2.Adsense Ban :)

senin olduğunu anlamış yada aynı hatayı(illegal birşey ) yine yapmışsın.
not:o evden o internetten bi daha adsense açma.internetini değiştir öyle aç açacaksan

Ad soyad , adres ve telefon bilgileri ayni miydi?
Pin ve banka hesabi girilmis miydi?

hata yapıyorsun. ee hayliyle bu hatayı da senın bulman lazım

Ayni olsa bilgiler ilk basda inceleniyorda kaliyor. Bence yukledigi icerikle alakalidir die dusunuyorum

Hata yok sıfır pc,farklı internet hattı farklı mac adresi ile açtım bu ay kesinleşme oldu banlandı sadece adım soyadım aynı ama telefon,adres başka ile ait,sadece şunu anladım google istediği zaman istediği hesabın sahte olduğunu anlayabiliyor.

Son düzenleme:
Hata yok sıfır pc,farklı internet hattı farklı mac adresi ile açtım bu ay kesinleşme oldu banlandı sadece adım soyadım aynı ama telefon,adres başka ile ait,sadece şunu anladım google istediği zaman istediği hesabın sahte olduğunu anlayabiliyor.

Peki banka hesabı ? Bu şartlar altında sahte olduğunu nasıl anlayabilir ki..

benimkini biraz zor anlar.isim,adres,ip,pc hepsi sıfırlandı da açtım.

5 yıl önce web adsensesi banlanmış bir arkadaşım için. Geçen aylarda youtube adsense açalım dedik. Sadece isim aynı, geriye kalan adres v.s farklı adsense ban yedi. Üstelik youtube adsense açtığımız lokasyon Ban yediği lokasyona 350 uzaklıkta olmasına rağmen
Galiba isim çok önemli

5 yıl önce web adsensesi banlanmış bir arkadaşım için. Geçen aylarda youtube adsense açalım dedik. Sadece isim aynı, geriye kalan adres v.s farklı adsense ban yedi. Üstelik youtube adsense açtığımız lokasyon Ban yediği lokasyona 350 uzaklıkta olmasına rağmen
Galiba isim çok önemli

Aynen katılıyorum her türlü tespit ediyorlar :)

---------- Spam Engelliyici 18:41 ---------- Önceki Mesaj 18:41 ----------

Peki banka hesabı ? Bu şartlar altında sahte olduğunu nasıl anlayabilir ki..

Banka hesabı yok hocam daha dün kesinleşme oldu.

Bu yazının üst kısmını üye olmayanlar okumasın istiyorum. Bu nedenle yazıma başlamadan önce kusura bakmasın üye olmayan arkadaşlar. Tanıyanl ve üye olmayanlar merak ediyorsa bana nasıl ulaşacağını biliyor.

Şahsen 2 defa web, 3 defa youtube adsensesi banlattım. Web adsenselerini dizi sitemde banlamıştı yt yoktu içinde. Hepsi aynı isimle. 2.5 yılda 3 adsense çok değil. Aynı ismimle 2 adsensem daha var ödemeleri sorunsuzca alıyorum. Banka farklı olsun, Adresi farklı türden yaz. Zipcode un bizim için önemi yok ama eşleşme için önemi çok. Farklı zipcode girin adresde mah yazmayın. cadde varsa yazma sokak yaz. Sana getiren ptt bilir zaten. 15/3 yazmışsan şimdi no:15 kat :2 daire : 3 yaz vs

Son düzenleme:
Bu yazının üst kısmını üye olmayanlar okumasın istiyorum. Bu nedenle yazıma başlamadan önce kusura bakmasın üye olmayan arkadaşlar. Tanıyanl ve üye olmayanlar merak ediyorsa bana nasıl ulaşacağını biliyor.

Üstad Skype hazır sabahtan beri :)

yahu iyide şimdi
adamın ismi ali veli adres farklı banka farklı iban farklı
diğer adamın da ismi ali veli adres farklı banka farklı iban farklı
bunu nasıl isim aynı diyip banlayabilir!!! bence çok saçma...
başka şeyler var bu adsense banlarında

Banın açılması için bir ümit itiraz etmiştim cevap gelmiş hesabınızı ayrıntılı inceledikten sonra uzmanlarımız açılmasının mümkün olmadı kanısına vardı demişler.

ZLqzNz.png

Arkadaşlar aynı isim soy isimle 2 adsense açmayın.Herşey farklı olsada risktir

Nasıl yani ben iki adsense'e de aynı pc'den ip değiştirmeden giriyorum. İsim, adres, banka hesabı farklı ama. Sıkıntı olur mu?

Hocam isimle alakasi olamaz okadar ayni isimde insan var

Nasıl yani ben iki adsense'e de aynı pc'den ip değiştirmeden giriyorum. İsim, adres, banka hesabı farklı ama. Sıkıntı olur mu?
olur tabi ama kısa vadede değil de uzun vadede olur. benim 2 yıldır 2 tane adsense vardı aynı pc, aynı IP'den giriyordum sorun olmadı hiç. sonra 3. adsense'i açtım. şimdi birine hiç girmiyorum. birine telden 3g ile bakıyorum diğerine de bilgisayardan bakıyorum.

adsense'e hesap bağlayacağım zaman IP değiştiriyorum. chrome'u bi adsense'e girmek için kullanıyorum, firefox'u diğer adsense için.

henüz hiç adsense'im banlanmadı ama önümüzdeki ay adsense banı bekliyorum şahsım adına. :cool:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri