15 Mayıs sonrası Kanal Kapanmaları -ANKET-

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

Kanal Yüklemeleri

• Web Tabanlı Botlarla Yüklendi

Oy: 8 66,7%
  • VDS Botları ile Yüklendi

Oy: 2 16,7%
  • VDS elle manuel Yüklendi

Oy: 2 16,7%

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .
Bugün ikindi vakti çizgi film spam yapan arkadaşlar vardı.Youtube'da rastgelmiştim.
Hatta yükledikleri videoların sayıları görülmüyor demiştim.O kanalların linklerini aldım.Şimdi girdiğimde o kanallarda patlamış.

1 hafta önce aldığım kanalların 6 taneside gitmiş yalnız şöyle bir gariplik var 5 tanesini daha hesaba bağlamamıştım ve video yüklememiştim
sadece 1 tanesi bağlıydı onun içindede telifsiz 3 video vardı videoları manuel elle yüklemiştim. bu arada videoyap kullanıcısıyım

aranızda serkan hocanın telefonunu bilen yok allah peygamber aşkına davet etsin buraya.

çözum: youtube ile tanıştıgınız ilk haftaya donun.... o biçimde yola devam edın...

youtube aşırı ciddi biçimde full saldırıyor.. ama bu geçicidir bence... 3 gun sonra işi gevşetir... o esnaya kadar tatil yapın. defansta kalın...
örnek: geçmişte ne yuklesek unlem oluyorduya... 1 hafta sonra işler normala dondu ve youtube işi gevşeltti, onun gibi bir durumla karşı karşıyayız
.. youtube bu olayı gevşetecek ve herşeyde eskiye dondurecektır..... iyi geceler

Keşke öyle olsa
Ama sanmıyorum
Youtube çok kızmış gibi görünüyor
Bundan sonra tedbir amaçlı bazı güncellemeler gelebilir

VDS den spama devam beyler 1 kanal açtım sabah manuel VDS den yüklüyorum birşey olmadı hala

dostum benm de bu aksam acıtıgım yeni kanal kapandı. mailler uçtu. benim tahminim 3cx ile ilgili. cunku baska yontemle tel onayı yaptırdıgım eski 2 kanal patlamadı. tabi botta ünlemgeç2ye geçince patır patır dökülünce o yüzden zannettim.

Web tabanlı bot kullanıyordum kanallarımı mobilden acıyordum 31 kanalım gitti yazık oldu emeklere ay basından beri calıyırodum patladı :( ( Giriste Telefon Onayı İstiyor)

VDS den spama devam beyler 1 kanal açtım sabah manuel VDS den yüklüyorum birşey olmadı hala

Hocam senin spam anlayışı ne tam olarak? Gerçek tel mi? Gmail mi kanallar? Tek adsense mi? Kanali bugun actin diyelim. Hemen psra kazanmasını aktif edip adsenseye baglar misin yoksa birer gun arayla mı yaparsin yada farkli bi yol mu izliyorsun bu konuda? Videolari atma periyodun ne? Tek seferde abanip bi daha girmez misin yoksa azar azar mi atarsin

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir andada almıyor can çekiştirerek alıyor sanki intikam alıyor google :) elimde kanal kalmadı sağolsun son kanllarımıda az önce aldı. Şimdi ben bu hesaplara girip tel onaylatıp açmazsam içeride ki parayı alabilirmiyim ? yoksa hepsini onaylatayım mı ?

3 Gündür sayısız kanal açtım.
Dns: 208.67.222.222 208.67.220.220
Tarayıcı: Chrome
Onaylamaları 3cx ve callromania ile yaptım. Her kanali ip reset cerez temizleyerek actım.( Kanallara resim ekledim. google+ dan sayfalara yorum yazdım, beğendim vs. zaman geçirdim).
Videolar videoyap ile atıldı.

Önce
2 tane XXXX kanalı açtım.
1ine 50-60 video attım digerine 5-10 tane attım.
Sonuç olarak 5-10 videolu kanal kapandı. Diğeri hala açık.

Sonra 2 tane 2 aylık kanalıma video attım. Videoyap özgün video yerinden. 2sinede 100-200 video attım( benzer videolar).
Sonuç biri kapandı diğeri hala acık.

En son bi kanala 30 video bi kanalada 300 video attım.
Sonuç ikiside 3-4 saat sonra kapandı.

Şu anda
8 kanalım var. 6 sında video yok temiz. Bu 6 kanal 3 gündür sağlam. Eğer bi kanala video atmazsam kesinlikle kapanmıyor.

Şimdi VDS siparişi verip deneyeceğim...

Hocam senin spam anlayışı ne tam olarak? Gerçek tel mi? Gmail mi kanallar? Tek adsense mi? Kanali bugun actin diyelim. Hemen psra kazanmasını aktif edip adsenseye baglar misin yoksa birer gun arayla mı yaparsin yada farkli bi yol mu izliyorsun bu konuda? Videolari atma periyodun ne? Tek seferde abanip bi daha girmez misin yoksa azar azar mi atarsin

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kaos çatısı altında yöntem öğrenme çabası :D Anlatırım özelden uzun uzun yazmaya üşendim şimdi.

arkadaşlar forumda burada 50k 100k 200k kazanan profosyoneller var, allahını seven davet etsin bu elamanları modlar tanıyordur bir çağırın aramızda felsefe yapıp duruyoruz. özel elamanlar bir gelsin tefekkür etsin konuyu.

arkadaşlar forumda burada 50k 100k 200k kazanan gibi profosyoneller var, allahını seven davet etsin bu elamanları modlar tanıyordur bir çağırın aramızda felsefe yapıp duruyoruz. özel elamanlar bir gelsin tefekkür etsin konuyu.

Adam üstünde sor işte :)

3 Gündür sayısız kanal açtım.
Dns: 208.67.222.222 208.67.220.220
Tarayıcı: Chrome
Onaylamaları 3cx ve callromania ile yaptım. Her kanali ip reset cerez temizleyerek actım.( Kanallara resim ekledim. google+ dan sayfalara yorum yazdım, beğendim vs. zaman geçirdim).
Videolar videoyap ile atıldı.

Önce
2 tane XXXX kanalı açtım.
1ine 50-60 video attım digerine 5-10 tane attım.
Sonuç olarak 5-10 videolu kanal kapandı. Diğeri hala açık.

Sonra 2 tane 2 aylık kanalıma video attım. Videoyap özgün video yerinden. 2sinede 100-200 video attım( benzer videolar).
Sonuç biri kapandı diğeri hala acık.

En son bi kanala 30 video bi kanalada 300 video attım.
Sonuç ikiside 3-4 saat sonra kapandı.

Şu anda
8 kanalım var. 6 sında video yok temiz. Bu 6 kanal 3 gündür sağlam. Eğer bi kanala video atmazsam kesinlikle kapanmıyor.

Şimdi VDS siparişi verip deneyeceğim...

Hocam ben 43 gündür kanallarıma tek bir video dahi atmadım. 3 kanalım vardı. 2si uçtu. Getirisi iyi olan kanallarımdı. Bence kıyım toplu kıyım.
Bende videoyap kullanıyorum.

En temizi kendi Server'ında çalışmak da onda da etiket açıklama kendin girmek zorunda kalıyorsun işte

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri