Arkadaşlar içimden kötü bir ses diyorki. Botları kullanıpta kanalları uçan kişilerin adsensleride bir iki gün içinde uçacak gibi 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam işte anlaşılmayan nokta şu; Botlarla o kadar çok sıktılarki adamları onlarda spam çıtasını düşürdü ve bu kurunun yanında yaşıda her zaman için yakıyor. Ve bu forumda yazılanları veya aynı lokasyondan yapılan işlemleri youtube fark ediyor o yüzden hedef alanlarıda belli o lokasyonların spam ayarlarını illaki isterse değiştirebilir ve öylede yapıyor durum bundan ibaret. Youtube ne derse odur oyunda kalmak istiyorsa herkes önce kurallarına göre oynamak zorundalar, botlarda bu özellikler var olduğu sürece youtube kimseye ekmek bırakmayacak adamları çok zarara sokuyor çünkü bu yorucu işlemler.
Kardeş bot kullanıyormusun?Hiç video atmadıgım bota tanıtmadıgım api key filan almadıgım kanallarda kapatılmış bunun botlarla bir alakası yok bence biraz kafa çalıştıralım Bu genel bir temizlikti .
Vds manuel ya da ytpro kullanıyorum.Kapanma derdim yok videomu yüklüyorum keyfime bakıyorum.

Kardeş bot kullanıyormusun?
Eğer kullanıyorsan misal bota entegre etmek üzere kendi bilgisayrından gmail hesabı açıp kanal açtın. Ve bunu bota entegre ettin. O gmail hesabı bota ban yedi. Peki nerden alındı o gmail? Senin bilgisayarından. Kısacası senin bilgisayarında otamatikmen karalisteye düştü. Daha doğrusu ipsi.
hocam temiz bir ingiltere lokasyonlı vds çözüm olabilir mi türkiyeden giriş yapılmayacak sadece vds üzerinden çalışılacak. ne dersin.
3 kanalımdan 2si uçmuş. Biri sağlam. Sağlam kalan katogori finans yakalaşık 300 tane 30 daika üzeri video vardı. Ve iki aydır sadece 3000 hiti vardı.videoyap kullanıp kanalları uçmayan var mı?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.