Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Eski bir kanala başvurdum dün gece özgün içerikli sabah 4 gibi onaylanmış 19 saatte onaylandı.
EVET hocam eski ve ozgunler hemen onaylanıyor
2 tane özgün olmayan kanalım 5 mayısta başvurusu oldu. Bugün saat 18:00 da onaylandı. 3 gün sürdü.
bu iyi haber başlıklar falan nasıldı vdeolar ne zaman yüklendi kaç video vardı biraz detay verebilirmisiniz?
Başlıklar normal kopya başlıklardı şiddet içeren yada +18 kelimeler yoktu. Etiket yoktu. 30 video vardı. Kanalı kendim açtım açalı 2 hafta olmadı 10 gün sonra 10k oldu 3 gün onaylanma sürdü 13 günlük bir kanal. Ama şundan eminim manuel incelenmiyor ayrıca başlıktan yakalıyor çoğu kişiyi o yüzden full episode vs gibi kelimeler girilmemesi gerek. Bazıları başlık yerine harf giriyor 1232 gibi bunuda önermem yt bunu spam olarak algılar çünkü hiçbir anlamlı kelime yada içeriğe yönelik bir şey yok onun yerine içerikle alakalı kendi belirlediğiniz kelimeler kullanabilirsiniz.
EDİT---
Ayrıca şunu farkettim 5 mayıs cuma günüydü haftasonu incelenmiyor 8 mayıs iş gününde onaylandı. Bununla alakalı bir durum var mı açıkçası bilmiyorum. Belki böyle şansa geldi. Haftasonu onay alan var mı ?
ilk defa bi kanal kabul edildi zar zor, o da az önce kapandı yani 2 saat sonra onaylandıktan sonra.. şaka mı bu
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.