1 Gün Kalabileceğim Şehir

Sivasa gel diyece mde sadece tarihi eserler var hava fena sayılmaz ama orta derecede ev var eğlence ortamı yok ama kafa dinleye bilirsen gel :)

1 günlüğüne kafa dinlemek için bir yerlere çıkmak istiyorum bugün. Nereyi önerirsiniz?

Doğu, Güneydoğu ve Karadeniz bölgesini hariç.

Hiç gitmedim ama hep gitmek istedğim gezip görüp kafa dinlemek istediğim yer Bolu / Abant tarafları yeşillik doğa gölet vs biraz tuzlu diyorlar
boluda şimdi fazla soğukmuş bolu hakkında hiç bir fikrim yok ama abant güzel yer

ısparta / barla orayada gitmek istedim hep ama nasıl yerler iyimi sıkıcımı bilemem izmiri tavsiye ederim tabi gezilcekte kalıncakta yer yok değil şuan kendimden yola çıkarak yazdım

Çok para varsa isvicre alp dağlarının eteklerinde mor çiçekler arasında bir dağ evinde huzur içinde tatil yapılabilr mangalı ohh cız bız :p doğal herşey en büyük hayeliim :D

Kardeşim Sakarya'yı tavsiye ederim. Sakarya'ya gelirsen eşlik ederim hemde bende kalabilirsin.

Muhammed hocam eğer standartları düşürüp öğrenci evinde kalırım dersen buyur Kütahya'ya beklerim, misafirim olursun :)

nevşehir ürgüp göreme avanos gel..
kapadokya+1.jpg

[MENTION=1680]De Te Fabula Narratur[/MENTION] hocam ben normalde amasyalıyım kafa dinlemek istiyorsanız Amasya yı siddetle tavsiye ederim, eger bayramdan sonra gelme ihtimaliniz varsa sizi A dan Z ye gezdirebilirm, bende bayramdan sonra orda olucam ama aklınız simdi gitmek ise hiç beklemeyin ölmeden önce görülmesi gereken yerlerden biridir amasya

4 tarafı daglarla çevrili küçük sirin bi şehirdir amasya yeşilırmak ortasından geçer ve ve ırmagın kenarına dizilmis eski yapım evler mütis bir manzare sergiler. üstelik Amasya Türkiye'de ısıklandırma bakımından birinciligide var yani geceleri daha bi baska olur

[MENTION=1680]De Te Fabula Narratur[/MENTION] hocam ben normalde amasyalıyım kafa dinlemek istiyorsanız Amasya yı siddetle tavsiye ederim, eger bayramdan sonra gelme ihtimaliniz varsa sizi A dan Z ye gezdirebilirm, bende bayramdan sonra orda olucam ama aklınız simdi gitmek ise hiç beklemeyin ölmeden önce görülmesi gereken yerlerden biridir amasya

4 tarafı daglarla çevrili küçük sirin bi şehirdir amasya yeşilırmak ortasından geçer ve ve ırmagın kenarına dizilmis eski yapım evler mütis bir manzare sergiler. üstelik Amasya Türkiye'de ısıklandırma bakımından birinciligide var yani geceleri daha bi baska olur

Bütün amasyalılar toplandık :D

---------- Mesaj saat 16:39:48 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:35:46 civarında gönderildi. ----------

nevşehir ürgüp göreme avanos gel..
kapadokya+1.jpg

Ürgüp'lü müsün? Bana orada eşlik edersen hiç düşünmem gelirim. Amasya planını iptal ederim :D

Dişe diş cana can kana kan ulen :D o Muhammed buraya gelecek ! :D

amasya-kopru.jpg

060120131617.jpg

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri