yazdıklarımı nasıl okuyorsun ya da google'ın alt firmaları hakkında ne kadar bilgin var bilmiyorum.
Adsense kazançlarım ile ilgili faturaları kesip Google Türkiye Ofisi'ne gönderdiğimi söyledim, ama bir tarafından "adwords ofisi" diye birşey uydurdun.
Google firmasının "Adwords ofisi" diye birşey yok malesef, Adwords bayilikleri var Türkiye'de.
Maliye bakanlığında istediğin kadar tanıdığını arayabilirsin, ancak "kişisel bilgilerimi" öyle her gördüğüm kişiye dağıtacak değilim
Eğer konuda bahsi geçen tutardan fazla para kazanıyorsan ihtarname'n geldiğinde foruma "maliye bakanlığından ihtarname geldi ne yapayım" diye konu açarsın artık. daha cevap vermiyorum sana...
Google'in Turkiye ofisi sadece Adwords isiyle ilgileniyor..Bilmiyorsan bir arastirsaydin keske.. Google Adwords ofisi derken de onu kastetmistim ama tabii yine verecek mantikli bir cevabin olmadigi icin kelime secip ustume oynamissin..
Ihtarname gelmeden direkt ben kendimi ihbar edecegim Maliye'ye pazartesi gunu..O zaman verdikleri cevabi da yazacagim..Bakalim ne diyeceksin o zaman..
Bence artik sus ve pazartesiyi bekle.O zaman anlasilir ak koyun kara koyun..