
B

Bonna

Guest
Merhaba arkadaşlar,
Bildiğiniz üzere hemen hemen %90'lık bir kısımın adsense'i kesinleşti.Benim de yeni 5 Günlük kanallarımın parası kesinleşti.Ödeme eşiğini geçemedik ama allaha şükür pin eşiğini geçtik.Hedefim pin eşiğiydi zaten.​
Her zaman demiştim.
İlk ay 10 $
İkinci ay 90 $
üçüncü ay 1000 $ :)

Neyse hikayemi anlatmak için açmadım bu konuyu.Şimdi Benim içinde 1.400 TL bulunan adsense'm ve bu paranın büyük çoğunluğunun bulunduğu kanalları g+ ile açıp geçirdiğim Paravan adsense'm kesinleşmedi.Büyük merakla bekliyorum sonuçta gelecek ve ya gelmeyecek bi 1.400 Liradan bahsediyoruz :)

Benimle aynı sorunu yaşayan [MENTION=2357]iwocan[/MENTION] var kendisiyle skype'den sürekli konuşuyoruz ama sonuç yok ikimiz de de durum şu şekilde.
01.Eki.2013 - 31.Eki.2013
Hiç işlem yok.

Forumda TL adsense'i (para kazanmaya kapanan kanalların bulunduğu) kesinleşmeyen başka kimler var acaba?

Bakın hesabı dolar olanlar veya para kazanmaya kapanan kanalı bulunmayanlar lütfen yazmasın.Burda sadece TL olup da para kazanmaya kapanan kanalların bulunduğu adsense'lerin neden kesinleşmediğini tartışacağız.Umarım yakında kesinleşir.İnancım tam ama olmasa da olur.Yakında çok daha fazlasını kazanacağız skype gurubumuzla inşallah :) Herkese Bol Kazançlar!

Not:Ekim kazançları konusu var biliyorum,ancak bu konuyu orda belirtsem iki-üç post sonra kaybolacak o yüzden burda yeni konu açıyorum zaten o konuyla pek alakası kalmadı artık :)

Benim de TL ve $ hesaplarım hala kesinleşmedi.

Para kazanmaya kapatılan, kapatılmayan tüm kanallar hala yansımış değil.

Beklemekte fayda var.

benimde para kazanma kapatıldı hesap dolar 18-20 ekim civarı kapatıldı sonra g + ile kes bağla yaptım 1kere gene kapandı sonra gene yaptım busefer farklı idde google + bağlayınca busefer o ana kanal alt kanal oldu ana kanalda temize çıktı sonra ana kanala video yükledim 130k tıklanma aldı sonra dedim son kez google + kes bağla yapayım o videoda gitti günlük 30 dolar getirisi vardı bilmiyorum acaba nekadar gelecek hala kesinleşen birşey yok

Yeni adsense'e tam olarak, kanalların ne zaman gecti acaba...Mesala 28sinde bagladıysan, 1 hafta alıyor yeni adsense gecme işlemi...Bu ay yansımama durumu olabilir...

skype gurubumuzla
la başka gruba kaymadın dimi bizim grupta çok yazmıyon bak eğer öyle ise ...

---------- Mesaj saat 14:08:22 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:07:00 civarında gönderildi. ----------

12-11-13 14:00 İtibari ile beklemedeyiz.

bu gün 19:00 a kadar yansımazsa buraya yazıyorum hiç yansımaz

la başka gruba kaymadın dimi bizim grupta çok yazmıyon bak eğer öyle ise ...

---------- Mesaj saat 14:08:22 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:07:00 civarında gönderildi. ----------

bu gün 19:00 a kadar yansımazsa buraya yazıyorum hiç yansımaz

Nasıl yansımaz kardeşim? Napacak üstüne mi yatacak google. Köpek gibi yansıtacak o parayı Ama 0 TL ama 1.400 TL !

Senin gurubunda Yt'dan çok boş muhabbet dönüyor be kardeşim :)

Nasıl yansımaz kardeşim? Napacak üstüne mi yatacak google. Köpek gibi yansıtacak o parayı Ama 0 TL ama 1.400 TL !

Senin gurubunda Yt'dan çok boş muhabbet dönüyor be kardeşim :)

o grubun başlığına baksana ;) yt ile alakası varmı biz orada göç planı yapıyoruz [MENTION=2009]By_Mustafa[/MENTION] ile gelmek istersen vagona atlarsın ;)

adsense müşteri desteğine aşırı atarlı giderli 2. mesajımdan sonra gelen cevap şu şekildedir..

""Merhaba xxx Bey,

Bir önceki e-postada da belirttiğim gibi, YouTube kazançlarınızın hesabınıza yansıması ayın 20'sine kadar sürebilmektedir. Ödemeler ise ayın 21-30'u arasında yapılmaktadır.

Ayın 20'sine kadar kazançlarınız yansımazsa, bu e-postayı yanıtlayarak beni bilgilendirmenizi rica ederim.

Saygılarımla,

İsmail Çınar""
[MENTION=3096]Bonna[/MENTION] nn da dediği gibi 0 da olsa yansıtmak zorundalar.. bekleyip görecez.. yalnız bu sorunlu adsenseye bagladıgım yeni kanalların hiç bir gosterimi yansımıyor. hesap hayalet hesap konumunda.. kızaga çekilmiş gibi..bu konuyla alakası vardır yoktur bilmiyorum

Benimde hala yansımadı,bişey somak istiyorum bazılarınnın adsensesinde hala dolar şeklinde ücret gösteriyor bizimkiler neden TL oldu ?

Evet arkadaşlar, [MENTION=84]schizopat[/MENTION] [MENTION=4068]DieWithHonoR[/MENTION] [MENTION=1715]organikmakale[/MENTION] [MENTION=3001]zzinan[/MENTION] [MENTION=4058]furkan889[/MENTION] ve ben olmak üzere 6 Kişinin TL adsense'i kesinleşmedi,beklemedeyız.

Evet arkadaşlar, [MENTION=84]schizopat[/MENTION] [MENTION=4068]DieWithHonoR[/MENTION] [MENTION=1715]organikmakale[/MENTION] [MENTION=3001]zzinan[/MENTION] [MENTION=4058]furkan889[/MENTION] ve ben olmak üzere 6 Kişinin TL adsense'i kesinleşmedi,beklemedeyız.

benide ekle aynı durumdayım kesimleşmedi henüz

2 adsense'de beklemede arkadaşlar 14-11-13 00:00 Tarihine kadar beklerim,kesinleşmesse bir mail de ben atarım ne ayak diye :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri