AntiBiyotiK
Yasaklanmış
bittik arkadaşlar karamsarlık gibi olmasın ama kanallar kapanıyo en fala 1 gün sonra gidiyo
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hepsi kapanmış.
bittik arkadaşlar karamsarlık gibi olmasın ama kanallar kapanıyo en fala 1 gün sonra gidiyo
acıklar mısın. benim denemelerim yandex de kapanıyor. gmail de. kanal olusturmadan kapanmıyor hesaplar ? neye göre mail kaynaklı oldgunu söyledin. ?
Bence sebebini bulmak için kanalı kapanmayanlara sormak lazım. Neyle yükledin de, ne yaptın da kapanmadı diye![]()
Bence sebebini bulmak için kanalı kapanmayanlara sormak lazım. Neyle yükledin de, ne yaptın da kapanmadı diye![]()
benim açtıklarımda hala sorun yok.gmailler koraydan satın alınır ve 3cx onayından sonra kanallara ytkazanla video yüklenir.sonuç=temiz
benim açtıklarımda hala sorun yok.gmailler koraydan satın alınır ve 3cx onayından sonra kanallara ytkazanla video yüklenir.sonuç=temiz
Sa hangi ülkeden katiliyorsun ?
Ama sonucta bot kullandin..hangi botu kullandin... tahminim videoyap veya ytkazan....25k abonelik kanaladami botla yukluyorsun ?
bugun actıgım iki kanal 1 saat kadar sonra kapandı. işler çok kotu maalesef. bundan sonra zor dikiş tutarız gibime geliyor![]()
mailleri siz mi açıyorsunuz ?
Sizinde kanalınız kapandı mı ?
Bu konuda herkes benimle aynı fikirde olmak belki ama tamamen şöyle oldugunu düşünmüyorum çünkü böyle ;
0 kanal açtıgınızda toplu vurgunda o gitmez. Giderse olay sizin açış şeklinizdedir.
Kanalınız kapanıyorsa attığınız video ile alakalı. Şöyle diyim bende spam yapıyorum artık pek değil ama 2 ay önce yaparken kanal kapanması %5 di şimdi %70 (çalıştıgım alanda) yani kanal kapanması maille alakalı değil attığınız video ile ilgili. Youtube spamı durdurmaya çalısıyor bence biraz. En küçük şikayetde felan kapanıyor kanal bunuda herkes maile bağlıyor. Ha şöyle bişe de var satın alınan kanallar patlayabiliyor. Ona da benim önerim yandex almayın. Çünkü 15 inde benim 40 yandex kanalım gitti satın aldığım ama satın aldıgım ve açtıgım gmaillerin çogu duruyodu. Yandexlerin içinde video olmayanları bile gitti.
Yani bence yandex güvenli değil. Bu konuda kimse benim kanalım niye kapanıyor diyemez ki zaten. Saçma. Çünkü videolar zaten sizin değilspam yapin ıyorsunuz. O videodan ne kadar kazanıyorsanız kazanıp başka kanal açacaksınız. Bıkmayacaksınız çünkü kendi çektiğiniz emek verdiğiniz bir video değil yani o . Ordaki emeğimiz botla çekmek. Artık o kanalda kapandı ben bittim demeyin. Bunu diyorsanız siz çekin kapanmasın
![]()
Valla deneyip gördüğüm çok şey var yazsam çok uzun olur. Ama benim önerim yandex satın almayın. Yandex açan arkadaşlar yandex açıyorsa gmailde açıyordur gmail alınvee aldıktan sonra 2 3 gün bekletin o kanalları. Patlayan olursa iade edin ama video attıktan sonra kapanan kanallar zaten iade edilmez o sizin alanınızda satıcıyı video atılan kanal zaten ilgilendirmez ama video atmadan patlıyorsa biraz sorun tabi.
"Ve kanal açınca direk patlıyor, video atsamda atmasam da " diyen arkadaşlar varsa şöyle diyim ben kanal açtıgımda kendim yani video atmadan asla ve asla patlamaz ip den alakalı oldugunu düşünüyorum. Ve çok güzel bi bilgi vereyim modem resetlemek vs yapmadım kanal açarken hiç. Benim şeklim şu; avea bayiye gittim avea jet aldım öğrenci oldugum için 5 gb 25 tl aylık. Youtube işi için yetiyo artıyo bile.Aldıktan sonra birşey fark ettim aslında incupus bizim onur fark ettirdi diyelim. Avea jetde bağlantıyı kes , bağlan yapınca ( 2 saniye sürüyo) ip değişiyormuşBende bağlantıyı kesip mozillayı tamamen siliyorum ( silerken tik var en başta onu tikleyin geçmişi silsin) sonra bağlanıyorum ve mozillayı kuruyorum kanalımı açıyorum yine baştan bağlantı kesip siliyorum. Uzun bi işlem değil rahat açılıyor yani ve sorun cıktığını görmedim. Peki bundan sonra video atınca kanalın kapanıyor mu ? tabi kapanıyor ama her zaman değil, dediğim gibi attığınız video ile alakalı. Bol kazançlar herkese
![]()
avea jetin hızı nasıl birde 5 gb 1 ay nasıl yetiyor
hayır hocam forumdan satın aldıgım mailler
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.