15 Mayıs sonrası Kanal Kapanmaları -ANKET-

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

Kanal Yüklemeleri

• Web Tabanlı Botlarla Yüklendi

Oy: 8 66,7%
  • VDS Botları ile Yüklendi

Oy: 2 16,7%
  • VDS elle manuel Yüklendi

Oy: 2 16,7%

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .
burda ne mail satışı yapanları alınsın , ne bot satışı yapanlar alınsın.
genel bir sorun var ve biz burda forum ruhuyla herkes kendi tecrübesini ortaya koyarak google gibi büyük bir devin ne yaptığını anlamaya çalışıyoruz.
fen dersi görenler bilir , tıpkı bir hipotez varsayım olayı gibi.
yok videoyap demeyin şu kadar kullanıcısı var , yok ytpro demeyin bu kadar kullanıcısı var..geçin bunları.
zaten sorun neyse er geç ortaya çıkacak , haklı olan yine kazanacaktır hatta kat kat fazla kazanacaktır.

arkadaşlar buyurun konunun cevabı hiç birşey konuşmaya ankete gerek yok. video yap sunucların ip sini değiştirecek ya o kadar çok kullanıcı almayacak ağına yada çok ip ile bölecek sunucuları . videoyapın ip lerini kara lsiteye almışlar ordan video yüklendikçe otomatik kapanıyor %100 budur bence. vds den yüklediğim 500 + video kaç gün kapanmadı

Sizinle aynı fikirdeyim ancak bu kadar kişinin kanalının kapanmasına sebep olması çok acı.

Forumun uzmanları konuşmuş burada ancak ben tekrar ve son kez diyorum. Botlara eklenen youtube sunucularını mafeden işlemler botlarda olduğu ve herkes bunu kullandığı sürece spam çıtası dahada çok düşecektir ve normalde ayakta kalacak kanallar patlayacaktır. Aç gözlülük yüzüne oldu tüm bunlar herkes dahada fazlasını istedi ancak girip elle manuel mozaik yada ünlem geç 2 kullansa herkes bu sorunlar olmayacaktı. Dünyada günlük 3 milyon işlenen veriyi 1 günde 10 milyona çıkarırsanız youtube'da acımaz. Dediğim gibi asıl uzmanların konuda çok postu var siz yine onları dinleyin :)

o zaman bütün dünyada oldugu gibi yotubeninde türklere karşı alerjisi var. yabancı forumlara göz atanınız var mı? genel bir şey ise diger ulkelerde de oluyordur.??

bugün videoyap botunu iade etmek isteyen biri vardı adam beğenmemiş iade etmek istemiş videoyap sahibide iade kabul etmiyormuş konu çöpe taşındı biraz tartışma geçti aramızda ve konuda dedimki bu ünlemgeç olayı insanların elinde balon gibi patlar 1 gün geçmeden haklı çıktım şimdi merak ettiğimse gün içinde okadar bizimle tartışan arkadaş hiçmi duymadı bu kıyımı neden birşey yazmıyor çok merak ediyorum doğrusu

videoyap botunu bilmem kardeş, Ben 1 ayı geçgin süredir Ünlem geçme sistemini aktif ettim. şükür sorun yok. ondan dolayıda sorun olmaz.

Arkadaşlar yabancı youtube sitelerinde durumlar nedir? Hiç takip edeniniz varmı?

İşin ilginç tarafı yabancılarda böyle bir durum yok yani ortak bir noktamız yüzünden bizim başımıza geldi

daha önce videoyap üzerinden video yükleyip son 1-2 aydır hiç ellemediğiniz ve kapanan kanalları olan arkadaşlar var mı acaba?

Google cok saglam bir temizlik yaptı. Özgün attıgım videolar izlenmeye başladı resmen.

Botsuz bu is yurumezmis sen is yaptigini mi saniyorsun?

HTC One cihazımdan gönderildi

Kardeşim bak YT işinde hiç büyük konuşma benden tavsiye kanalların kapanmamış çok şanslısın ama sağı solu belli olmuyor YT'un lütfen büyük konuşma :)

değerli hocam botlarla ilgili düşüncelerine katılıyorum ama türkiye ip'esinde bir problem var ben bot kullanmadım ama açtığım manuel kanalların bazıları gitti.
bir şey var ama ne bilmiyorum.

Forumun uzmanları konuşmuş burada ancak ben tekrar ve son kez diyorum. Botlara eklenen youtube sunucularını mafeden işlemler botlarda olduğu ve herkes bunu kullandığı sürece spam çıtası dahada çok düşecektir ve normalde ayakta kalacak kanallar patlayacaktır. Aç gözlülük yüzüne oldu tüm bunlar herkes dahada fazlasını istedi ancak girip elle manuel mozaik yada ünlem geç 2 kullansa herkes bu sorunlar olmayacaktı. Dünyada günlük 3 milyon işlenen veriyi 1 günde 10 milyona çıkarırsanız youtube'da acımaz. Dediğim gibi asıl uzmanların konuda çok postu var siz yine onları dinleyin :)

08 Mayıs ~ 16 Mayıs tarihleri arasında açtığım tüm kanallar çok şükür sağlam.
VDS ile YTPro botunu kullanıyorum. Hesap açmalarını kendi bilgisayarımdan her hesapta ip yenileme yapıldı. Opera ve Mozilla gizli sekme kullanıldı. DNS google dns vardı.
15dk onaylı ve onaysız karışık kanallar. Hepsi spamdır. 3cx, ytsms ve farklı sanal numaralarla açıldı. Hepside adsenseye bağlı.

Umarım sorununuz çözülür.

Yapılan işlemler özet olarak;
1- Gmailler alınıyor
2- Kanallar açılıyor
3-Videolar yükleniyor
4-Temizlik yapılıyor (ünlem,eşleşen vs.)
5-Para kazanma açılıyor.
6-Tek tek sayfa sayfa tekrar kontrol ediliyor, para kazanması açılmayan, ünleme düşen vs. temizleniyor
7-Adsenseye bağlanıyor.
8-Kanal sadece url den kontrol ediliyor 2.kez kesinlikle login olunmuyor.

daha önce videoyap üzerinden video yükleyip son 1-2 aydır hiç ellemediğiniz ve kapanan kanalları olan arkadaşlar var mı acaba?

O kanallarımda sorun yok,en son 15 gün önce yükleme yapıp bıraktığım bir daha girmediğim kanallar sağlam,en azından şimdilik.

nasıl sorun olmaz bu kadar adamın emeği parası gitmiş videoyu ünleme düşüren youtube sizin dalaverelerinizi anlayamayacak kadar aptalmı 2 bot satacam diye insanların ekmekleri ile oynuyorsunuz ve durum netleşmeden hala savunma yapıyorsunuz görünen köy klavuz istemiyor işte herşey ortada anket yukarda

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri