15 Mayıs sonrası Kanal Kapanmaları -ANKET-

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

Kanal Yüklemeleri

• Web Tabanlı Botlarla Yüklendi

Oy: 8 66,7%
  • VDS Botları ile Yüklendi

Oy: 2 16,7%
  • VDS elle manuel Yüklendi

Oy: 2 16,7%

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .
Cevap: 15 Mayıs sonrası Kanal Kapanmaları -ANEKT-

Beyler google çok ağır darbe indirdi yine

Kanal takip mail adresimi bile devre dışı bırakmış

20:45 civarı ağır bir kanal darbesi daha yapmış alayı gitmiş kanalların

günlük 70 TL geliyordu şimdi yine 0 :)

hiç bir kanalım kapanmadı ytkazan botu kullanıyorum

Twilo ile açtıgım tüm kanallarım kapandı 10k aboneli bir kanalım var dakka başı videoyap kontrol ediyorum kanala giriyorum nasıl yatacam bugün bilmiyorum kanalım giderse battım direk.. 3K $ güm...

Kanal kokten kapatilirsa saniyorum ki paranizi kesinti ile alirsiniz hocam dogru muyum?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Daha ne olsun be arkadas yapilacak her seyi yapmissin. Benimde an itibariyle 15kanal güm. Hic ayakta kanalim kalmadi. Sizin kalanlar var mi hepsi mi gumledi

,

hiç kanalım kalmadı zarar büyük hemde çok
bende bottan süpheliyim.

Bu kanalların tek sebebi mail açılımı ve yüklenen videolar bence. Bende kapanan yok toplu herkesin kapandıgı zaman. Bi ara yandex aldım onların hepsi gitmişti

Benim hersey organikti ..

Tel onaylarini bile tek tek esi dostu arayarak yaptirdim yaklasik 100 hesapdan 85 gitti .. gitmeye de devam ediyor ..

Videoyap la 2 gundur yuklediklerim daha duruyor ne olur daha akibeti beli değiil .. ama yorumlara bakılırsa ve anketlere bakılırsa BOT cogunlukta ..

Arkadaşlar ben özgün çalışıyorum az önce video yükledim 1 dk geçmedi hemen 1 görüntülenme oldu video özgün oldugu için kanalımın kapancagını sanmıyorum demem o ki artık youtube takip ediyor videoları girip bakıyor kanallar bu yüzden kapanıyor benim düşüncem böyle.

Kanal kokten kapatilirsa saniyorum ki paranizi kesinti ile alirsiniz hocam dogru muyum?

öyle bir şey yok.

Yaptığım işlemler 3cx ve onaysız gmailler,
kendi pc'den açıldı hesaplar,
webtabanlı bot kullanıyorum
2 gündür 16 kanalım gitti
1 tane yarı özgün kanalım ayakta,gitmeye niyeti yok gibi onun :D (Aynı işlemler bu kanal içinde geçerli)

Biz bunları kitaplarımızda yazdık.
http://www.ytpara.com/youtube-ban/31709-itibariyle-youtube-kanal-kiyimina-basladi-15.html#post381305

Bu arada bizim yaptığımız spam ne ki? Ne önemi var ki? Falan diyen arkadaşlar yanılıyor. Ben sizlerin kanalları toplu kapanınca mutlaka o gün TO artışı yaşıyorum. Bu üçüncü oldu. Neredeyse sıfır TO dalgalanması yaşayan biriyim. Google'ın bu kanal katli sonucunda muhtemelen benim videolarda daha sık video onü reklam çıkıyor ve bu TO'mu artırıyor. Enteresan bir bilgi olarak paylaşıyorum.

Videoyap Bot kullanıyorum
3xc dışında bir doğrulama sistemi kullanıyorum
Ve 2 gündür günlük kanal başı 50 100 arası vidyo attım yeni ünlem geç sistemi olduğu için.

Bana sorarsanız Vidyo düzenlemeden gitti kanallar.

Not: 4 aylık videoyap tarafından her gün kontrol edilen fakat 2 aydır vidyo yüklemediğim kanallar kapanmamış.

Arkadaşlar ben özgün çalışıyorum az önce video yükledim 1 dk geçmedi hemen 1 görüntülenme oldu video özgün oldugu için kanalımın kapancagını sanmıyorum demem o ki artık youtube takip ediyor videoları girip bakıyor kanallar bu yüzden kapanıyor benim düşüncem böyle.

..Youtube tek tek video mu kontrol edecek?
O kadarda degil dostum :) kendin izlemissindir o ozgun videyo yu :) yada denk gelmiştir biri bakmistir

Benim hersey organikti ..

Tel onaylarini bile tek tek esi dostu arayarak yaptirdim yaklasik 100 hesapdan 85 gitti .. gitmeye de devam ediyor ..

Videoyap la 2 gundur yuklediklerim daha duruyor ne olur daha akibeti beli değiil .. ama yorumlara bakılırsa ve anketlere bakılırsa BOT cogunlukta ..
bot kullanıyomuydun hocam yükleme yada takip için.

Vds el ile yukleme yapiorum, ve iki kanalim gitti

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba arkadaşlar

Kıyım mı var isimli konu aldı başını gidiyor. Bu kapanmaların sebebini az çok öğrenmek için anket yapmaya karar verdim.

Kapanan Kanalların Yükleme Türü

-Web Tabanlı Botlarla Yüklendi
-VDS Botları ile Yüklendi
-VDS elle manuel Yüklendi

VDS ile yükleyenler daha önce vds'den botlara kanal tanımladımı? (Mesela vds den daha önce herhangi bir bot için api key. vb. işlemlarden dolayı kullandınızmı?)
Kapanan kanalların hepsi sanal telefon numarasımı kullanıyordu?

Hocam siyirmamak elde degil ama sabirli olmak zorundayiz. Mac degistirenlerimiz var ip degisiyor cerez temizleniyor gizli sekme kullaniliyor farkli ip lerden aciliyor kanallar gercek tel ile kayit yapiliyor. Elde var sıfır. Bence sorun botta yani acaba botla yuklesigimiz icin mi bunca sorun? Desem botun ne zarari olabilir ki.. yt zaten api denilen kavramla buna izin veriyor? Yanlisim varsa düzeltin lutfen. Bu arada vieeoyap kullaniyorum.

ne oldu böyle ya eski kanallarım dışında yeni açtığım kanallarımın hepsi uçtu belki eskileride patlar birazdan :( çoğu kanalıda elle açtım neden böyle oldu ne yapmaya çalışıyo bu yt yine.. :mad:

ben kırgızistan kartı almıştım bir arakdaştan 50 adet onaylattım hemde internet kafelerden onlar kapandı, 3cx kullanmıştım 20 adet kanalıda onalrda kapandı, türkcell hatalrımla onaylattım onalrda kapandı, bu mozilla güncelemden sonra daha hızlandı bu olay, hele crome'ye hiç girmeyin,...hertürlü kapandı yaniii...

..Youtube tek tek video mu kontrol edecek?
O kadarda degil dostum :) kendin izlemissindir o ozgun videyo yu :) yada denk gelmiştir biri bakmistir

Hocam imkansız test amaçlı açtım bu kanalı abone yok kendimde izlemedim :) şuan gözterim 7 oldu böyle izlenme imkanı yok almazdı :D

arkadaşlar bence paniğe gerek yok. youtube şuan tüm enerjisini temizliğe harcıyor...
elbet bu çalışmaları bitecek ve biz devam edeceğiz..

Beyler google çok ağır darbe indirdi yine

Kanal takip mail adresimi bile devre dışı bırakmış

20:45 civarı ağır bir kanal darbesi daha yapmış alayı gitmiş kanalların

günlük 70 TL geliyordu şimdi yine 0 :)

Hocam ayakta hiç mi kanaliniz kalmadi? Hepsi mi uçtu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri