100.000 aboneli kanalım kapandı

Videoya gelen topluluk üzerinden itiraz et.
İngilizce bir metin yaz, kanalın izlenim sayısını ve abone sayısını belir.
ve birazcıkta acındır kendini :) bukadar uğraştık bukadar insan izledi vs.vs. vs.

Aynen yazdım zaten 103.000 abone bana mailler atıyor nerede kanal falan diye yazdım ama yok öyle bir şey tabii. :)
[MENTION=10046]iwocan[/MENTION] abiye de mesaj attım o da yardım ederse açılır diye düşünüyorum. 20 milyon izlenimi vardı.

Aynen yazdım zaten 103.000 abone bana mailler atıyor nerede kanal falan diye yazdım ama yok öyle bir şey tabii. :)

[MENTION=10046]iwocan[/MENTION] abiye de mesaj attım o da yardım ederse açılır diye düşünüyorum. 20 milyon izlenimi vardı.

100K abone 20M izlenim...

Açılacağı kanısındayım, çok çok azının açıldığını gördün.

benim hayalim o gümüş plaketi almak ama özgün çalışıncada hiç abone kasamıyorum önce video hazırlamasını bi öğğrenmem gerekiyor.Bununla ilgili hangi programların videolarını izlemeliyim tavsiyeleriniz var mı ?

benim hayalim o gümüş plaketi almak ama özgün çalışıncada hiç abone kasamıyorum önce video hazırlamasını bi öğğrenmem gerekiyor.Bununla ilgili hangi programların videolarını izlemeliyim tavsiyeleriniz var mı ?

Çok fazla bilgim yok ama en popüler video düzenleme uygulamaları camtasia, sony vegas, after effect. Bu üçünü iyi bilsen her şeyi rahatça yaparsın zaten. Camtasia ile sony vegas birbirine benzer programlar sony vegas daha ayrıntılı ama.

benim içim acıdı be :( inşallah açılır
Teşekkür ederim inşallah.

Büyük emek, 1 yıl 100K abone müthiş rakamlar, inş. çözülür ve kanalına kavuşursun..
Geçmiş olsun.

Geçmiş olsun hocam umarım tez amanda açılır. İtiraz mutlaka et abonen çokmuş etkisi olabilir.

Çok fazla bilgim yok ama en popüler video düzenleme uygulamaları camtasia, sony vegas, after effect. Bu üçünü iyi bilsen her şeyi rahatça yaparsın zaten. Camtasia ile sony vegas birbirine benzer programlar sony vegas daha ayrıntılı ama.

Teşekkür ederim inşallah.

teşekkürler hocam sağolun peki ders dinlemem için tavsiye edeceğiniz site mevcut mu yoksa sizde sıkıntı cıktıkca ssağdan soldan mı topladınız bilgilerinizi.

teşekkürler hocam sağolun peki ders dinlemem için tavsiye edeceğiniz site mevcut mu yoksa sizde sıkıntı cıktıkca ssağdan soldan mı topladınız bilgilerinizi.

Aynen gerek duydukça kendim deneyerek öğrendim çok şey bilmiyorum zaten. Her yerde vardır anlatımları youtubea bakabilirsiniz. Mesela intro mu yapmak istiyorsunuz camtasia ile intro yapımı yazın anlatan çıkar elbet.

---------- Spam Engelliyici 13:19 ---------- Önceki Mesaj 13:18 ----------

Geçmiş olsun hocam umarım tez amanda açılır. İtiraz mutlaka et abonen çokmuş etkisi olabilir.

Teşekkür ederim itiraz ettim yazdım bir şeyler genelde bir iki güne yanıt veriyorlar ama hafta sonu diye yanıt verirler mi bilemiyorum. Hayırlısı olsun bakalım bu kadar aboneye yanıyorum sadece. :)

[MENTION=12446]dervegider[/MENTION] hocam videoları özenle düzenliyorum demişsiniz ama complication tarzı video birleştiriyosanız oda suç sonuçta özgün değil

[MENTION=12446]dervegider[/MENTION] hocam videoları özenle düzenliyorum demişsiniz ama complication tarzı video birleştiriyosanız oda suç sonuçta özgün değil

Videolarım özgün değil zaten. Videolarda başkaları var ama para kazanmak için çekmiyorlar videoları eğlencesine çekiyorlar ben de kanalıma yüklüyordum. Hatta bana kanala yüklediğim için teşekkür ediyorlardı. Toplamda 25 video falan vardı zaten çok da değil. Bakalım ne yanıt verecek Youtube.

Videolarım özgün değil zaten. Videolarda başkaları var ama para kazanmak için çekmiyorlar videoları eğlencesine çekiyorlar ben de kanalıma yüklüyordum. Hatta bana kanala yüklediğim için teşekkür ediyorlardı. Toplamda 25 video falan vardı zaten çok da değil. Bakalım ne yanıt verecek Youtube.

İnşallah açılır hocam ama youtube un yaptığı bişey için geri adım attığını hiç görmedim en azından bana denk gelmedi inşallah açılır ama

Aynen gerek duydukça kendim deneyerek öğrendim çok şey bilmiyorum zaten. Her yerde vardır anlatımları youtubea bakabilirsiniz. Mesela intro mu yapmak istiyorsunuz camtasia ile intro yapımı yazın anlatan çıkar elbet.

---------- Spam Engelliyici 13:19 ---------- Önceki Mesaj 13:18 ----------

Teşekkür ederim itiraz ettim yazdım bir şeyler genelde bir iki güne yanıt veriyorlar ama hafta sonu diye yanıt verirler mi bilemiyorum. Hayırlısı olsun bakalım bu kadar aboneye yanıyorum sadece. :)

Geçen bir kanalıma itiraz etmiştim 1 gün geçmeden cevap geliyor genelde. 3 kere ettim 3'üde 1 gün geçmeden değerlendirildi.

Çok üzüldüm. Umarım açılır kanalınız.

Teşekkür ederim ilginiz için. Ama fesihlere itiraz yerinden yazıyorum adamlar bana hesabınıza girebilirsiniz şifrenizi sıfırlayın isterseniz diye mail atıyor. :) Nereden destek alacağımı bilmiyorum ama hayırlısı bakalım uğraşacağım.

Senin itirazlarının hiçbirisi googleye veya yt ye ulaşmadı.boşa zaman kaybetmişin.
çunku sen %90 alt kanal kullanıyorsun. itiraz edince ana mailinden gidiyor iletişim haberin yok.. çıkış yapıp alt kanalının mailinden giriş yapıp googleye öyle itiraz etmelisin..
geçmiş olsun.

Geçmiş Olsun Kardeşim Çok Üzüldüm Demekki Bugün Kazandığımız Paraya Güvenmemeliyiz youtube da, adamlar Bir Anda Tüm Emeğimizi Bir Anda Silip Süpürüyorlar,Bize Kalansa Sıfırdan Tekrar Başlamak

Gönlünü ferah tut kardeşim büyük ihtimal açılır

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri