15 Mayıs sonrası Kanal Kapanmaları -ANKET-

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

Kanal Yüklemeleri

• Web Tabanlı Botlarla Yüklendi

Oy: 8 66,7%
  • VDS Botları ile Yüklendi

Oy: 2 16,7%
  • VDS elle manuel Yüklendi

Oy: 2 16,7%

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .
kanal açıp bir kerede 200 video atıp ünlemleri silip sonra bottan çıkarmak en güvenli yol gibi gözüküyor. bunu yapanların kanalalrı ayakta

Arkadaslar bir mail vardi, icerigini tam hatilamiyorum ama robot, orumcek kullanimindan dolayi kapandigini yaziyordu sanirim. Boyle olunca da aslinda baska bir sorun da ortaya cikiyor..

Bildigim kadariyla Google, robot, orumcek vs gibi seylerin kullanimini tespit ederse hem o zamana kadar olan kazancinizi odemiyor ( bu durumda mayis ayi kazanciniz ) ve hatta Adsense'i banlayabiliyor.

Bilginiz olsun..

Arkadaslar bir mail vardi, icerigini tam hatilamiyorum ama robot, orumcek kullanimindan dolayi kapandigini yaziyordu sanirim. Boyle olunca da aslinda baska bir sorun da ortaya cikiyor..

Bildigim kadariyla Google, robot, orumcek vs gibi seylerin kullanimini tespit ederse hem o zamana kadar olan kazancinizi odemiyor ( bu durumda mayis ayi kazanciniz ) ve hatta Adsense'i banlayabiliyor.

Bilginiz olsun..

hocam banlama nedeni spam. bu tür kapanan kanalların ödemesini daha önce yaptı.

Anladim hocam, bir arkadasa mail gelmisti sanirim. Kapanma sebebini iceren bir maildi sanirim.. o zaman o arkadasin olayi baska sanirim..

Hocam bence bu toplu kapanmaların sebebi, bizlerin bilinçsizce deli gibi spam yapmamız.Kimse günah keçisi aramasın.Yok temiz ip ile kanal açtım, yok çerez temizledim, bunlarla sadece kendimizi avuturuz.

Hocam bence bu toplu kapanmaların sebebi, bizlerin bilinçsizce deli gibi spam yapmamız.Kimse günah keçisi aramasın.Yok temiz ip ile kanal açtım, yok çerez temizledim, bunlarla sadece kendimizi avuturuz.

Tabi o da vardir ama sonucta ben de spam yapiyorum ama benim kanallarim kapanmiyor. Kapanan kanallarin ortak noktasini tespit etmeniz gerekli. Yandex tabanli kanallar kapandiginda da benim Yandex kanallarim ayaktaydi, hala da ayaktalar.

Arkadaşlar bilmiyorum kimsenin dikkatini çektimi 2-3 gündür youtube çok yoğundu hatta benim kanalların aboneleri izlenmeleri bile güncellenmiyodu bugün güncellenemeye başladı.Az önce okuduğuma görede @Web_Scripti açıklama yapmış , youtube yoğunluk yüzünden Tr sunucularını kapatmıştı bugün yeniden açmış, youtube u baya bi kastırmışız çok ilginç :D

Tabi o da vardir ama sonucta ben de spam yapiyorum ama benim kanallarim kapanmiyor. Kapanan kanallarin ortak noktasini tespit etmeniz gerekli. Yandex tabanli kanallar kapandiginda da benim Yandex kanallarim ayaktaydi, hala da ayaktalar.

Bende bundan bahsediyorum işte hocam.Benim sadece bu Mayıs ayında açtığım tüm kanallarım kapandı.Önceki 5 6 aylık kanallarım sağlam olarak durmakta.Kimse ben nerde hata yaptım da hesabım kapandı demiyor.

Arkadaşlar bilmiyorum kimsenin dikkatini çektimi 2-3 gündür youtube çok yoğundu hatta benim kanalların aboneleri izlenmeleri bile güncellenmiyodu bugün güncellenemeye başladı.Az önce okuduğuma görede @Web_Scripti açıklama yapmış , youtube yoğunluk yüzünden Tr sunucularını kapatmıştı bugün yeniden açmış, youtube u baya bi kastırmışız çok ilginç :D

Bu kapanma ve acilma olayinin kaynagi var mi peki?

Videoyapta 3 tane kanalım vardı.

Kanal 1=> Haber kanalıydı ve aweye bağlıydı.Günlük otomatik ~50 video atıyordu.Bugün itibarıyla kapandı.

Kanal 2=>Çizgi film kanalıydı.Videoyap ile ~15 gün önce yükledim ve daha sonra hiç video atmadım.Şimdi kontrol ettiğimde kanal şimdilik sağlam.

Kanal 3=>Bu kanala geçenlerde videoyap ile 2 tane video yükledim daha sonra hiç video atmadım.Bu da şimdilik ayakta

Kanalların hepsini 3cx ile açmıştım.Sadece sürekli videoyap ile çekilen kanal kapanmış.

Bu kapanma ve acilma olayinin kaynagi var mi peki?

Merhaba arkadaşlar,

Youtube türkiye sunucularını şimdi tekrardan aktif etti ve çok hızlışar tekrardan. Fakat ben ünlem geç 2 yi aktif ettiğimde sunucuları dayanamadı. Tabiki youtube sunucuları kapanınca bu sıkıntıyı cıkaran işlemi aramaya koyuldular. Buldular ve uygulayan veya uygulama yapan ip adresleri kimse hepsimi banladılar. Bakıyorum adam dün 3000 video kanala yüklemiş ve neredeyse hepsi ünlemi geçmiş. Ama gidipde bilgisayarından girip dahi yapmamış. o kanal açık durumda. Yani tabiki videpyapla alaklı bir sıkıntı yaşandı. Youtube anlık uygulayan veya faaliyetfekilwri kapadı aynı ipden girenleride kapadı. Yani bu gibi şeylere şuan hala yanıt vermem mümkün değil. Youtube makinaları çalışamaz duruma telrar gelsin telrardan sebebimi arayıp kapatacaktır.

Kendilerine sorabilirsin hocam ekran görüntüsü = Screenshot by Lightshot

Anlaşılan youtube otomasyon işini bitirmek istiyor.Auto-pilot dönemi bitti kanimca daha fazla manuel calışmak gerekecek.

Merhaba arkadaşlar,

Youtube türkiye sunucularını şimdi tekrardan aktif etti ve çok hızlışar tekrardan. Fakat ben ünlem geç 2 yi aktif ettiğimde sunucuları dayanamadı. Tabiki youtube sunucuları kapanınca bu sıkıntıyı cıkaran işlemi aramaya koyuldular. Buldular ve uygulayan veya uygulama yapan ip adresleri kimse hepsimi banladılar. Bakıyorum adam dün 3000 video kanala yüklemiş ve neredeyse hepsi ünlemi geçmiş. Ama gidipde bilgisayarından girip dahi yapmamış. o kanal açık durumda. Yani tabiki videpyapla alaklı bir sıkıntı yaşandı. Youtube anlık uygulayan veya faaliyetfekilwri kapadı aynı ipden girenleride kapadı. Yani bu gibi şeylere şuan hala yanıt vermem mümkün değil. Youtube makinaları çalışamaz duruma telrar gelsin telrardan sebebimi arayıp kapatacaktır.

Hissi kablel vuku diyorsunuz yani? :)

Merhaba arkadaşlar,

Kaynak nerede var ?
biz neden etkilenmedik?

Her söylenene inanır mısnız? azcık araştırın, ağızdan çıkacak, klavyenin basacağı her tuşa inanmayın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri