12 Mart Pinleri 2015 / Eline Ulaşanlar

• Kullanıcı Myliffe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

Myliffe

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.ikiyazar.com
Merhaba,

12 Martta çıkan pinlerden eline ulaşan var mı? ve nasıl sorğulatacağız

Pinleri gelenler lütfen hangi şehirde olduklarını da yazsınlar.

Son düzenleme:
şubat gelmedi kardeş ne martı :D edit: 13 nisanda geldi sivas mart pini

Son düzenleme:
Keşke alıcı ödemeli acele postayla gönderse en fazla 1 haftada gelir aynı ay ödeme alınır hesaptan :)

Keşke alıcı ödemeli acele postayla gönderse en fazla 1 haftada gelir aynı ay ödeme alınır hesaptan :)

vallahi keşke öyle bir seçenekleri olsa . Ne google hedefinden sapmış olur ne de alıcı rezil olur . Ama vardır gugıl amcamızın bi bildiği :D

Ne martı ya şubatçılar olarak biz bekliyoruz. Size önce gelemez. yasak.:)

Şaka bi yana şubatın 2. pini daha gelmedi.

Şubat gelmedi muhtemelen martta gelmeyecek kimlikle onaylatacağız nisan 12sinden sonra öyle gözüküyor

Şubat pini banada gelmedi . Martın pinini istedim . Açıkcası umudum yok . Kimlikle onaylatacağım gözüyle bakıyorum . Şubat 2015 pin konusunu yok gelen arkadaşlar varsa belirtirlerse bizimde haberimiz olmuş olur . Mart pinleri en erken 10 Nisandan sonra gelmeye başlar zaten.

3 pini bu ayın 10unda ıstedım hala kımlık onaylatma acılmamıs,tahmınımce nısan 10 una dogru kımlıkle onaylatırım

formla onaylattık,acaba nezaman dogrulanır ve odeme nezaman yapılır acaba

Benim Şubat pini gelmiş postacı bırakmış gitmiş kapıya, sitede kaldığımdan kim aldı bilmiyorum, martta bi daha istedim onu bekliyorum, ptt ye dilekçe verdim pin zarfımı şubenizde bekletin diye :D

Benim Şubat pini gelmiş postacı bırakmış gitmiş kapıya, sitede kaldığımdan kim aldı bilmiyorum, martta bi daha istedim onu bekliyorum, ptt ye dilekçe verdim pin zarfımı şubenizde bekletin diye :D

suan formla onaylattım,kesınlesen kazancın nezaman yatıcagı bilmiyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri