16 Şehit 7 Yaralımız var Yüce Türk Milletinin Başı Sağolsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mekanları cennet olsun..

Olayın 15:30'da olduğunu nereden biliyorsun acaba?

Buraya yazana kadar az araştır..Şerefsizlerin internet sitelerinde tv.larında bile saat 17:30 da verilmiş haber..Şu an her yerde de yazıyor 15:30 da olduğu.

---------- Spam Engelliyici 17:57 ---------- Önceki Mesaj 17:56 ----------

hava koşullarından dolayı ne helikopter ne araç gidebildi.yeni birlikler ulaşana kadar haber verilmek istenmedi olay bu.ayrıca olayın o saatte olduğunu sen nerden biliyorsun?

Kusura bakma sana cevap vermicem hükümet sözcüsü !

Bizim dirimiz ASKER, öIümüz ŞEHİT’tir. Sizin diriniz KALLEŞ, öIünüz LEŞ’tir.

Allah Tüm Türkiyeye ve Şehit Ailelerine Sabır Versin.

sayın cumhurbaşkanımız: çözüm sürecinde boş durmamışlar dedi. günaydın türkiye 2 yıldır söyleniyordu bu ama çözüm sürecini baltalamakla suçlandı herkes. almanlar işide silah gönderdiğimizi düşündüğü için sürekli pkk ya silah gönderiyor. 400 kg c4 ne demek? bunlar hep yanlış dış politika. ypg(pkk) ise avrupaya işidle savaşıyor izlenimi verdi ve avrupada meşrutiyet kazanıyor.

Buraya yazana kadar az araştır..Şerefsizlerin internet sitelerinde tv.larında bile saat 17:30 da verilmiş haber..Şu an her yerde de yazıyor 15:30 da olduğu.

Adam gibi bir soruya bile saçma sapan bir tavırla cevap vermişsin. Neyse, mesaja girişinden belli tartışılabilecek seviyenin olmadığı. Sen ********lerin tv ve haber sitelerini takip etmeye devam et bu mesaja da cevap verip canımı sıkma.

Allah rahmet eylesin.
Rakamlar doğru olması dileğimizle.
Daha fazla vatan evladı inşallah şehit düşmemiştir.

25 terörist Sağ ele geçirildi lafını kabul etmiyorum.
Ben dağa çıkan herkesin kafasına sıkılması taraftarıyım, o bölgede asker olsam ben sıkardım en az 3-5 tanesine.
Dağa çıkmış amacı belli, birde bunların pişmanlık yasası bilmem ne diye eve dönenleride mevcut.
Sıkın hepsinin kafasına.

Allah rahmet eylesin.
Rakamlar doğru olması dileğimizle.
Daha fazla vatan evladı inşallah şehit düşmemiştir.

25 terörist Sağ ele geçirildi lafını kabul etmiyorum.
Ben dağa çıkan herkesin kafasına sıkılması taraftarıyım, o bölgede asker olsam ben sıkardım en az 3-5 tanesine.
Dağa çıkmış amacı belli, birde bunların pişmanlık yasası bilmem ne diye eve dönenleride mevcut.
Sıkın hepsinin kafasına.
Öyle güzel yasalarımız var ki.
Polis bir olay sırasında silahını kullanmak için 10 kere düşünüyor.
Haliyle öyle senin dediğin gibi olmuyor işler.
Keşke gerçekten adam akıllı bir temizlik operasyonu yapılsa baştan aşağıya.
Kaç yıldır yetti yani sabır etmek artık bizim işimiz değil.

Başımız sağolsun.Artık bu olaylar bir son bulmalı.pkk denen kalleş terör örgütü Allah gazabından korkmadan bunları yapıyorsunuz.Artık sabrımız tükendi.Çanakkale savaşında o kadar askerimiz şehit oldu ama bu kalleşlik şeklinde değil.Bu vatanın bu çocukları bu şekilde şehit oluyorsa suçluluk payı hükemettede vardır.

Bu ülke artık şehit haberi duymak istemiyor.pkk Allah belasını versin.

Adam gibi bir soruya bile saçma sapan bir tavırla cevap vermişsin. Neyse, mesaja girişinden belli tartışılabilecek seviyenin olmadığı. Sen ********lerin tv ve haber sitelerini takip etmeye devam et bu mesaja da cevap verip canımı sıkma.

Madem canın sıkılacaktı hiç yorum yapmıcaktın..Dikkat ettiysen haber için verilmiş ifadesini kullandım..Verildi demedim..Bizim haber kaynaklarımızdan öğrendim yani..Olayı çarpıtmaya çalışma..Buraya yazan hükümet karşıtı yazılara yorum yapana kadar dün gece canlı yayında 400 vekil olsaydı bunlar yaşanmazdı diyerek acı bir itirafta bulunan zatı eleştirin biraz..

[MENTION=11620]era[/MENTION]

Bir zahmet şurayı babasının çöplüğü sanan arkadaşları temizleyin de tartışma ortamına dönmesin. Sonra konu siyasete dönüyor diye kurunun yanında yaşı yakmayın.

ölümlerin sonu yok sözde cözüm süreci bitiğinden beri bir ondan bir ondan durmaksızın insanlar ölüyor.bizim burda amacımız olayları kınamak dışındada tepkimizi ortaya koymamızdır.bu savaş devam etiği sürece insanlar hiç uğruna ölmeye devam edecektir...Allah Rahmet Eylesin, Ailelerine Sabır versin.

başbakan konuşuyo şuan dağlıcada dağdaki teröristleri bitiricez diye. Peki kardeşim neden bitirmediniz bu zamana kadar biliyosun orda olduğunu? ki teröristler hep belediyelerde adamlar ben teröristim diye girdiler o belediye ye hey gidi. Yazık çoluğa çocuğa benim yaşımda kardeşlerim şehit düşüyor.

Öncelikle hepimizin başı sağolsun.

16 sayısına inanmayan arkadaşlar ;

Devletin, Askeriye'nin verdiği bilgilere inanmayan ve yalan söylediğini düşünenler PKK kaynaklı sitelerin paylaştığı 31 şehit haberine inananlar başka konularda da PKK kaynaklı haber sitelerinden bilgi alsınlar.

Şehitlerimizin ruhları şad olsun.

Şehitlerimiz İçin Dua
Şehitlerimize Dua Edelim
Şehitlerimiz için Dua'ya buyrun

Allah rızası için Ellerimizi açıp Rabbimize içtenlik ve samimiyetle dua edelim inşallah

Euzu Billahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim

Varlığına Birliğine Yücelerin En Yücesi Olduğuna İnandığımız...
Altımızda Yağız Yerin, Üstümüzde Yedi Göğün Sahibi Olduğuna İman Edip, Kandığımız Ol Deyince Olduran
Gönüllerimizi İman Nuru Türklük Şuuru ile Dolduran Ulular Ulusu Yücelerin En Yücesi Şimdi Yapacağımız Duamızı Mekke-i Münevverede Medine-i Münevverede ve Ravza-i Münevverede Kabul Ettiğin Dualarla Kabul Eyle Ya Rahman, Ya Rahim, Ya Zel Celali Hazretleri....

Ya Rabbil Alemin;
Sen Ülkemizi, Milletimizi, Devletimizi Her Türlü İç ve Dış Tehditlerden Muhafaza Eyle,
Sen Bölünmez Bütünlüğümüzü Bozmaya Çalışanları El-KAHHAR İsminle Kahret.. Birlik ve Beraberlik İçerisinde Yaşamı Bizlere Vasıl Eyle,
Yalnız ve Yalnız Sana Kulluk Eder Senden Yardım Dileriz Uluların En Ulusu Hz. Allah (c.c) İslamın Bayraktarlığını Yapmış 5,000 Yıldır Diyardan Diyara Göç Etmiş , Şerefi, Bayrağı, Namusu için Can Vermiş Atalarımızdan, Dedelerimizden, Ninelerimizden Razı Ol Ya Rabbi,
Ülkemizi Bölmeye Yönelik Her Türlü Terör Belasından, Anarşist, Kominist, Emperyalist Güçlere Karşı Sen Türk Milletini Koru Ya Rabb..

Şuan Dağda, Sınırda, Ovada, Çamurda, Karda, Kışda, Zemheride, Ayazda Bu Vatan İçin Nöbet Bekleyen Askerlerimize, Polisimize ve Bütün Güvenlik Güçlerimize Yardım Et Allah'ım... Onları Koru Ya Rabbim...

Senin Katında Peygamberlerden Sonra Gelen En Güzel Makam Şehitlik Mertebesine de Bizleri Ulaştır Allah'ım...
Şehitlerimizden ve Geride Kalan Gazilerimizden Razı Ol Allah'ım...
Gözü Yaşlı, Başı Dik, Onurlu Gururlu Şehit Annelerine Minnettarız Onların Evlatları Bu Vatan için Şehit Düştü Onların Gönüllerine Huzur Ver Ya Rabbim....

Euzu Bi Kelimatillahattammati Min Şerri Ma Halâk Türk Askeri ( Allah Türk Askerini Bütün Yaratıkların Şerrinden Korusun )

Subhane Rabbike Rabbil İzzeti Amma Yasufun Vesselamun Alel Mürselin Vel Hamdülillahi Rabbil Alemin

Tüm Şehitlerimizin Ruhu için EL-FATİHA

Selam ve dua ile

Şehitlerimizin Mekanları Cennet Olsun Allah Gani Gani Rahmet Eylesin.

16 nedir ya? 36 civarıymış sayısı.

Şehitlerimiz İçin Dua
Şehitlerimize Dua Edelim
Şehitlerimiz için Dua'ya buyrun

Allah rızası için Ellerimizi açıp Rabbimize içtenlik ve samimiyetle dua edelim inşallah

Euzu Billahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim

Varlığına Birliğine Yücelerin En Yücesi Olduğuna İnandığımız...
Altımızda Yağız Yerin, Üstümüzde Yedi Göğün Sahibi Olduğuna İman Edip, Kandığımız Ol Deyince Olduran
Gönüllerimizi İman Nuru Türklük Şuuru ile Dolduran Ulular Ulusu Yücelerin En Yücesi Şimdi Yapacağımız Duamızı Mekke-i Münevverede Medine-i Münevverede ve Ravza-i Münevverede Kabul Ettiğin Dualarla Kabul Eyle Ya Rahman, Ya Rahim, Ya Zel Celali Hazretleri....

Ya Rabbil Alemin;
Sen Ülkemizi, Milletimizi, Devletimizi Her Türlü İç ve Dış Tehditlerden Muhafaza Eyle,
Sen Bölünmez Bütünlüğümüzü Bozmaya Çalışanları El-KAHHAR İsminle Kahret.. Birlik ve Beraberlik İçerisinde Yaşamı Bizlere Vasıl Eyle,
Yalnız ve Yalnız Sana Kulluk Eder Senden Yardım Dileriz Uluların En Ulusu Hz. Allah (c.c) İslamın Bayraktarlığını Yapmış 5,000 Yıldır Diyardan Diyara Göç Etmiş , Şerefi, Bayrağı, Namusu için Can Vermiş Atalarımızdan, Dedelerimizden, Ninelerimizden Razı Ol Ya Rabbi,
Ülkemizi Bölmeye Yönelik Her Türlü Terör Belasından, Anarşist, Kominist, Emperyalist Güçlere Karşı Sen Türk Milletini Koru Ya Rabb..

Şuan Dağda, Sınırda, Ovada, Çamurda, Karda, Kışda, Zemheride, Ayazda Bu Vatan İçin Nöbet Bekleyen Askerlerimize, Polisimize ve Bütün Güvenlik Güçlerimize Yardım Et Allah'ım... Onları Koru Ya Rabbim...

Senin Katında Peygamberlerden Sonra Gelen En Güzel Makam Şehitlik Mertebesine de Bizleri Ulaştır Allah'ım...
Şehitlerimizden ve Geride Kalan Gazilerimizden Razı Ol Allah'ım...
Gözü Yaşlı, Başı Dik, Onurlu Gururlu Şehit Annelerine Minnettarız Onların Evlatları Bu Vatan için Şehit Düştü Onların Gönüllerine Huzur Ver Ya Rabbim....

Euzu Bi Kelimatillahattammati Min Şerri Ma Halâk Türk Askeri ( Allah Türk Askerini Bütün Yaratıkların Şerrinden Korusun )

Subhane Rabbike Rabbil İzzeti Amma Yasufun Vesselamun Alel Mürselin Vel Hamdülillahi Rabbil Alemin

Tüm Şehitlerimizin Ruhu için EL-FATİHA

Selam ve dua ile

Şehitlerimizin Mekanları Cennet Olsun Allah Gani Gani Rahmet Eylesin.

Amin inşallah.
Şehitlerimize Allahtan gani gani rahmet diliyorum.Allah onlardan razı olsun.

bu site veren arkadaşlar nerden buluyosunuz twittirdaki kışkırtmacı hesaplardan mı ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri