B
Bonna
Guest
Peki hocam neden sadece 7 TL. sebebi nedir sence ?
Para kazanmaya kapanan kanallarınız.Bu arada ne zaman kesinleşti?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Peki hocam neden sadece 7 TL. sebebi nedir sence ?
12 sinde kesinleşti. Para kazanma kasım 4 de engellendi. 2 kanalım vardı sadece. yan kanala topluluk ihtarı 24 agustosta gelmişti ama ne gariptir ki 4 kasımda engellediler. analytcs e para yansımıştı. ben ekim ayını alırım diyordum ama alamayacağım galiba.
değişen bişey yok.. hala durum aynı. 4 gunleri kaldı bakalım 20sine kadar bi halt olacakmı bizim adsenselerde
Aynen kardeşim youtube oyunu kuralına göre oynuyor mu? oynamıyor dimi.Beni niye onun emirlerine uyayım.Bi ödeme alsam kurucam 3 VDS alıcam [MENTION=2357]iwocan[/MENTION] 'ın botunu kurucam 3 farklı VDS'e bağlayacagım 500'er kanal 3 adsense 1.500 kanal ne gelirse artık.1 yılda bu hedefe ulaşmayı düşünüyorum.[MENTION=3096]Bonna[/MENTION] hocam sana nekadar senı anlıyorum desem yalan olur. basına gelmeden bilemez ınsan hatta anlasam bile çözüm getrmedikten sonra bu da bi işe yaramaz.. ben umudu cok oncesinden kesmiştim sonra konuları okdukca forumda dolastıkca tekrardan umitledim ama dedğin gibi bi halt olmayacak.. seni bilmem ama kendi adıma eksik gorduklerım yanlıslarım sunlar..
1- emek verdim kımsenın hakkına girmemeye çalıştım..bot vds vps birşey kullanmadan..
2- tamam özün olan videolarımın haricinde dizi vs işlerle de ugrastım bu da spam ama TAM Manasında spam yapmadım. yanı tek tuslar hooop 200 300 videoyu aşırıp hoop kjendi kanalıma aktarmadım. yeri geldi 48 saat uykusuuz kaldım kestim biçtim klip hazırladım vs vs. yani yine bi anlamda EMEK sarfettim. böylelikle hem kendımı hem 200 300 video aşıracagım adamın hesabını riske atmadım
3- doğru ve hakkı gözeterek çalışırsam birşey olmaz mantıgıyla 2. bi adseneye basvurmadım
4-olabildiğince bildiğimi paylasmaya yardım isteyen herkese yardımcı olmayaa çalıstım. (yeri geldi -kardes hiç kazanamıyorum su videonu kaldır bnmkide izlensin msjı na 80k 100k lık videomu silerek karslık verdim.)
5,6,7,... böyle uzar gider bu. amaaa YANLIŞŞ !!
kazanmak için en kurt, en p*ç i olacaksın kimsenin gözünün yaşına bakmayacaksın. sistemini kurup gunde belki 1000 2000 video atacaksın.. 15 20 adsense hesabın olacak deli bi kasacaksın. tek tuşla.. bot vds vs yardımıyla. uykusuz falan da kalmıcaksın.. akıp gideceksin !!15 adsensenın 5 i banlansa 5 i kesinleşmese 5 i yine kazanç getirir.. bu iş böyle.. yakında deli gücücyle giricem bu işe. bakalım kım ölee kim kala![]()
hadi bakalım.. yakın zmanda bnde tam manasyla giricem.. oyunu kuralına gore oynamaya.. ins kazanclarda bari 200 u kesinleşir yatar bişi olur ihtimal vermemekle birlikte umut da ediyorum . en azından sistem maliyetinin bir kısmını karsılamıs oluruz.. hadi bakalım![]()
benim kanalların para kazanmalarının hepsi kırmızıya dönmüş ve ekim ödemeleri de daha kesinleşmemiş![]()
[MENTION=3096]Bonna[/MENTION] sorunlu kanal da içinde olmak uzere bıcok kanalın para kazanmasını aktfi ettim. önereceğin bişey var mı sorunlu kanalı silmeden devam etme sansım nedir okadar içeriğe aboneye içim acıyor silesim gelmiyor
sorunlu kanalı sil diğerlerinin adsense'ini değiş.
lazım değilse sil ne işine yaracaksorunlu kanali sildim. g maili de silmelimiyiz ya da google + ı ?
lazım değilse sil ne işine yaracak
yok lazımlıgından değil de sorun yaratır yaratmaz o bakımdan. bi de ilerde maillere falan bakılmak gerekebilir diye ama neyse en iiyisi silmek. diğer kanalları tasımadan devam edecegım bakalım ne olacak
taşımazsan 2-3 güne kadar yalan olur hocam.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.