Nar|Tv
Yasaklanmış
Bi izin isteyelim bakalım yabancılardan ne diyecekler![]()
hadi hayirlisi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bi izin isteyelim bakalım yabancılardan ne diyecekler![]()
arkadaşlar herkez ruzça video yüklüyor sanırım neden hepiniz rusça yüklüyosunuz daha çok kazandıracak avrupa ülkeleri mevcut onlar üzerinde çalışmalar yapın konu sahibi ruzça yapmış diye sizde yapmak zorunda değilsiniz
ben kimseye rusca video atin dimiyorum zaten..sadece bu taktigin iyi para kazandiracagini anlatmaya calisiyorum![]()
merhaba arkadaslarbugun sizlere 2-gun once kesf etdiyim ve cok kazandiran bir yontem anlatmak istiyorum umarim isinize yarar..
2-gun once rusca icerikli bir kanal acdim ne yukleyim diye dusunurken birden youtube-da komedi kanali gordum 161 videosu vardi ve izlenim 125-milyonu gecmisti kanal ingilizce icerikli idi..ben kanalin sahibine facebook-dan ulasdim ve kendisinden videolarini rusca yayinlamaq icin izin istedim ve sorun yok kendi videon gibi kullan dedi ve 2-gun once sadece 3-videosun(Rusca)yukledim ve izlenim 1-milyonu gectigini gordum bugun tahmini kazanclar 50$..umarim isinize yarar![]()
size sözüm yok hocam, Herkes pasta büyük diyor ama dilimi birden fazla kişi ile paylaşırsan yiyebilecekleri lokma sayısını düşünmüyor. Benim anlatmak istediğim şu mesela siz rusça video örneği verdiniz her kez rusça yüklemeye başladı sonra gelip forumda kazanamıyoruz diyorlar (Sözüm meclisten dışarı).
farklı şeyler deneseler böyle olmayacak![]()
İngilizce'yi Rusça'ya sağlam çevirmek içinde sağlam Rus dilin olması gerekir, translate pek yararlı olmaz işte herkeste Rusçca bilmez![]()
Azerbaycanda Azerice ana dil olmasına rağmen herkes Ana dili gibi Rusça konuşur.
Zaten Ben Kaldırlar Diye Kanalı Biyere Kaydettim..TEŞEKKÜRLER NAR TV
Hocam bişey Soracam Her Videosunu Atığında Baya Kişi İzliyormu
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.