RoxiRox
Yasaklanmış
benim pin gelmedi çünki istemedim![]()
![]()
![]()
O zaman size pin hediye ediyoruuz.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
benim pin gelmedi çünki istemedim![]()
![]()
![]()
İzmir geldi
Bugün gittim bende postaneye gemiyle geliyor onlar 1 ayı bulur pazartesi tekrar gel diyo adam sonunda kovacak beni.![]()
Banada 2 gün önce geldi. Gerçekten adresi düzgün yazarsanız ve postacınız düzgünse 1 ayda geliyor. İlk pinimi hatırlıyorumda pini girdim ödemeler aldım aylar geçti posta kutusuna yeni gelmişti![]()
Adres doğru fakat , ı yerine i kullandım sorun olurmu? posta kodu bile doğru yani
Yok hocam o kadardan sorun olacağını sanmıyorum.
izmirde 12 mart pini eline ulaşan var mı arkadaşlar ?
Kuşadası var. Bugün ulaştı elime..
beklemedeyim bende . izmirde 1-2 arkadaşa ulaşmış ben bornovadayım daha gelen giden yokMerkez postaneye uğrasam acaba bilgi verirler mi
Hocam biraz geç cevap vermişim ama dikilideyimizmirin neresi hocam ? bir de mart ayı pini mi gelen.. Bende mart ayını bekliyorum Bornovadayım.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.