1K Abone 25 TL

• Kullanıcı YunusA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Abone Alış - Satışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

YunusA

Kayıtlı Üye
Konumuz güncel :)

Yüzde yüz silinmeyen abone sistemi :)

4 Günlük KAMPANYA 10 adet kanal ve üstü 10 TL

TEK kanal : 1k abone 25 TL

Toplu alım indirimi : 100 kanal üstü 15 TL

Aboneler gerçek gmail hesaplarıdır fake degildir tüm gmailler bana aittir.

Önemli Not: Sistem Full otomatik sistemdir fiyatlar sabittir abone sistemi varolan abonenizi 1100 ya tamalar 700 se 400 atar 0 abone ise 1100 atar parça satış yoktur 1100 oldun mu orada kalır alışveriş yapan herkes bu maddeyi okumuş varsayarım !

Benim 1000 adetten fazla abonem var fazla yapın derseniz tek kanal fiyatları alttadır.

5k abone 150 tl
10k abone 300 tl
20k abone 600 tl
30k abone 1000 tl
50k abone 5000 tl
100k abone 7500 tl

100K alacak arkadaşlar için Mavi tik onay için yardımcı olunur.

%100 Silinmeme garantilidir o konuda içiniz rahat olsun aboneler yavaş yavaş atılır silinmeme olması adına :)

Çalışma saatleri : 12:00-23:00

İletişim skype : Yunusss.akyol

Son düzenleme:
Tek hesaba 1 k atiyormusunuz? Yada 2 ayrı kanala hocam

Hocam bu gönderilen aboneler abone listesinde gözükmüyor ama sayı olarak duruyor sebebi nedir? 2 arkadaştan almistim ikisinde böyle gözüküyor

Skype adresinizi ekledim hocam alışveriş yapmayı düşünüyorum

hocam merhaba aboneler gerçek abonelermi gerçek ise hangi ülke ağırlıklı ve ben 10k abone 1 kanal için alabilirmiyim alırsam nekadar olur veya 1 kanal için özgün kanal için nekadar video olması lazım kanalda abone yollayabilmeniz için ve 10k abonenin süresi nedir çok teşekürler :)

hocam merhaba aboneler gerçek abonelermi gerçek ise hangi ülke ağırlıklı ve ben 10k abone 1 kanal için alabilirmiyim alırsam nekadar olur veya 1 kanal için özgün kanal için nekadar video olması lazım kanalda abone yollayabilmeniz için ve 10k abonenin süresi nedir çok teşekürler :)

Öncelikle merhaba hocam ana sayfayı gözden geçirin isterseniz tamamını sizde sorunuzun cevabını göreceksiniz.
Aboneler bottur Hocam :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri