17 kanal bom , ve ben kaçar.

• Kullanıcı Ati00
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

Ati00

Kayıtlı Üye
Meslektaşlarım Selamün Aleyküm , Hayırlı Ramazanlar.

Sürekli günlerimi ve saatlerimi verdiğim adsense ve youtube amcamız beni hüsrana uğrattı.3. kez kanal kapatılışı bu hiç bişey de yapmadım.Sanırım FBI tarafından youtubeyi benim kanallarımı kapatması için görevlendirmişler.Anlamadım gitti.Zamanımı verdiğim bu işi bırakıyorum.Gerçekten içimi daralttı.Yarı yolda bırakan youtubeninde canı sağolsun.Kanal kapatmaya devam etsin oda.Herkese bol kazançlar , iyi uğraşlar dilerim.Tekrardan hayırlı ramazanlar.

Pes etmek yerine neden kapatıldını araştırıp. Aynı hataları yapmayarak devam etsen daha güzel olurdu ne diyeilm

Pes etmek yerine neden kapatıldını araştırıp. Aynı hataları yapmayarak devam etsen daha güzel olurdu ne diyeilm

Herşeyi yaptım ki kardeşim :) Aklına gelebilecek herşeyi.Ama bu kadarmış. :)

Tabi burada sana tavsiye verenler olacak onlardan biri de benim.Bence bırakma.Devam et her nasıl çalışıyorsan hatalarını bul bundan sonra o hataları yeni kanallarında yapma.Ama yok ben yapamıycam dersen de ona diyecek bir lafımız yok.Yol senin, karar senin.

hocam toplu yükleme yaptıysanız ondan olabilir-kanal başına günlük 50 videoyu geçmemek en güzeli,çok geçmiş olsun,ama pes etmeyin yola devam edin :)

geçmiş olsun kardeşim. pes etme aç yeniden kanallar, sıkma canını. her işte bir hayır vardır.

hocam toplu yükleme yaptıysanız ondan olabilir-kanal başına günlük 50 videoyu geçmemek en güzeli,çok geçmiş olsun,ama pes etmeyin yola devam edin

Bilim videoları atan kanal vardı , yani en çok uyuyan 10 hayvan gibi onlardan ne zarar gelir ki youtubeye karşı.
Uyarı simgesi
Bu hesap, YouTube'un spam, oyun ve yanlış yönlendiren içeriğe karşı politikalarını ihlal etmesi veya diğer Hizmet Şartları ihlalleri nedeniyle askıya alındı.Diyor sadece :)

---------- Mesaj saat 21:48:57 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:48:14 civarında gönderildi. ----------

geçmiş olsun kardeşim. pes etme aç yeniden kanallar, sıkma canını. her işte bir hayır vardır.

hocam toplu yükleme yaptıysanız ondan olabilir-kanal başına günlük 50 videoyu geçmemek en güzeli,çok geçmiş olsun,ama pes etmeyin yola devam edin./QUOTE]

Hocam ne güzel insanlarsınız siz.Vallahi aklımın ucundan geçmeyeni geçirticek kadar iyisiniz.Sağolun :)

hocam toplu yükleme yaptıysanız ondan olabilir-kanal başına günlük 50 videoyu geçmemek en güzeli,çok geçmiş olsun,ama pes etmeyin yola devam edin :)

Toplu video dan olmuyo hocam. benimde 30 kanalım kapndı sonra önlem aldım dağlara daşlara :D şuan kapanan yok :)

Aklınız varsa kendi videolarınızı yapıp katarsınız.hertürlü kazanç gelir . yok nasıl yapcaz diyosanızda örnek bende ekli olan arkadaşım var akılda aldım kendisinden ruhi çenet 3 5 günde bir herşeyin top 10 yapıp katıyo örnek en iyi 10 köpek en iyi 10 futbolcu fln ama bilim üstüne bununki hep ilgide görüyo yapın birşey kaybetmezsiniz.

Aklınız varsa kendi videolarınızı yapıp katarsınız.hertürlü kazanç gelir . yok nasıl yapcaz diyosanızda örnek bende ekli olan arkadaşım var akılda aldım kendisinden ruhi çenet 3 5 günde bir herşeyin top 10 yapıp katıyo örnek en iyi 10 köpek en iyi 10 futbolcu fln ama bilim üstüne bununki hep ilgide görüyo yapın birşey kaybetmezsiniz.

Virüslü Bilgiler kanalını duyduysan o kanal benim :) Ruhiylede konuşmuştum.Video yapma programı istediydi.İşte kazançlar yerine gereksiz kapanmalar ve pes etme yerini aldı :)

Bu cure guzel bi forumda kayitlisniz + artik youtube hakkinda bazi bilgilere sahibsiniz bu yerde birakmak hic dogru olmaz bence yuzb yuzb kuyruna geldiyiniz zaman belkide bi kac gun daha aratsirsaniz bi kac kisiden akil alsaniz sizde kendi taktiyinizi bulacaksainiz en az 10 gun daha devam edin bence

Bu cure guzel bi forumda kayitlisniz + artik youtube hakkinda bazi bilgilere sahibsiniz bu yerde birakmak hic dogru olmaz bence yuzb yuzb kuyruna geldiyiniz zaman belkide bi kac gun daha aratsirsaniz bi kac kisiden akil alsaniz sizde kendi taktiyinizi bulacaksainiz en az 10 gun daha devam edin bence

Sağolun hocam , iyi teselli veriyorsunuz.Biraz dinlenmeyi düşünüyorum 1 ay 2 ay.Ona göre hareket ederim.Gerçekten üzücü bi durum :)

Bot yüzünden 3 kanalım kapandı. Videoları kendim tek tek atarken ne kanal kapanıyordu nede birşey.

Sağolun hocam , iyi teselli veriyorsunuz.Biraz dinlenmeyi düşünüyorum 1 ay 2 ay.Ona göre hareket ederim.Gerçekten üzücü bi durum :)

İp Adresin 5 yıldızlı aranıyor sanırım :) İp değiştiremiyorsan bir tane Vodafon Vın Al İp değişir :) [geçmiş olsun] Sen bence bu işi rahatlıkla başarabilirsin . Pes etme bir kaç gün ara ver ve sakin kafa ile tekrar başla ..

bende vds var günlük 500-600 video atıyorum 4 aydır bi sıkıntı yok bence başka bi sıkıntı var arkadaşta neyse hakkında hayırlısı olsun

benimde kapandı son bir kez dağa deniyicem olmassa bende pes etcem.

çok üzüldüm akrdeş geçen benim 6 kanal kapanmıştı kendime gelememiştim....3-5 gün bol bol yat -gez iş felan yapma sonra ya Allah de devam et bence.ç.....

çok üzüldüm akrdeş geçen benim 6 kanal kapanmıştı kendime gelememiştim....3-5 gün bol bol yat -gez iş felan yapma sonra ya Allah de devam et bence.ç.....

Sağolasın kardeşim durumlara göre bakıcam çok uğraştım ilk kapanışları olsa durmadan bastırırdım :)

Saglik olsun hocam olmuyorsa zorlamayacaksin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri