1 Kasım'da Dolar

Spor Servisi

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar dolar gün itibariyle 2,9153499 TL. Seçimden sonraki gün sizce kaç civarında olur. Bu işi bilenlerin cevaplaması önemlidir.

Bu işi bilmiyorum ama pazar gecesi Seçim sonuçlarını takip et.
+ 3-5 kuruş kazanıcam diye riske girme.
+ Seçim sonuçlarına göre yabancı borsalarda zaten doların yönünü takip edebilirsin yarın gece.
+ Tr borsası açıldığı zaman dış borsalarda $ yükselse bile dolar iç piyasa etkisiyle düşüyor.
+ Forex oynamıyorsan bu kadar riske girme derim.
+ Yarın gece balkon konuşmalarını takip et.
+ + + + + +

piyasalar zaten ak partinin tek başına hükumet olamayacağını beklediği için 3 tlyi geçmez. koalisyon kurulduğu zaman 2,80 lere kadar gerileyebilir diye düşünüyorum. bence şu anda dolar almak yerine pazar gecesi doların tavan yaptığı noktadan dolar satmak daha mantıklı olur forexten işlem yapıyorsanız. zaten forex kapalı hafta sonu nedeniyle. Alım satım yapılamaz.

Son düzenleme:
öncelikle bu konuda fazla bilgim yok sadece en gerçek olabilecekleri yazıyorum.
1) 1 kasımdam sonra dolar yavaş yavaş düşmeye başlayacaktır. 1 ocak 2016 da yaklaşık 2,70 ila 2,75 civarında olacaktır.
2) 1 Ocak 2016 da 1 dolar ile 1 euro eşit olacaktır.
3) Altın gram fiyatı ciddi anlamda düşmeye başlayacaktır. Gram fiyatı 100 tl civarına düşecektir. Daha da düşebilir. 2016 da.

Bunlar tamamen kendi görüşlerimdir. konun uzmanı değilim. sadece fikirlerim.

öncelikle bu konuda fazla bilgim yok sadece en gerçek olabilecekleri yazıyorum.
1) 1 kasımdam sonra dolar yavaş yavaş düşmeye başlayacaktır. 1 ocak 2016 da yaklaşık 2,70 ila 2,75 civarında olacaktır.
2) 1 Ocak 2016 da 1 dolar ile 1 euro eşit olacaktır.
3) Altın gram fiyatı ciddi anlamda düşmeye başlayacaktır. Gram fiyatı 100 tl civarına düşecektir. Daha da düşebilir. 2016 da.

Bunlar tamamen kendi görüşlerimdir. konun uzmanı değilim. sadece fikirlerim.
Dün yazsaydinya,Dolarlari yüro yaptim.tühh 1$=1€ gitti paraciklar:)

başkanlık sistemine karşıyım ama yüzde 41 alan bir parti hükumeti kurmalı. çok saçma bir parlamenter sistemimiz var. ne yazık ki anketler ve siyasi partilerin saçma vaatleri kaos dolu,kriz dolu bir 2016yı işaret ediyor. kurulan koalisyon en fazla 8 ay dayanır,dolar 2016yı 4 lira ile kapatır.

tek başına iktidar çıkarsa dolar 2,70 bandına geriler, kualisyo çıkarsa 3,05 civarı olur tahminim 0,15 puan yukarı aşağı durum oluşur

Ne 4 Lirası ayıp ediyorsunuz 2016 yı 40 tan aşağı kapatmaz

Tek başına iktidar dolar düşebilir koalisyon durumundan dolar çok yükseleceğini tahmin etmiyorum yükselme olur ama öle çok yükselme beklemeyin.Zaten şuanda dolarda beklentide koalisyon durumundan dolar durumu beklenti koalisyon yönünde o yüzden dolar çok yükselme olmaz.

Benimde yüklü şekilde dolar ve euro var.Bakalım

asgeri ücretin bir gecede %50 artacağına inananlar doların 15 ayda %33 artacağına inanmaz tabi. sen asgeri ücreti 1500 lira yaparsan yabancı sermaye kaçar. devlet maaşları ödemek için para basar. vs vs.

geçen sene mart ayı falandı. arkadaşlara dolar alın yükselecek baya kar edersiniz dedim. sen nereden biliyorsun dediler. dedim seçim yaklaşıyor. ortalık karışık falan. dinlemediler. dememden bir hafta geçmedi. dolar 2.2 den 2.40 lara oradanda aldı başını gitti. tabi ben de para yoktu olsa kaçırmazdım. arkadaşlar sonra ahh vahh ettiler ama geçmiş olsun. arada arayıp soruyorlar. yani bazı şeyleri bilmek için kahin olmaya gerek yok. akp'nin tek başına iktidar olamayacağı 1+1=2 gibi bir şey. fed'de faizleri arttırma eğiliminde. yani doları euroya karşı ezdirmek istemiyorlar. ayrıca doların iç piyasada yükselmesi sadece seçimlerle alakalı değil dünya piyasasından da etkilenir her zaman. demem o ki. seçimlerden sonra doları kimse tutamaz. 31 aralık tahminim 3.50 ve üstüdür.

not: yatırım tavsiyesi değildir.

herşey seçime bağlı hükümet kurulduğu takdirde dolar ve euro düşmeye başlar 2 gün içinde etkisini gösterir

3,16 ya fırlar direk diye tahmin ediyorum.

seçimden sonra dolar artmıcak ama sandıkdan tek başına iktidar çıkarsa dolar düşcek seçimden sonra burdayım.

Borsa da herkes bir paritenin fırlayacağını düşünüyorsa, muhtemelen o parite düşüşe geçecektir :) YTD

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri