100 Bin Onaysız kanal alınacakdır

• Kullanıcı Serk@nYT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Gmail Hesapları Alış - Satışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şu anda hiç bi bot telefon onayına takılmadan gmail açmıyo ;) 1 hafta önceydi o google a yeni güncelleme geldi şu anda doğru düzgün onaysız mail açabilen satıcı bile yok varsa konuya yazardı zaten

Telefon onayının sıstemını kurmak zor bırsey degıl c# kutuphanesınde ses kartını okutup metın belgesıne dokme dll si var msj degıl arattırsan bıle telefon onayını gecebılıyorsun ve ınternet ortamında buna benzer 200 den fazla sıte var içinden 20 tanesının botunu yazsan işin çözülmüş olur

şu anda hiç bi bot telefon onayına takılmadan gmail açmıyo ;) 1 hafta önceydi o google a yeni güncelleme geldi şu anda doğru düzgün onaysız mail açabilen satıcı bile yok varsa konuya yazardı zaten

:D Hocam mail açan varsada konuya yazar demişsinde 100 bin maili hele youtubenin bu şartlarında hazırlamak imkansız gibi birşey ben şuanda mail açıyorum ama eskisinden 2 katı uraşıyorum maili açarken hazırlık yapması 5 dk mı alıyor :D Açması vs. sen düşün kaç dk sürer

Telefon onayının sıstemını kurmak zor bırsey degıl c# kutuphanesınde ses kartını okutup metın belgesıne dokme dll si var msj degıl arattırsan bıle telefon onayını gecebılıyorsun ve ınternet ortamında buna benzer 200 den fazla sıte var içinden 20 tanesının botunu yazsan işin çözülmüş olur
tamamda telefon onayına takıldıktan sonra o gmail çöp zaten toplu kapanmayacağının garantisini verebilirmisin o şekilde yaparsan ?

Ben anladım ne yapacağını sanırım. 1000 kapanma kotasından sonra yeni kanal ekleme yasağına takılmamak için önceden ekleyecek tüm kanalları. Kotaya takılsa bile içerideki boş kanallarla yoluna devam edecek benim tahminim.

4b60ad9b2e21508124ea421ac79ec182.jpg

100.000 ( yüzbin ) hesabı yapmak isteyenlere hesap makinesini buldum.
:D

Çılgın üstad YT'yi coşturuyor.
:D

ben acarım dıcam ama omrum yetmez,genc bırını bulmak lazım

Abi valla bütün forumu coşturdun.Konuyu görünce bende bi gaza geldim.

Ben anladım ne yapacağını sanırım. 1000 kapanma kotasından sonra yeni kanal ekleme yasağına takılmamak için önceden ekleyecek tüm kanalları. Kotaya takılsa bile içerideki boş kanallarla yoluna devam edecek benim tahminim.
vay be inceyi yakalamak bu olsa gerek +1

silkelensin herkes :D spamde yeni bir devir başlıyor,nerde kalmıştık üstad :D [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION]

[MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] + [MENTION=9020]Alex[/MENTION] Hmm...

şimdik;
bir onaysız toplu alımdan 35kuruş desek...
10 onaysız 3,5,100 onaysız 35,100.000 onaysız 35.000 desek
az da indirmden 30.000 e olayı kapatsak ...gider arabayı alırım :D
ama maalesef hayatımda açtığım mail sayısı 10u geçmez ...:(

sen bana nasıl açacağımı göster açmassam ********im :)

Eskiden olsa çok rahat açılırdı herkesin dediği gibi , bende 3 kişi var , günlük 600 , aylık 18-20 Bin verilebilirdi . Ama şuan açamıyoruz malesef , işi alcak olan arkadaş/arkadaşlara hayırlı olsun :)

[MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] bence bu iş için tek kişi bulmak yerine 10 15 20 kadar kişiyle anlaşın, daha çabuk sonuç alırsınız

[MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] 1
[MENTION=9020]Alex[/MENTION] 2

maşallah maşallah valla, hayırlısı olur inşallah :)

10 bin değil

50 bin hiç değil

tam tamına 100 bin onaysız mail ! :rolleyes::rolleyes:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri