15 Mayıs sonrası Kanal Kapanmaları -ANKET-

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

Kanal Yüklemeleri

• Web Tabanlı Botlarla Yüklendi

Oy: 8 66,7%
  • VDS Botları ile Yüklendi

Oy: 2 16,7%
  • VDS elle manuel Yüklendi

Oy: 2 16,7%

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .
Cevap: 15 Mayıs sonrası Kanal Kapanmaları -ANEKT-

Arkadaşlar videoyap ip'lerini tüketmiş ve kara listeye sokmuş olabiliriz
[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocam bu konuda bir açıklama yaparsa iyi olur

Cevap: 15 Mayıs sonrası Kanal Kapanmaları -ANEKT-

Kanal kokten kapatilirsa saniyorum ki paranizi kesinti ile alirsiniz hocam dogru muyum?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Machinimadan ödemeyi bugün aldım partner sağlam partner ama youtube sağlam değil yani. Mart ayında 4 küsür dolar kazanmıştım ilk başlamıştım tabi. 2.58 $ yatırmıslar kesinti ile. Şuan kanal uçtu 10k + abone 3k$ kapanırsa deliririm galiba. İnşallah kapanmaz özgün video yapıyorum zaten son zamanlarda hep elle yükledim.

Bence kanal kapanma olayını tahminen söylüyüm youtube bu ay biraz daha gelistirilmeye baslandı metin yazı olayları felan bu aradada heralde bi yandan temizlik yapıyorlar çünkü 2 gün önce bot ile pc den video yükledim. Para kazanmalarını daha açmadım Hesaplar saglam duruyor 2 Gündür.

biraz önce benimde gitti bence genel bi temizlik yoksa benim 4 aydır hiç kapanmamıştı

Ayakta kalan kanallar sayısı sadece şubat sonu açılmış ve bir daha video yüklenmemiş kanallar. Herkese geçmiş olsun

1-olayı şimdi gordum. bende yazmak istiyorum
2-tamamen sağdan soldan yukleme yapıyorum. gunde ortalama son zamanlarda 20-30 video tek kanala yukluyorum...
3- 1 aydır yerlı-yabancı forumlardaki bahsedilen ciddi olaylar akarşı %100 manuel elle işlemlerimi gerçekleştirdim.
4-kapanan akanal yok....
5-ilgili kanallarımımın onayını yaklaşık en yenısı 1 ay önce olmuştur... elimde tutuyorum, kanala bir video atıyor adsenseye bağlıyorum
6-şuan için bir zarar-ziyan yok.
7-tahmınlerim... olayların karışık olması gerekçesi ile ortak nokta anladıgım karadı ile İP NOLAR...
BELİRLİ İP NOLARI bir şekilde temizliyorlar ip aralıklarını tahmını ve tesadüfi diye düşünüyorum...
8-yargaradan başka bence ortak nokta bulmak gerekli...
10sonuç :
SONUÇ: MANUEL ÇALIŞANLARIN KANALLARI KAPANDI MI? KAPANDI İSE EN YENI KANALIN HERHANGİ BİR TEL İLE ONAYI NEDİR ? ben bu sorunun herşeyi çözeceğini düşünüyorum... manuel ve 1 ay once açılan herhangı bir kanalın kapandığını düşünmuyorum tel felan fark etmez..

Derin Darbe oldu bu sefer

evet komple tum kanallar suan itibariyle kapandı. geçmiş olsun. turkiye ip adreslerine engel koysalar ancak bu kadar olur

Bu anket demek oluyor ki, web tabanlı botların sahipleri kullandıkları sunucuları yenilemeleri gerekiyor.
[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] [MENTION=705]Rigobert[/MENTION]

Bu kadarda olmaz.
Yaklaşık 1 ay önce açtığım ve içine aralıkla video yüklediğim kanal uçmuş.
Kanalda 6 video vardı, 6 sınıda telefonumla ve "kedilerimi" çekmiştim.Tüm videoları elle yüklemiştim.
Az önce bir dalga geldi sanırım onunla beraber 5 kanalım kapandı.Videoyaptaki otomatik kontroldeki tüm kanalları iptal ettim, durum çok kötü.

ytkazanla yükledgm 1 tane kanal bile kapanmadı hocam botla alakalı değil bence ytkazanda kontrolde kanallarda

adsense mailim de gitti 3 özgün video vardı içinde. adsense maili diye ellemiyordum bile.

Merhaba arkadaşlar

Kıyım mı var isimli konu aldı başını gidiyor. Bu kapanmaların sebebini az çok öğrenmek için anket yapmaya karar verdim.

Kapanan Kanalların Yükleme Türü

-Web Tabanlı Botlarla Yüklendi
-VDS Botları ile Yüklendi
-VDS elle manuel Yüklendi

VDS ile yükleyenler daha önce vds'den botlara kanal tanımladımı? (Mesela vds den daha önce herhangi bir bot için api key. vb. işlemlarden dolayı kullandınızmı?)
Kapanan kanalların hepsi sanal telefon numarasımı kullanıyordu?

Yanlız dikkat edilmesi gereken birşey var, bu forumun büyük çoğunluğu web tabanlı bot kullanıyor ama, içinde video olmayan kanallarda kapanıyor. Bence şuanki sorun yükleme şekli ile alakalı değil + ip ve cookie ile alakalı da değil. İşin aslını çözene kadar, Bot sahiplerini yada vds sağlayıcılarını zan altında bırakmamak lazım

sorun videoyap botunda gibi duruyor arkadaşlar. web_Script hocam yanlıs anlamasın ama iş ona doğru gidiyor. mlsf

Bu kadarda olmaz.
Yaklaşık 1 ay önce açtığım ve içine aralıkla video yüklediğim kanal uçmuş.
Kanalda 6 video vardı, 6 sınıda telefonumla ve "kedilerimi" çekmiştim.Tüm videoları elle yüklemiştim.
Az önce bir dalga geldi sanırım onunla beraber 5 kanalım kapandı.Videoyaptaki otomatik kontroldeki tüm kanalları iptal ettim, durum çok kötü.
itirazda bulundumu dostum bu senin hakkın

Sabahtandır doğru düzgün bişe yapmadım,oturdum konuyu takip ediyorum.

Bence sorun kanalları sanal numaralarla onaylamamız ve chrome de farklı kullanıcılarla kanalları takip etmemiz en önemli yeni açılan kanallar yükleme yapmamız. Ünlem sorununun çözümü yeni kanal açmaktı bu sebeple kanallar çoğaldı ve peş peşe kapatılma olayları çıktı. Bu bir önlem bence...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri