Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bende kotu anlamadim ustadim zaten.iyi anlamda dedim hocam google kafa tutucan![]()
Bu isle ugrasan farkli farkli arkadaslar birleserekde isi yapabilirler.Yoksa dedigin gibi kolay degil farkindayim.Sure olarakda illa su kadar sure diye bir sart koymuyorum zaten.Sureyi kendileri belirliyecekler cok asiri olmayacak sekilde.100 bin rakamı teşvik için gaza getirebilir Serkan abi ama böyle birini bulman çok zor gibi. Bu işi yapacak üye çıkarsa kendisiyle bizzat tanışmak istiyorum![]()
вαттυѕαу;1237033' Alıntı:" Herşey Daha Yeni Başlıyor....... "
İmza konu uyumu , kim demiş spam bitti![]()
Birseyin bittigi filan yok.Bi yeldi esdi gecti.Allah daha kotulerinden korusun bizleri.Dedigim gibi bu isim benim,ve bu isi kokune kadar yapacam.Bir cok farkli proje ve calisma icerisindeyim ekibimle,insallah hersey daha guzel olacak.вαттυѕαу;1237033' Alıntı:" Herşey Daha Yeni Başlıyor....... "
İmza konu uyumu , kim demiş spam bitti![]()
senden alsak 100k yı 15k lıkda yemek sepeti çeki verecen mi .Dbide restorant açak [MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION]
![]()
yemek sepetinden hisse verse yine kurtarmaz
Evet arkadaslar baslikdada yazdigi gibi bu islerle ugrasan kisilerden fiyat istiyorum.100.000 Adet gmail alinacakdir.Yani 100.000 Adet onaysiz kanal diyelim daha anlasilir olsun.
Fiyat ve teslim suresi tarzinda teklif verirseniz sevinirim.Tekliflerinizi pm yolu ile yada [email protected] adresine mail ile iletirseniz sevinirim.
Saygilarimla.
Günde 100 tane gamil açsam 1000 gün sürer , 2018 in sonu 2019 yılına doğru 100.000 gmail hazır
Bunun yerıne sıngup botu yazdır 2012 kurulmus sıstemle dakikada 4 tane acılabılıyorduk günde yaklasık 1300 tane vuruyordu ınternet hızına gore degısır bu vdsye kurar ısen şuankı gbıtlere gore dakıkada 8 cıkarır . 30 40 gune amacına ulasmıs olursun . @Serk@nYT
Ustad programlarla olmuyor bu is,yani olacak gibi degil.Varsa saglam bildigin prolar tavsiyelerini beklerim ozelden.Bunun yerıne sıngup botu yazdır 2012 kurulmus sıstemle dakikada 4 tane acılabılıyorduk günde yaklasık 1300 tane vuruyordu ınternet hızına gore degısır bu vdsye kurar ısen şuankı gbıtlere gore dakıkada 8 cıkarır . 30 40 gune amacına ulasmıs olursun . @Serk@nYT
Yok bi yerde ekmek varsa zaten ordan herkes nasiplenir benim kitabimda.Tek basina bir basina diye bir sey olmaz bende.Zamanla anlarsiniz bunu acele yok.Üstad ilgilendirmez beni ama merak işte ..
MCN açtığın haberleri ile (hayırlı olsun bu arada) imzanı ve bu konuyu görünce aklıma şu geliyor.
''Tek Başına spam kanal ordusu nasıl kurulur ? ''
Ne dersin üstad ?![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.