1 Yılda 26.000 TL'den fazla kazanan / kazanacak olan arkadaşlar Dikkat!

• Kullanıcı cakirturk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yazdıklarımı nasıl okuyorsun ya da google'ın alt firmaları hakkında ne kadar bilgin var bilmiyorum.
Adsense kazançlarım ile ilgili faturaları kesip Google Türkiye Ofisi'ne gönderdiğimi söyledim, ama bir tarafından "adwords ofisi" diye birşey uydurdun.

Google firmasının "Adwords ofisi" diye birşey yok malesef, Adwords bayilikleri var Türkiye'de.
Maliye bakanlığında istediğin kadar tanıdığını arayabilirsin, ancak "kişisel bilgilerimi" öyle her gördüğüm kişiye dağıtacak değilim ;)

Eğer konuda bahsi geçen tutardan fazla para kazanıyorsan ihtarname'n geldiğinde foruma "maliye bakanlığından ihtarname geldi ne yapayım" diye konu açarsın artık. daha cevap vermiyorum sana...

Google'in Turkiye ofisi sadece Adwords isiyle ilgileniyor..Bilmiyorsan bir arastirsaydin keske.. Google Adwords ofisi derken de onu kastetmistim ama tabii yine verecek mantikli bir cevabin olmadigi icin kelime secip ustume oynamissin..

Ihtarname gelmeden direkt ben kendimi ihbar edecegim Maliye'ye pazartesi gunu..O zaman verdikleri cevabi da yazacagim..Bakalim ne diyeceksin o zaman..

Bence artik sus ve pazartesiyi bekle.O zaman anlasilir ak koyun kara koyun..

niye diyemesin farklı isim farklı banka hesapları oldugu sürece yani ayrı şahıslar ben şimdiden 4 ledim adsenseleri amca dayı yigen:)

hocam ben kendi adıma olan banka hesabına hem benim adıma olan adsense den hemde abimin adına olan adsense den ücret alabilirmiyim.
yani 2 farklı adsense 1 banka hesabına aynı anda ödeme yapar mı.
[MENTION=51]beyto33[/MENTION] üstad bari sen bilgilendir beni :D

Ben şahsen öderim ama şu işler bi rayına otursun herkes düzenli vermeye başlasın öyle, daha kimse bu işten vergei vermeden gidip de ben kazanıyorum alın bu da parası dersem kimbilir kimin cebine gider.

Ben şahsen öderim ama şu işler bi rayına otursun herkes düzenli vermeye başlasın öyle, daha kimse bu işten vergei vermeden gidip de ben kazanıyorum alın bu da parası dersem kimbilir kimin cebine gider.

Düzenli olarak vergisini ödeyenler var zaten. Ama hiç vergi ödememiş olanlara devlet kancayı attığında kıvranacak çok insan var burada...

Adsense hesabınızdaki vergi bilgileri sayfasına girip bakın mesela:

https://www.google.com/adsense/app#taxInformation
Vergi Bilgileri

Google, bu AdSense hesabı için vergi bilgilerini istemez. AdSense yayıncıları, kendi bölgelerindeki resmi makamların belirlediği yerel vergi yasalarına uygun hareket etmekle sorumludur.

r10'da bu konu ile ilgili çokça bilgi mevcut: Adsense Kazancı ve Vergi olayı - Google Fan Webmaster Forum

Bu konuyla ilgili detaylı bilgi veren makale: Google Adsense ve İnternet Gelirlerinde Vergi Yükümlülüğü

Forumda bir sürü "çok bilmiş" var malesef.

Konuyu sizleri bilgilendirmek için açmıştım ancak bu çok bilmiş şahıslar konuyu sabote etmekten başka birşey yapmıyorlar.

Maliye bakanlığı vergi kaçakçılığı sebebiyle peşinize düştüğü anda bu forumda açılacak olan konuları şimdiden görebiliyorum.

O gün geldiğinde iyi ağlayıp sızlamalar...

Çok sağol bu bilgilendirme için ama benim dayım Maliye bakanı bana işlemez :D

Kazaniyorsan odeyeceksin vergini..

Yok vergi veriyoruzda ne oluyor yok verdikde ne oldu vs konusanlar bos konusuyor..

Sen vergi vermemek icin 40 takla atacaksin kendi cebini dusuneceksin,sonra Niye kendi arabamiz yok,niye kendi savas ucagimiz yok niye Cin'den fuze alalim diyince Abd Nato bize posta koyuyor,Yok niye asgari ucret 300-500 diyerek aklin sira siyaset bilmislik,ulkeni sevmislik yapacaksin..Yok oyle dava Kazaniyorsan odeyeceksin daha otesi yok..Illaki 10 lira odesende 8 lirasini yeselerde 2 lirasi bir sekilde devletine milletine sen gormesende coluguna cocuguna bir sey olarak doner.

Asgari ücret 830 civarında iken bugün asgari ücretli bir kişi ortalama 150 lira vergi veriyor. Bir milletvekili ortalama 15.000 TL , öğretmen kazaniyor 1700 TL , ülkede değil uçak değil füze araba bile üretilemiyor. Doğuda vergili elektrik kullanan yok bile. Deprem zamanında alınmaya başlanan telekomünikasyon vergisi 2013 yılında halen alınıyor. vergi düzeyine göre 3,36 olması gereken benzine 4.80 ödüyoruz. bunlar objektif olarak benim gördüğüm vergi adaletsizlikleri. Uzun olmasın diye yazmadığım en az 10 madde var. Şimdi durum böyleyken yurtdışından yada türkiyeden özellikle yurtdışı için insanların tıkladığı reklamlardan elde ettiğim kazanctan niye haraç (vergi) vermek zorunda olayım ki?

hocam ben kendi adıma olan banka hesabına hem benim adıma olan adsense den hemde abimin adına olan adsense den ücret alabilirmiyim.
yani 2 farklı adsense 1 banka hesabına aynı anda ödeme yapar mı.
[MENTION=51]beyto33[/MENTION] üstad bari sen bilgilendir beni :D

hayır alamassın 1 adsense 1 hesap ok

Devlet Ölüyü Diriyi Tikti Benim Adsense den kazandığım 30 Tl göz dikti desene :)

hayır alamassın 1 adsense 1 hesap ok

bende bir banka hesabına 2 adsenseden ödeme almak için banka ekledim küçük bir ücret yattı ve onayladı. oluyor sanmıştım.

peki hocam benim adsense ve benim banka hesabı ile her ay ödeme alıyorum.
ve
abimin adsense ve abimin banka hesabı ile de her ay ödeme alıyorum.

asıl merak ettiğim;
benim adsense in ödemesini abime
abimin adsense in ödemesini benimkine..
birbirleriyle değiştirsem sorun olur mu (adsense de isimler ile birlikte)
saygılar..

Senede 26.000 TL kazanan adamda bi zahmet vergi versin zaten..Yani bu kadar aç gözlü olmanın anlamı yok :D

bende bir banka hesabına 2 adsenseden ödeme almak için banka ekledim küçük bir ücret yattı ve onayladı. oluyor sanmıştım.

peki hocam benim adsense ve benim banka hesabı ile her ay ödeme alıyorum.
ve
abimin adsense ve abimin banka hesabı ile de her ay ödeme alıyorum.

asıl merak ettiğim;
benim adsense in ödemesini abime
abimin adsense in ödemesini benimkine..
birbirleriyle değiştirsem sorun olur mu (adsense de isimler ile birlikte)
saygılar..

sen hali hazırda aldığın kaazancını banlatmak için bişile ryapmak siityon heralde...kardeşim normal bi şekild ealıyormuşssun işte nedne heyecan arıyomuşssun...yap yap olur 1 ay sonra ağlarsın forumda

sen hali hazırda aldığın kaazancını banlatmak için bişile ryapmak siityon heralde...kardeşim normal bi şekild ealıyormuşssun işte nedne heyecan arıyomuşssun...yap yap olur 1 ay sonra ağlarsın forumda

Konuyla alakasız ama söylediğim diziyi çalışmaya mı başladın hocam,izlenimler yarı yarıya düştü de :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri