01.Eki.2013 - 31.Eki.2013 Hiç işlem yok

B
  • Kullanıcı Bonna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
eee ozaman standdar bir mail yazsı yazın bizlerde atalım malum birlik beraberlik olgudu anlaşılsında yt kaale aldın. para alan almayan atarsa en azından geri bildirim yaparsa fayda olur belkii bukadar katı kural uygulamazlar bidahada.. buzun sizlere yarın bizler.. sırayla bu saçma işler dimi ;)

eee ozaman standdar bir mail yazsı yazın bizlerde atalım malum birlik beraberlik olgudu anlaşılsında yt kaale aldın. para alan almayan atarsa en azından geri bildirim yaparsa fayda olur belkii bukadar katı kural uygulamazlar bidahada.. buzun sizlere yarın bizler.. sırayla bu saçma işler dimi ;)

Aynen öyle.Supporta nasıl mail atıyoruz bi de örnek mail paylaşsın biri herkes onu atsın

"Sayın youtube yetkilileri,

Tüm iyi niyetime rağmen, geçen aylarda elde edilen toplam kazançlarım, bugun itibariylede kesinleşmemiştir. Bu durumun nedeni youtube sisteminin anadilimiz dil desteğinin yetersizliği, yenı ve uygulaması aniden ortaya çıkan youtube kurallarının karışık ve anlaşılmasının zorluğu, gibi nedenlerden dolayıdır. Tamamen sizlerin belirlediği kurallar ve uyarılarınızı takip ederek, bunları en iyi biçimde uygulamaya çalışmaktayım.

Geçen ayda elde etmiş oldugum toplam gelirlerimi adsense hesabımdan görebilmekteyim. Adsense hesabımdaki toplam aylık kazanç bugunku tarih itibari ile hala kesinleşmemiştir. Netleşen kazançların ödeme tarihleri gelmiş vede konu hakkında net bilgi edinilecek bir platform ve ortam tarafımdan hala bulunamamıştır.

Konu hakkında yardımlarınızı ivedi olarak, bu ayki ödeme tarihine kadar beklemekteyim. Kesinleşmeyen kazançların kısa sürede kesinleşmesi ve bu ayki ödeme işleminde bir problem olmaması dileklerimle iyi çalışmalar dilerim... youtube kazanç ortağınız..."

mail olarak yada geri bildirim olarak bunu gönderebilirsiniz.ya mial adresıniz adsense yada 54454545 bir no varya adsensede onuda belırte bilirsiniz... bir şanş bir ihtimal işte... boş beklemektense bir adım atmak iyidir. youtubede çeki düzen versin kendine abuk subuk habersiz işlere girişmesin dimi. zonuçda ortağız ...bakarsınız işleme alırlar malum dil problemini iletişimi tam çözemedik youtube ile... herkes göndersin türkçe dil destek servisi zaten var youtubenın Türkiyede dail oldu bayadır

Hocam 27-28 gibi kesinleşip 2-3 gibi ödenecek.Sıkıntı yok ;)

Hocam neye istinaden böyle söylediniz ?

Not: birde kaçtır bakıyorum, bir türlü çıkartamadım. Avatarınızda arkadaş kim di acaba ? Az düşünmedim kim olduğunu bulmak için.Sadece kısa boylu olduğunu ver görüntüsünü hatırlayabiliyorum. Hazır yeri gelmişken sorayım dedim : )

sen öyle diyorsunda işi garantı yapalım :D bakarsın bir açıklama bir yazı gelır. hakkın var yada hakkın yok diye 2 i ş günü içine cevap gelecekmiş..... oto mesajları geldı bile

bence %90 ödemicek o paraları. o size 27 sinde kesinleşti benim diye kendisini örnek gösterenler geecen aykı ödeme tarihleri ve ödeme planlarına dair değişiklikler nedeniyle askıda kalan arkadaşlardır.

Hacı inşallah yanılıyorumdur ama o para yandı.

Yanılıyorsun dostum serkan abinin de başına gelmiş daha önce çift ödeme yapmışlar ;)

---------- Mesaj saat 05:12:53 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 05:11:27 civarında gönderildi. ----------

bence %90 ödemicek o paraları. o size 27 sinde kesinleşti benim diye kendisini örnek gösterenler geecen aykı ödeme tarihleri ve ödeme planlarına dair değişiklikler nedeniyle askıda kalan arkadaşlardır.

hayır o arkadaşlar yabancı forumlardan ve kanalları para kazanmaya kapanan kisiler.Yani ortak noktamız bu.
Ayrıca daha önce serkan abinin de başına gelmiş çift ödeme yapmışlar,1 ay gecikmiş.
Para gelir veya gelmez orasını bılemem ama kazanclarımız kesınlesecek,kesinleşmeli.

---------- Mesaj saat 05:16:27 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 05:12:53 civarında gönderildi. ----------

sen öyle diyorsunda işi garantı yapalım :D bakarsın bir açıklama bir yazı gelır. hakkın var yada hakkın yok diye 2 i ş günü içine cevap gelecekmiş..... oto mesajları geldı bile

bakalım bı cevap gelsın sana duruma gore saldırıya gecerız

---------- Mesaj saat 05:22:08 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 05:16:27 civarında gönderildi. ----------

Hocam neye istinaden böyle söylediniz ?

Not: birde kaçtır bakıyorum, bir türlü çıkartamadım. Avatarınızda arkadaş kim di acaba ? Az düşünmedim kim olduğunu bulmak için.Sadece kısa boylu olduğunu ver görüntüsünü hatırlayabiliyorum. Hazır yeri gelmişken sorayım dedim : )

Dustin Clare Spartacuss dizisinde efsane GANNICUSS rolünü oynayan adam.

ve Dustin Clare'in boyu 1.78 yanlış hatırlamıyorsam pek kısa sayılmaz yani,orta boylu diyelim.
Filmin sonunda çarmağa gerdiler az ağlamadım :(
Bu repliği hiç ama hiç aklımdan çıkmadı şu zamana kadar;
İHTİŞAMLI BİR ÖLÜM

Bu arada senın sorunun cevabı da bazı tecrubelerden yola cıkarak öyle dedım.inş öyle olur.

Dustin Clare Spartacuss dizisinde efsane GANNICUSS rolünü oynayan adam.

ve Dustin Clare'in boyu 1.78 yanlış hatırlamıyorsam pek kısa sayılmaz yani,orta boylu diyelim.
Filmin sonunda çarmağa gerdiler az ağlamadım :(
Bu repliği hiç ama hiç aklımdan çıkmadı şu zamana kadar;
İHTİŞAMLI BİR ÖLÜM

Bu arada senın sorunun cevabı da bazı tecrubelerden yola cıkarak öyle dedım.inş öyle olur.

Eyvallah sonunda hatırlayabildim.Çok düşünmüştüm kim diye, gannicuss çıktı. Dizide kısa boylu duruyordu ama : )

hala bir gelişme yok benım adsense de. mail de attım 2 tane geri dönüş yapmadılar.

sizde var mı bi haber arkadaşlar [MENTION=84]schizopat[/MENTION] [MENTION=4068]DieWithHonoR[/MENTION] [MENTION=1715]organikmakale[/MENTION] [MENTION=3096]Bonna[/MENTION] [MENTION=4058]furkan889[/MENTION] [MENTION=2344]fsever[/MENTION] [MENTION=4089]kasta37[/MENTION] [MENTION=3317]powerstorm[/MENTION] [MENTION=2536]payniko[/MENTION] [MENTION=129]jokerboy[/MENTION] [MENTION=491]indispensable[/MENTION] [MENTION=4521]jacksparrow45[/MENTION] [MENTION=1316]Alex[/MENTION]

hala bir gelişme yok benım adsense de. mail de attım 2 tane geri dönüş yapmadılar.

sizde var mı bi haber arkadaşlar [MENTION=84]schizopat[/MENTION] [MENTION=4068]DieWithHonoR[/MENTION] [MENTION=1715]organikmakale[/MENTION] [MENTION=3096]Bonna[/MENTION] [MENTION=4058]furkan889[/MENTION] [MENTION=2344]fsever[/MENTION] [MENTION=4089]kasta37[/MENTION] [MENTION=3317]powerstorm[/MENTION] [MENTION=2536]payniko[/MENTION] [MENTION=129]jokerboy[/MENTION] [MENTION=491]indispensable[/MENTION] [MENTION=4521]jacksparrow45[/MENTION] [MENTION=1316]Alex[/MENTION]

yok hala benımde kasım ayı kazancı birikiyor tek umudum adsenseye zarar gelmemesi

Ben 10 kez attım dönmediler

hala kesinleşmedi. ben ümidi kestim bu ay.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri