12 Eylül pinleri

• Kullanıcı pynrs
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
2 gün önce çıktı derken.Pinler her ayın 12sinde çıkıyor hocam.Eylül 12 de çıktıysa ekimin başı gibi gelir (Bu ara erken geliyor)ekim 15 e kadar girersen ekim sonunda ödeme alırsın.ekim 12 de çıkacaksa kasım 27de ödeme alırsın bu aralık 27 ye de sarkabilir.

Valla benimde bu ayın 12sinde çıkar inş yola.

2 gün önce çıktı derken.Pinler her ayın 12sinde çıkıyor hocam.Eylül 12 de çıktıysa ekimin başı gibi gelir (Bu ara erken geliyor)ekim 15 e kadar girersen ekim sonunda ödeme alırsın.ekim 12 de çıkacaksa kasım 27de ödeme alırsın bu aralık 27 ye de sarkabilir.

bende 10 dolar kesinlestiktek sonra otomatik cikiyor saniyordum :S

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bugün itibariyle elime ulaştı. 4 hafta geçmeden geldi. Hayret ettim :D

İl : Bursa

bugün hem ptt ye gittim hem dağıtım kısmını aradım yok diyolar yarın bida arıcam bakalım

karambol salakça bi sistem ama napalım

Arkadaşlar büyük uğraşlar sonucu pini buldum.Bugün memlekete geldim.benim pin ayın 4 nde gelmiş.Postacı dayım .Gereksiz diye pini yırtmış.bugün söyledi.Gittim çöpe baktım en üstte duruyor. olaylar olaylar :)

Arkadaşlar büyük uğraşlar sonucu pini buldum.Bugün memlekete geldim.benim pin ayın 4 nde gelmiş.Postacı dayım .Gereksiz diye pini yırtmış.bugün söyledi.Gittim çöpe baktım en üstte duruyor. olaylar olaylar :)

Yok artık o nasıl bir postacı ben olsam herhalde dayaktan öldürürdüm :)

postacı Dayım .O yüzden bakmış ingilizce bişeyler yazıyor yırtmış çöpe atmış.

İl:Konya

---------- Mesaj saat 20:24:07 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:18:25 civarında gönderildi. ----------

postacı öz Dayım :)

samsundan pin alan varsa kac haftaya geldigini yazarmi ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Onceki aylarda pin alanlar zarfin ustune dikkat etti mi acaba, pinler ayin kacinda postaya veriliyor?

İstabul da gelenler varda anadolu yakasında alan varmı ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri