1 Yılda 26.000 TL'den fazla kazanan / kazanacak olan arkadaşlar Dikkat!

• Kullanıcı cakirturk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera06 Türkiye'demi yaşıyorsun ? ve vergi ödüyorsan nasıl ödüyorsun bizide bilgilendirirmisin. Maliyeye gidip kendimizi ihbarmı etmeliyiz biz şu parayı kazanıyoruz alın buda vergimiz diyemi?
Ya arkadaslar cahil cahil konusmayin lutfen.

Turkiyede yasadim ama su an yasamiyorum.Burda bildirmeme gerek yok ki Yil sonu mecbur bildirimini yapiyorum zaten hesabima gireni Vergi dairesi otomatik goruyor.Yil sonu Gelir beyannamesinde gordugu seyleri yazmassam hemen kafama cokuyor zaten bu neyin nesi niye yazmadin diye.Kacir kacirabilirsen.

Turkiyede'de Vergi vermekden korkuyorsan,bisey olmaz diyorsan o zaman aynen bildigin gibi devam edeceksin.Taki kapina maliye gelip gel bakalim bi gezintiye cikalim diyene kadar ki bu olmadik yada olmayacak sey degil heleki Fransiz Saglik ve Vergi Kanunlarini tamami ile Ulkeye adapte etmeye calisan bir hukumet varken cok kolay olacak ve herkesin herseyi bildirecegi bir gelecek yakinimizdayken gidip bunu pasa pasa bildireceksin.Ha bildirmem diyorsan o zaman ne vergi konusuan girip yazi yazacaksin,nede vergi konusunda fikirlerini yazmayacaksin.

Cok kazaniyoran bu risk varsa ki bu risk var,Vergi dairesine gitmeyeceksin,yada gideceksin Yillik gelir beyannamende yada ne ise artik Turkiyede gecerli olan durum kazancini beyan edip devletine bildireceksin.

Bugun bu sektorde 3 Kurus cebimde kalsin diyerek kazandigin para,yarin bu sektor bittiginde normal bir iste calisirken aldigin 800-1.5k tl maasla calisirken devlet gelipde hoop gel bu zaman bunu almissin bi ode bakim dediginde ben su kadar maas aliyorum bunu nasil douyeyim demiyeceksin.Pasa pasa bugun alip yedigin o parayi ,o gun geldigindede devlet senden pasa pasa alacak,ne maasina bakacak ne paranin olup olmadigina.Bu olacak hemde cok yakinda goreceksiniz.Muslera yazdiydida dalga gectiydik kafa bulduyduk adam dogru demis dersiniz.

yaw arkadaşlar vergi olayı var Türkiyede kazançların 26.000 Tl hatta benım bildiğm 20.000 TL üzerinde kaznaırsan ödeyeceksin vergini ama bunu bu kadar büyütmeyin yılda bu kadar para kazanan kişiler adsensesini çoğaltsınlar ve farklı farklı hesaplara bölsünler yani her bankaya yılda 15.000 tl yatsın bu şekilde konuyu türk usulü ile kapatın.....

Böyle bir şey diyemessin hocam.Tüm hesaplar merkez bankasında görülür. Dolayısıyla farklı adsenselere paylaşmak mantıklı değildir.

Böyle bir şey diyemessin hocam.Tüm hesaplar merkez bankasında görülür. Dolayısıyla farklı adsenselere paylaşmak mantıklı değildir.
niye diyemesin farklı isim farklı banka hesapları oldugu sürece yani ayrı şahıslar ben şimdiden 4 ledim adsenseleri amca dayı yigen:)

farklı adsense'lere bölünen kazançlar farklı kişilerin hesaplarına yatıyorsa olur ancak. Ama farklı kişilerin devlet memuru vs olmaması gerekiyor, yani ya "serbest meslek erbabı" (nakit para ile çalışan) ya da işsiz olması gerekiyor.

eş dost farklı isimli hesaplara bölmekten bahsetti sanırım arkadaş. aynı kişi üzerine dediğiniz olur.

böyle bir şey diyemessin hocam.tüm hesaplar merkez bankasında görülür. Dolayısıyla farklı adsenselere paylaşmak mantıklı değildir.

ayni kişi adinda değil tabiki hocam :) ben eşim-babam ve kendi hespalrımı kullanıyorum buna göre 75.000 tl kaznasam yıllıkı sıkıntı yok demekttir

Kazaniyorsan odeyeceksin vergini..

Yok vergi veriyoruzda ne oluyor yok verdikde ne oldu vs konusanlar bos konusuyor..

Sen vergi vermemek icin 40 takla atacaksin kendi cebini dusuneceksin,sonra Niye kendi arabamiz yok,niye kendi savas ucagimiz yok niye Cin'den fuze alalim diyince Abd Nato bize posta koyuyor,Yok niye asgari ucret 300-500 diyerek aklin sira siyaset bilmislik,ulkeni sevmislik yapacaksin..Yok oyle dava Kazaniyorsan odeyeceksin daha otesi yok..Illaki 10 lira odesende 8 lirasini yeselerde 2 lirasi bir sekilde devletine milletine sen gormesende coluguna cocuguna bir sey olarak doner.

Adam son noktayı koymuş! Hani var ya o 40k 50k 60k kazananlar,yeri gelince türküz,müslümanız diye geçinirler,ama iş icraate gelince DEVLETİNDEN VERGİ KAÇIRIRLAR.

Bu ülkenin kalkınmasını istiyorsanız,çorbada tuzunuz olmalı.

Tamam kazanıyorsak ödeyelim vergimizi eyvallah da kardeşim bunuda ben mi takip edeceğim? işimi gücümü bırakıp gidicem maliyeye ben bu kadar para kazandım vergi vermek istiyorum mu diyecem. O zaman gelen paranın bir kısmını kessinler otomatik olarak bulsunlar bir yolunu. Devlet hem kazançları takip edecek hem de bizleri şu kadar kazandın vergi vermelisin diye uyarmadan içeri atacak. Ne güzel iş.

Eğer kanunsa bir yolunu bulsunlar kardeşim. Vakit nakittir.

Bilen de konusuyor bilmeyeden de..5 yildir vergi vereceksiniz diye bi kac kisi cikiyor.Sonuc yine husran :) Korkmayin bu kadar,siz gidip kendinizi ihbar bile etseniz,Maliye sizi denetlemez..Azicik bilginiz olsun bisey konusurken..Simdiye kadar kac sirket actin? Kac kere vergi mukellefi oldun? Kac kere maliyenin kapisinin onunden gectin? Kac kere muhasebeciyle muhatap oldun da gelmis burada laf konusuyorsun..

Ben ozellikle Pazartesi gunu,kendimi ihbar edecegim.Bakalim ne olacak :)

Tamam kazanıyorsak ödeyelim vergimizi eyvallah da kardeşim bunuda ben mi takip edeceğim? işimi gücümü bırakıp gidicem maliyeye ben bu kadar para kazandım vergi vermek istiyorum mu diyecem. O zaman gelen paranın bir kısmını kessinler otomatik olarak bulsunlar bir yolunu. Devlet hem kazançları takip edecek hem de bizleri şu kadar kazandın vergi vermelisin diye uyarmadan içeri atacak. Ne güzel iş.

Eğer kanunsa bir yolunu bulsunlar kardeşim. Vakit nakittir.

Hani özgündük hani haramdı video çalmak, sende yalan çıktın para kazanıyorsun git öde vergini hani haramı helâli özgünü çok iyi biliyorsun ya

Hani özgündük hani haramdı video çalmak, sende yalan çıktın para kazanıyorsun git öde vergini hani haramı helâli özgünü çok iyi biliyorsun ya

Eğer ben yalansam sen yalanın kralısın. Kardeşim ben burada ne diyorum eğer kanunsa ödeyelim diyorum. Benim burada söylemek istediğim millet mecbur mu kardeşim devlet dairesine gidip sıkıntı çekmeye. Bununla devlet uğraşması lazım madem kanunsa biz niye uğraşmak zorunda kalalım diyorum.

Bunun özgünlükle haramla helalle ne alakası var kardeşim? Bi bitmediniz be kardeşim. Lanet olsun bi bitmediniz be. Ulan iyi oku öyle cevap yaz. Bu kadar mı akılsız olur bir insan ya.. Allah kahretmesin ya. yemin ediyorum en sonunda çıldırıcam bu forumda..

Başlık sahibinin belirttiği kanunda eğer yurtiçi kaynaklardan yani yurt içinde para kazanıyorsanız bu vergiyi ödemelisiniz. ama google yabancı bir sirket olduğu için ve bizde parayı yurtısından kazandığımız için vergiyi ödemezsiniz. yani bir nevi siz yurdısında calısan gurbetcilersiniz.
eminim bir coğunuzun yurtdısında calısan akrabası vardır. devlet hiç bu akrabalarınızdan "kardeşim sen yurtdısında 26 bin tl kazanıyorsun bize vergi ver" dediğini duydunuz mu?
benim bütün akrabalarım yurtdısında ve deyim yerindeyse her sene cuvalla para getirirler trye ve devlet bu cuvaldaki paralardan zerre vergi almaz. zaten akrabalarım gelip ev arsa tarla alıyorlar. zaten dolaylı olarak ev arsa alınırken vergi alınıyor.

Başlıkta sözü gecen kanundaki vergi mükellifiyeti olmak icin tr to tr hesap giriş cıkısı olmalıdır. ama google yurtdısından bize para gönderiyor. bu da bizi vergi dışı tutar.
yapabilirseniz ytden yılda 1m dolar kazanın. devlet sizden bir kurus vergi almaz.

Eğer ben yalansam sen yalanın kralısın. Kardeşim ben burada ne diyorum eğer kanunsa ödeyelim diyorum. Benim burada söylemek istediğim millet mecbur mu kardeşim devlet dairesine gidip sıkıntı çekmeye. Bununla devlet uğraşması lazım madem kanunsa biz niye uğraşmak zorunda kalalım diyorum.

Bunun özgünlükle haramla helalle ne alakası var kardeşim? Bi bitmediniz be kardeşim. Lanet olsun bi bitmediniz be. Ulan iyi oku öyle cevap yaz. Bu kadar mı akılsız olur bir insan ya.. Allah kahretmesin ya. yemin ediyorum en sonunda çıldırıcam bu forumda..

Bana ulan dedin, lanet okudun, akılsız dedin, ben şikayetçiyim bu arkadaştan moderatör arkadaşlar ilgilenebilirmi

Bana ulan dedin, lanet okudun, akılsız dedin, ben şikayetçiyim bu arkadaştan moderatör arkadaşlar ilgilenebilirmi

Bence bu forumdan senin gibiler uzaklaştırılırsa aslında huzur gelir. Evet o dediklerini yaptım hatta daha fazlasını derim de senin seviyene inmek istemiyorum.. Benim özgünlüğüm benim çalışma sitilim seni ne alakadar eder ya her konuda alakasız alakasız insanlara bulaşıyorsun. Eğer ben forumdan uzaklaşacaksam senin hepten uzaklaşman lazım.. Herkese sataşmayı bırak işine bak..

Bence bu forumdan senin gibiler uzaklaştırılırsa aslında huzur gelir. Evet o dediklerini yaptım hatta daha fazlasını derim de senin seviyene inmek istemiyorum..

Report ettim hayatım kusura bakma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri