ben istanbuldayım 1 günlüğüne kocaeline gitmiştim süper şehir hepsi üniversiteli gençler şehir onlara göre dizayn edilmiş. güzel bir yer. tavsiye ederim
Farketmene sevindim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ben istanbuldayım 1 günlüğüne kocaeline gitmiştim süper şehir hepsi üniversiteli gençler şehir onlara göre dizayn edilmiş. güzel bir yer. tavsiye ederim
Her 2 si azizim. Adana kadar çevresel olarak pis bir şehir görmedim. Mersin ise bana küçük geldi. Daha büyük düşünüyordum. Mersin-Adana-Güneydoğu arasında tek gidilecek şehir Gaziantep bence.
Güzel şehir evet, çokta severim ama insanları genel anlamda duyarsız. Şehir bir türlü gelişmiyor. Öyle ki iş için, üni için hep Gaziantep'e göç ediliyor.hakkını yeme urfada güzel şehir
Yahu abi tam yerini gösterdin. Ben bu şehirde okudum. 4 yıl boyunca sürekli gittiğim bir yer. Çokta severim ama değişiklik lazım.Kafa dinleyeceksen şiddetle tavsiyemdir!
Saklı Göl Evleri (Burdur, Türkiye) - Kamp alanı Yorumları - TripAdvisor
Sivasa gel diyece mde sadece tarihi eserler var hava fena sayılmaz ama orta derecede ev var eğlence ortamı yok ama kafa dinleye bilirsen gel![]()
1 günlüğüne kafa dinlemek için bir yerlere çıkmak istiyorum bugün. Nereyi önerirsiniz?
Doğu, Güneydoğu ve Karadeniz bölgesini hariç.
Muhammed hocam eğer standartları düşürüp öğrenci evinde kalırım dersen buyur Kütahya'ya beklerim, misafirim olursun![]()
Kütahyada 4 ay acemi birliginde kaldım askeri hiç sevmiyolardı. Ögrenciye nasıl halkın davranışı.
nevşehir ürgüp göreme avanos gel..
![]()
[MENTION=1680]De Te Fabula Narratur[/MENTION] hocam ben normalde amasyalıyım kafa dinlemek istiyorsanız Amasya yı siddetle tavsiye ederim, eger bayramdan sonra gelme ihtimaliniz varsa sizi A dan Z ye gezdirebilirm, bende bayramdan sonra orda olucam ama aklınız simdi gitmek ise hiç beklemeyin ölmeden önce görülmesi gereken yerlerden biridir amasya
4 tarafı daglarla çevrili küçük sirin bi şehirdir amasya yeşilırmak ortasından geçer ve ve ırmagın kenarına dizilmis eski yapım evler mütis bir manzare sergiler. üstelik Amasya Türkiye'de ısıklandırma bakımından birinciligide var yani geceleri daha bi baska olur
nevşehir ürgüp göreme avanos gel..
![]()
Ürgüp'lü müsün? Bana orada eşlik edersen hiç düşünmem gelirim. Amasya planını iptal ederim![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.