10 K izlenim devreye girmiş

• Kullanıcı niksiz22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Eski bir kanala başvurdum dün gece özgün içerikli sabah 4 gibi onaylanmış 10 saatte onaylandı.

Son düzenleme:
EVET hocam eski ve ozgunler hemen onaylanıyor

eski ve spamlar niye onaylanmıyo :) bunlar videoları inceliyor olmasın? o da imkansız gibi bişey, zaten videoları tespit edebilse eşleşen gelirdi videolara? başlıkları da sallama yaptık ama yemiyo

1 video olan 50k lık kanal onaylanmadı anlamadım hala tam olarak nasıl bir mekanizması var bunun.

Kanal açıldıktan sonra kısa süre içerisinde çok sayıda içerik yüklenip onay alan varmı?

Manuel mi inceleniyor acaba?
Mesajlardan okuduğum kadarıyla onaylanması biraz zaman alıyor.

2 tane özgün olmayan kanalım 5 mayısta başvurusu oldu. Bugün saat 18:00 da onaylandı. 3 gün sürdü.

5 kanalda, 2 onay, 3 red.
Spam kanal hepsi, kanallar ayın 3 - 4 başvuru yapıldı

arkadaşlar sırf 10 k geçtim bitti değil, içeriğin kalitesi özgünlüğü şart ben 10 günde 10k'yı geçtim 1 ay ise özgün içerik attım, şimdi ise yarı özgün atıyorum sorun yok kapanma vs, eğer kanal alacaksanız almayın zira 10k aldım bitti değil aldığınızda kanal direk kapanır..

Bu geri zekalı kanalları onaylayıp red eden sistemi kim yazdıysa allah bildiği gibi yapsın . Aynı içerik 3 kanal başvuru yaptım günde 500 den az izlenen kabul olmuş günde 2k izlenen aynı içerik red yemiş günde yine 1k izlenen kanal ise beklemede . Ey bu sistemi yazan geri zekalı mühendisler yapıyorsanız tam yapın hepsini kabul etse sisteme lafım yok hepsini kabul etmese yine lafım yok neye göre kabul ediyorlar anlamıyorum. Şimdiye kadar 15 kanal başvurduysam 10 kanal rahat red yemiştir 100k ye yakın izlenim çöp olup gidiyor.

bu iyi haber başlıklar falan nasıldı vdeolar ne zaman yüklendi kaç video vardı biraz detay verebilirmisiniz?

Başlıklar normal kopya başlıklardı şiddet içeren yada +18 kelimeler yoktu. Etiket yoktu. 30 video vardı. Kanalı kendim açtım açalı 2 hafta olmadı 10 gün sonra 10k oldu 3 gün onaylanma sürdü 13 günlük bir kanal. Ama şundan eminim manuel incelenmiyor ayrıca başlıktan yakalıyor çoğu kişiyi o yüzden full episode vs gibi kelimeler girilmemesi gerek. Bazıları başlık yerine harf giriyor 1232 gibi bunuda önermem yt bunu spam olarak algılar çünkü hiçbir anlamlı kelime yada içeriğe yönelik bir şey yok onun yerine içerikle alakalı kendi belirlediğiniz kelimeler kullanabilirsiniz.

EDİT---

Ayrıca şunu farkettim 5 mayıs cuma günüydü haftasonu incelenmiyor 8 mayıs iş gününde onaylandı. Bununla alakalı bir durum var mı açıkçası bilmiyorum. Belki böyle şansa geldi. Haftasonu onay alan var mı ?

Son düzenleme:
Başlıklar normal kopya başlıklardı şiddet içeren yada +18 kelimeler yoktu. Etiket yoktu. 30 video vardı. Kanalı kendim açtım açalı 2 hafta olmadı 10 gün sonra 10k oldu 3 gün onaylanma sürdü 13 günlük bir kanal. Ama şundan eminim manuel incelenmiyor ayrıca başlıktan yakalıyor çoğu kişiyi o yüzden full episode vs gibi kelimeler girilmemesi gerek. Bazıları başlık yerine harf giriyor 1232 gibi bunuda önermem yt bunu spam olarak algılar çünkü hiçbir anlamlı kelime yada içeriğe yönelik bir şey yok onun yerine içerikle alakalı kendi belirlediğiniz kelimeler kullanabilirsiniz.

EDİT---

Ayrıca şunu farkettim 5 mayıs cuma günüydü haftasonu incelenmiyor 8 mayıs iş gününde onaylandı. Bununla alakalı bir durum var mı açıkçası bilmiyorum. Belki böyle şansa geldi. Haftasonu onay alan var mı ?

çok açıklayıcı oldu teşekkürler benim 10günde biri 20k biri 100k olan anime kanallarım onaylanmadı eşlesen ve dünya engeli dolu olan iki izlenimsiz kanalım onaylanmış eskiden video yüklenmişlerdi

Mayıs 5 inde başvurmuştum 3 kanal ile 3 üde aynı içerikti hepsi onaylanmıs 28 Nisan dan beri bekleyenlerde hala gelişme yok

ilk defa bi kanal kabul edildi zar zor, o da az önce kapandı yani 2 saat sonra onaylandıktan sonra.. şaka mı bu

kanallar onaylansa bile 2 gün sonra kapanıyor fark eden bişey yok...

ayın 1 inden beri kanallar halen incelemede bu ne zaman sona erecek acaba?

Reklam sorunu devam ediyormu?

Yabancı haber sitelerinde şöyle birşey yazıyor.Haber 1 hafta öncesine ait McDonald's ve RBS firması alınan önlemleri yeterli bulup reklamvermeye devam etme kararı almış.Ama M&S, Tesco ve Pepsi gibi bir sürü firmalar halen garanti bir çözüm bekledikleri için daha reklamvermeye yanaşmıyormuş.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri