03123242500 Yetti artık...

Elturqo

Kayıtlı Üye
0312-324-2500 bu telden 2 haftadır adamlar düzenli olarak hergün 3-4 kez arıyorlar. yok dosya masrafları felan bişeyler anlatıyorlar artık açmıyorum. Ve bunun gibi bi kaç numara daha var. İyice sinir oldum. Muhtemelen dolandırıcılar. Forumdan bu no ile arananlar var mı?

0312-324-2500 bu telden 2 haftadır adamlar düzenli olarak hergün 3-4 kez arıyorlar. yok dosya masrafları felan bişeyler anlatıyorlar artık açmıyorum. Ve bunun gibi bi kaç numara daha var. İyice sinir oldum. Muhtemelen dolandırıcılar. Forumdan bu no ile arananlar var mı?

tam olarak ne diyorlar hocam? ve nereden aradıklarını söylüyorlar

bugün beni 2 kez aradılar :D mesaj da gönderdiler hocam telefonunuz androidse google playdan arama engelleyiciyi indirin numarayı oraya girin daha arayamaz :D

genelde şöyle oluyor hocam bedava sms sitelerini kullanıyorsunuz atıyorum. oraya buraya sms atıyorsunuz veya birisi size bedava sms sitesinden mesaj atmak için numaranızı girdigi an tuzaga düşmüş oluyorsunuz. bunu reklam siteleri gibi yerlere satıyorlar sonra numaranıza günde 5 10 kere sms geliyor arama geliyor geçmiş olsun

kardeşim açtığında telefonu bir söv şöyle okkalı durmadan seri küfür bi daha aradıklarında bidaha, üçüncüye aramazlar, test edildi, onaylandı.

kredı kartınız var yada onceden kullandıysa ve yahutta daha oncesınde yada yenı kredı cektıysenız, sıze yardımcı oluyorlar hocam tabı babalarının hayırlarına degıl. Dosya masrafıydı hesap ısletım ucretıydı vs vs sızden alınan kesılen tutarları sıze tekrardan kazandırmak ıcın sadece

Benide aradılar sgk borcu varmış diyom netten sorgulattım yok gözüküyor , orlarda çıkmaz diyor :D salak kadın bari ikna edici konuş :D Telefonda kredi kartı falan istiyor bi tane adamın videosunu izlemiştim kredi kartı numarasını söylerken adama iyi küfür ediyordu yapacaktımda kadındı kapattım 2-3 kere bidaha aramadılar..

Arkadaşlar sakın bu şerepsizlere inanmayın adamalr hakkınızda herşeyi biliyor ama kredi kartınızın son 4 haneyi bilmiyorlar sakın vemreyin nuamranızı....daha önce başımıza geldi...

şuna benzer bi cvb verin :

şuanda karokoldayım emniyet görevlisi arkadaşa vericem ona anlatın sonra görüşelim vb gibi bişiler....veyada oğlum -babam-amcam savcı -polis bi sorayım felan de

Kolay Engelleyici diye bir program var. Rahatsız eden numaraları kara listeye atarsan bi sorun kalmaz

iyice zıvanadan çıktılar. durmadan tele bakmaktan usandım iş yapamıyorum. :(

Benide sürekli x bankalardan arıyolardı günde 20 kez arıyolardı abartısız bnde inat deüilmi 1 kere bile açmadım. Sonra aramayı kestiler haahah

Kardeşim tekrar ararlarsa okkalı bi şekilde söv hem youtube un stresini de atarsın kısmen :D beni de arıyolardı öyle bir sövdüm ki kadının dili tutuldu :D eminim beni unutmamıştır :D

söv gitsin benim anlamadığım adamın bahsettiğini geceleri kanal 7 reklam olarak yayınlıyor :D

geçen aradılar başka bir numaradan durmadan sallıyorlar :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri