marsis
Yasaklanmış
Birazdaha sabır sonra ak koyun kara koyun belli olacak
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam sebep olarak bende galiba geçersiz trafik diyorlardı fakat geçersiz trafik ve geçersiz trafik kesintisi nedir bilmiyorum .Banlananlardan geçersiz trafik kesintisi yapılmış olan kişiler var mıydı arkadaşlar? [MENTION=30650]sezen[/MENTION] [MENTION=16987]shaqir[/MENTION] [MENTION=7888]jargon45[/MENTION] [MENTION=17436]adnandogannn[/MENTION] [MENTION=10659]elsaati[/MENTION] ...
---------- Spam Engelliyici 22:05 ---------- Önceki Mesaj 22:05 ----------
8 temmuz'da girdim bende ödenmedi hala, haftaya normal ödemelerle ödenecek heralde benimki.pinini bu ayın 6 sında girip ödeme aldıgım adsenseye baktım şimdi de sağlam çıktı. 3. adsensem en yenisi buydu sağlam şükürler olsun
muhtemelen hocam 22 sinde büyük çogunluk alacak yeni pini giren ödeme almayan ..8 temmuz'da girdim bende ödenmedi hala, haftaya normal ödemelerle ödenecek heralde benimki.
daha önce pin girip 1 hafta içinde aldığımda oldu, 22'sine kalanda. neye göre bırakıyorlar böyle anlamıyorum. :/muhtemelen hocam 22 sinde büyük çogunluk alacak yeni pini giren ödeme almayan ..
daha önce pin girip 1 hafta içinde aldığımda oldu, 22'sine kalanda. neye göre bırakıyorlar böyle anlamıyorum. :/
yaklaşık 7-8 aylık adsensem gçeriz tıklamadan dolayı banlandı. Bağladığım 4 kanalımın haliyle para kazanma gitti. Kanalların alalizdeki miktarlar duruyor. Napmalıyım ?
adsense banlandımı banlanmadı mı nasıl anlaşılır arkadaşlar ? Birde geçersiz trafik yazıyor ödemeler kısmında sanırım banlanmış adsense değil mi ?
adsense banlandımı banlanmadı mı nasıl anlaşılır arkadaşlar ? Birde geçersiz trafik yazıyor ödemeler kısmında sanırım banlanmış adsense değil mi ?
Hocam sebep olarak bende galiba geçersiz trafik diyorlardı fakat geçersiz trafik ve geçersiz trafik kesintisi nedir bilmiyorum .
Özetle kazandığın paranın bir kısmını geçersiz tıklamalarla yani hile ile kazandığını söylüyor bu oran yüzde 1 in üstünde olursa adsense için sıkıntı yaratır diyorlardı.
Arkadaşlar benim banlanan adsensenın ana youtube hesabın'da hıc vıdeo yuklu degıldı acaba bu yuzden banlanma olabılırmı sonucda o hesap'da tek video yok ama baska hesapları baglayıp ızlenım aldıgım ıcın banlanmıs olabılırmı ? Banlanan arkadaşlar sizin ana hesabınız'da video varmı video atmısmıydınız ?
Adsense ana hesabına video atmak zaten sıkıntı kanal kapanırsa ileride yönetici eklemeden adsenseye kanal ekleyemiyorsunuz. Benim adsense mailinde youtube kanalı bile yok![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.