Edittt
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hata yok sıfır pc,farklı internet hattı farklı mac adresi ile açtım bu ay kesinleşme oldu banlandı sadece adım soyadım aynı ama telefon,adres başka ile ait,sadece şunu anladım google istediği zaman istediği hesabın sahte olduğunu anlayabiliyor.
5 yıl önce web adsensesi banlanmış bir arkadaşım için. Geçen aylarda youtube adsense açalım dedik. Sadece isim aynı, geriye kalan adres v.s farklı adsense ban yedi. Üstelik youtube adsense açtığımız lokasyon Ban yediği lokasyona 350 uzaklıkta olmasına rağmen
Galiba isim çok önemli
Peki banka hesabı ? Bu şartlar altında sahte olduğunu nasıl anlayabilir ki..
Bu yazının üst kısmını üye olmayanlar okumasın istiyorum. Bu nedenle yazıma başlamadan önce kusura bakmasın üye olmayan arkadaşlar. Tanıyanl ve üye olmayanlar merak ediyorsa bana nasıl ulaşacağını biliyor.
Üstad Skype hazır sabahtan beri![]()
olur tabi ama kısa vadede değil de uzun vadede olur. benim 2 yıldır 2 tane adsense vardı aynı pc, aynı IP'den giriyordum sorun olmadı hiç. sonra 3. adsense'i açtım. şimdi birine hiç girmiyorum. birine telden 3g ile bakıyorum diğerine de bilgisayardan bakıyorum.Nasıl yani ben iki adsense'e de aynı pc'den ip değiştirmeden giriyorum. İsim, adres, banka hesabı farklı ama. Sıkıntı olur mu?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.