- Web sitesi
- www.btcfrm.com
adana 1 hafta oldu geleli benmki.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
2 gün önce çıktı derken.Pinler her ayın 12sinde çıkıyor hocam.Eylül 12 de çıktıysa ekimin başı gibi gelir (Bu ara erken geliyor)ekim 15 e kadar girersen ekim sonunda ödeme alırsın.ekim 12 de çıkacaksa kasım 27de ödeme alırsın bu aralık 27 ye de sarkabilir.
Benim de bu ayın 12sinde çıkıyor kasımda ödeme alırız inşallah.Valla benimde bu ayın 12sinde çıkar inş yola.
2 gün önce çıktı derken.Pinler her ayın 12sinde çıkıyor hocam.Eylül 12 de çıktıysa ekimin başı gibi gelir (Bu ara erken geliyor)ekim 15 e kadar girersen ekim sonunda ödeme alırsın.ekim 12 de çıkacaksa kasım 27de ödeme alırsın bu aralık 27 ye de sarkabilir.
bende 10 dolar kesinlestiktek sonra otomatik cikiyor saniyordum :S
Sent from my iPhone using Tapatalk
Otomatik çıkıyorda kardeşim 10 dolar ne zaman kesinleşiyor? Ayın 12 sinde tabii ki.Otomatik çkmıyor mu halen ? Sadece Kesinleşince pin yola çıkıyor.
Otomatik çıkıyorda kardeşim 10 dolar ne zaman kesinleşiyor? Ayın 12 sinde tabii ki.
Aynen öyle ayın 12 sinde çıkacak inşallah yola.
Arkadaşlar büyük uğraşlar sonucu pini buldum.Bugün memlekete geldim.benim pin ayın 4 nde gelmiş.Postacı dayım .Gereksiz diye pini yırtmış.bugün söyledi.Gittim çöpe baktım en üstte duruyor. olaylar olaylar![]()
izmire bu sabah geldi pin
haydi hayırlısı![]()
Bende İzmir deyim hala gelmedi :s
2. Pini isteyim mi arkadaşlar ?
Bende İzmir deyim hala gelmedi :s
2. Pini isteyim mi arkadaşlar ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.