Kurulum yapılmış, bilgiler müşteri paneline eklenmiştir.
İyi çalışmalar.
Teşekkürler. Kolay gelsin. Oldukça hızlı ve güzel görünüyor
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kurulum yapılmış, bilgiler müşteri paneline eklenmiştir.
İyi çalışmalar.
1 saat içerisinde kurulum yapılarak teslim edilecektir.
İyi çalışmalar.
vds ip nasıl degıstırıyoruz acaba
Hocam ticket nasil atiyoruzTicket atmanız yeterli.
Hocam ticket nasil atiyoruz
hocam vds ındırme ve yukleme neden yavasladı 200kb ıle ındırıyo kendı bılgısayarımdanda yavas..Ana sayfa - NetDC Bilişim Hizmetleri üzerinden müşteri panelinizden açabilirsiniz.
hocam vds ındırme ve yukleme neden yavasladı 200kb ıle ındırıyo kendı bılgısayarımdanda yavas..
sipariş geçildi
Yapılan şikayet üzerine konunuz kilitlenmiştir. Vergi levhası bilgilerinizi bana iletirseniz kısa zamanda konunuz geri açılacaktır. Anlayışınız ve işbirliğiniz için teşekkürler.
---------- Spam Engelliyici 14:47 ---------- Önceki Mesaj 14:47 ----------
Vergi levhası özelden bana iletilmiştir, problem yok. Konu yeniden açılmıştır. Merak eden arkadaşlar bana özel mesajdan ulaşabilirler.
Vergi levhasını paylaşmakta bir sakınca görmüyorum.
Konuya ekleyebilirsin...
Kendilerinden ocak ayında vds almıştım hız gerçekten iyi vds ye yaklaşık 5-6 gündür girmiyorum bıraktığım gibi duruyor herşey reset atmamış hiç bundan önceki çalıştığım yerlerde vdsler arada yenden başlatılıyordu![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.