15 Mayıs sonrası Kanal Kapanmaları -ANKET-

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

Kanal Yüklemeleri

• Web Tabanlı Botlarla Yüklendi

Oy: 8 66,7%
  • VDS Botları ile Yüklendi

Oy: 2 16,7%
  • VDS elle manuel Yüklendi

Oy: 2 16,7%

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .
1bence potların sunucularını bir şekilde egörüp ilgili ipleri tahmını olarak temizlediler...
2-başka bir tahmınımde eskiden para ödemelerinden önce kanallar auyarı gonderırler para kazanma kapatırlardı. onun yerine bu sefer para kazanma kapanmak yerine otamatık kanalları sildiler...
3yabancı forumlara bakıyorum pek hareket göremedim ben ???
4-artık sadece para kazanma yatmasına kadar bişeye ellemiyorum. ...stop ayın 22 sine kadar...

3cx arama geldi yurt dışından 10 hesap bağlıydı kızın biri hello men diyo :D:D Biraz da suç 3cx de bence.

Youtube hesabı açık olan Adsense veya Kanal takip maili de olsa alayı gitmiş

konu dışı ama bu olay her ülkede mi böyle acaba. Yani sadece Türkiye ye özgü birşey olamaz dimi

Yabancılarda sorun yok sorun içimizde bir yerde beyler

Ben bu işe yeni başladım. Yaklaşık 2hafta olacak. 5 kanalım var. Biri organik onaylı diğerleri sitelerden falan. Hiç kapanma olmadı. Ama video sayılarım az. Spam çalıştım ve hiç bot kullanmadım.

Tapatalktan saygıyla gönderilmiştir.

Videoyapla alakası yok bence Bütün kanallarıma vds den yukledım videoyapla oto para kznma açıyor okadar

Yanlız dikkat edilmesi gereken birşey var, bu forumun büyük çoğunluğu web tabanlı bot kullanıyor ama, içinde video olmayan kanallarda kapanıyor. Bence şuanki sorun yükleme şekli ile alakalı değil + ip ve cookie ile alakalı da değil. İşin aslını çözene kadar, Bot sahiplerini yada vds sağlayıcılarını zan altında bırakmamak lazım
bota bağladığın kanal ile bota bağlamadğın kanal aynı bilgisayardan açılıyor. bottaki kanalın kapanmasına bot sebep olduysa diğer kanal da suçsuz olduğu halde kapanmış olabilir. çünkü sadece manuel yükleme yapanlarda sorun yok

Üstad ciddi misin :S İşte eğer öyleyse çok kötü olur..

3cx ile doprulanmıs ve elle yükleme yapılan kanal sahipleri var ise hocam bu işi anlarız ama sanırım olay buna gidiyor. tel doğrulamasını olacağını dusunmuyorum gercek teller bile kapanıyor. haliyle 1 youtube tr kapalı oldugundan herkes yandex dns vs kullanıyor haliyle bundan olabilir....

Bak aklıma ne geldi yandex maiiler kapatıldı ?????? YANDEX DNS KULLANANLAR KİMLER ?

Videoyapla alakası yok bence Bütün kanallarıma vds den yukledım videoyapla oto para kznma açıyor okadar

sorunda orda ya hocam :D sonucta videoyapın ip ten yapıyor onu iplerde sürekli baska kişlern ipleriyle degişiyor :) ama yinede daha kessin bir bilgi yok

Tel nolar:
Reel tellerdede
sanal tellerdede sorun yok...
Kanallar en yenisi 1 ay once açilmiş..
Açilma yontemi hepimizin kullandigi yontemler
tek fark : %100 manuel yuklemeler gunde maksimin 30 yukleme olan kanallar...
Hepsi açik.. Normal...
Bot vb. Kullanim hiç yok...
---
arkadaşlar fakli durumlari yazmaya çalişiyorum... Fikir sayibi olmak adina..

3cx ile açtıgım kanallarımda 3 farklı bot kullandım ve şuan kontrol ettigimde sadece videoyap kullandıgım kanalların gittigini gördüm :(

arkadaşlar sadece yeni yöntemi uyguladığım kanallar gitti. eski kanallarda hiçbirşey yok şimdilik. umarım onlar sağlam kalır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri