15 Mayıs sonrası Kanal Kapanmaları -ANKET-

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

Kanal Yüklemeleri

• Web Tabanlı Botlarla Yüklendi

Oy: 8 66,7%
  • VDS Botları ile Yüklendi

Oy: 2 16,7%
  • VDS elle manuel Yüklendi

Oy: 2 16,7%

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .
Arkadaşlar içimden kötü bir ses diyorki. Botları kullanıpta kanalları uçan kişilerin adsensleride bir iki gün içinde uçacak gibi :(

[MENTION=1523]mNote[/MENTION] - [MENTION=1316]Alex[/MENTION] , Hocam bir sorum olacak şimdi benim 1-1,5 aylık ve gelirli kanallarımda kapandı bu kanalların gelirleri ne oluyor ? Acaba her birini telefonla onaylayıp açıp kökten silmekmi lazım yada böle kalsınmı.

Bu arada benim tbm durduk yere 5 kuruş fırladı, sorun gerçekten çok büyük...

hocam temiz bir ingiltere lokasyonlı vds çözüm olabilir mi türkiyeden giriş yapılmayacak sadece vds üzerinden çalışılacak. ne dersin.

Hocam işte anlaşılmayan nokta şu; Botlarla o kadar çok sıktılarki adamları onlarda spam çıtasını düşürdü ve bu kurunun yanında yaşıda her zaman için yakıyor. Ve bu forumda yazılanları veya aynı lokasyondan yapılan işlemleri youtube fark ediyor o yüzden hedef alanlarıda belli o lokasyonların spam ayarlarını illaki isterse değiştirebilir ve öylede yapıyor durum bundan ibaret. Youtube ne derse odur oyunda kalmak istiyorsa herkes önce kurallarına göre oynamak zorundalar, botlarda bu özellikler var olduğu sürece youtube kimseye ekmek bırakmayacak adamları çok zarara sokuyor çünkü bu yorucu işlemler.

Hiç video atmadıgım bota tanıtmadıgım api key filan almadıgım kanallarda kapatılmış bunun botlarla bir alakası yok bence biraz kafa çalıştıralım Bu genel bir temizlikti .
Kardeş bot kullanıyormusun?
Eğer kullanıyorsan misal bota entegre etmek üzere kendi bilgisayrından gmail hesabı açıp kanal açtın. Ve bunu bota entegre ettin. O gmail hesabı bota ban yedi. Peki nerden alındı o gmail? Senin bilgisayarından. Kısacası senin bilgisayarında otamatikmen karalisteye düştü. Daha doğrusu ipsi.

kapanan kanalımda telif felan olmadan bu ay kaç kere kapandı gına geldi soğudum bu ay kazanç felan yok :D bot boşa gidiyor

kanal takipten baktım hepsi aktif.

14 kanal vardı, hepsi sağlamda.
Sorun şuki bende de sürekli kazanç düşüyor.
Demekki yeni kanal açma vakti geldi de geçiyor.
Bu 14 kanal efsunlu herhalde 8 aydır açık kanal bile var, getirisi yok ama tutuyorum.
:D

Bu 14 kanalın içinde 7 kanal YTkazan ve Youploader ile açılmıştır.

( 2 aylık felan kanallar )
Diğerleri baya eski kanallar.

Kardeş bot kullanıyormusun?
Eğer kullanıyorsan misal bota entegre etmek üzere kendi bilgisayrından gmail hesabı açıp kanal açtın. Ve bunu bota entegre ettin. O gmail hesabı bota ban yedi. Peki nerden alındı o gmail? Senin bilgisayarından. Kısacası senin bilgisayarında otamatikmen karalisteye düştü. Daha doğrusu ipsi.

Kara listeye düşseydim özgün çalıştıgım kanalım giderdi :) sistem bence tarıyor kopya olarak buldugu video hangi knaldaysa o kanalı siliyor şuan özgün kanalımda 7 video bulunuyor ama video izleme yerinde kanalda 4 video görünüyor buda demek oluyorki 4 video onaydan geçmiş ben kaç gündür bunu anlatmaya calışıyorum sistem kurdular bence tarıyor kopya buldugunu kapatıyor

hocam temiz bir ingiltere lokasyonlı vds çözüm olabilir mi türkiyeden giriş yapılmayacak sadece vds üzerinden çalışılacak. ne dersin.

Riski düşürür ancak birde şu var farkında mısınız bilmiyorum artık video işleme süreleri o kadar çok uzadıki bu olaylardan sonra benim 1 saat üstü videolarım önceden 4 saatte işlenirdi suan yöntem geldiğinden beri hala işleniyor :) Bu olay her türlü youtube'u kötü etkileyecek.

6 tane kanalım gitti şu an itibarı ile bende videoyap botu kullanıyorum umarım bot ilgili bir sıkıntı değildir bu kapanmaların

sabah izlenimler patlamıştı neden belli oldu... çok sıkıldı canım çok...

Arkadaşlar sorun git gide büyüyor.Youtube operasyonları şuanda hızla devam ediyor.Adsenseler uçacağını kesinlikle inanmıyorum.Kazançlar kesinleşmiş bence uçma diye birşey olmıyacak.Adsense youtube ne kadar birlikte olsalarda ayrı kol ikiside.Youtube operasyonları devam ediyor inş sonumuz hayırlı olur

Arkadaşlar bence sorun yeni ünlem geç sistemi . Botta ilk defa bugün bu sistem için emir verdim ve 13 kanalım ardarda gitti . Hepsini gerçek telefon numarları ile açmıştım .

arkadaşlar videoyapta olan hesapların bugun hepsi patlamış. 40 tane hesap. zararı söylemiyorum.

kapanan kanallarla ilgili yapmamız gereken bir prosedür var mıdır? Bilgi verirseniz sevinirim.

Artık devreye Türkiye de çalışan bir google(youtube) elamını sokma vakti geldi Parası neyse verelim konuşsun :D

Arkadaşlar kapanan kanalları siliyormusunuz tamamen?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri