2-gunde 1-milyon izlenim aldim

• Kullanıcı Nar|Tv
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dünyadan Youtube Teknikleri
güzel düşünce ve başarılı sonuç. tebrik ederim

inandim ve basardim :) inanmasan basaramassin

Şimdi millet önceden sevdalısı olduğu Rusya'ya daha bi bağlanacak :)

Rusca dersi alak bari :D

arkadaşlar herkez ruzça video yüklüyor sanırım neden hepiniz rusça yüklüyosunuz daha çok kazandıracak avrupa ülkeleri mevcut onlar üzerinde çalışmalar yapın konu sahibi ruzça yapmış diye sizde yapmak zorunda değilsiniz

arkadaşlar herkez ruzça video yüklüyor sanırım neden hepiniz rusça yüklüyosunuz daha çok kazandıracak avrupa ülkeleri mevcut onlar üzerinde çalışmalar yapın konu sahibi ruzça yapmış diye sizde yapmak zorunda değilsiniz

ben kimseye rusca video atin dimiyorum zaten..sadece bu taktigin iyi para kazandiracagini anlatmaya calisiyorum :o

ben kimseye rusca video atin dimiyorum zaten..sadece bu taktigin iyi para kazandiracagini anlatmaya calisiyorum :o

size sözüm yok hocam, Herkes pasta büyük diyor ama dilimi birden fazla kişi ile paylaşırsan yiyebilecekleri lokma sayısını düşünmüyor. Benim anlatmak istediğim şu mesela siz rusça video örneği verdiniz her kez rusça yüklemeye başladı sonra gelip forumda kazanamıyoruz diyorlar (Sözüm meclisten dışarı).

farklı şeyler deneseler böyle olmayacak :)

Cevap: 2-gunde 50$ kazanmagin oykusu :)

merhaba arkadaslar :) bugun sizlere 2-gun once kesf etdiyim ve cok kazandiran bir yontem anlatmak istiyorum umarim isinize yarar..

2-gun once rusca icerikli bir kanal acdim ne yukleyim diye dusunurken birden youtube-da komedi kanali gordum 161 videosu vardi ve izlenim 125-milyonu gecmisti kanal ingilizce icerikli idi..ben kanalin sahibine facebook-dan ulasdim ve kendisinden videolarini rusca yayinlamaq icin izin istedim ve sorun yok kendi videon gibi kullan dedi ve 2-gun once sadece 3-videosun(Rusca)yukledim ve izlenim 1-milyonu gectigini gordum bugun tahmini kazanclar 50$..umarim isinize yarar :)

1 m izlenimde 50 dolar cok cok az garipsedim onun az 300 dolar olması gerekırdır EN AZ ruslara tbm 0,01 falan mı :)

size sözüm yok hocam, Herkes pasta büyük diyor ama dilimi birden fazla kişi ile paylaşırsan yiyebilecekleri lokma sayısını düşünmüyor. Benim anlatmak istediğim şu mesela siz rusça video örneği verdiniz her kez rusça yüklemeye başladı sonra gelip forumda kazanamıyoruz diyorlar (Sözüm meclisten dışarı).

farklı şeyler deneseler böyle olmayacak :)

tabii usta anladim :) zaten her kesin basarili olmayacagini belirtmisdim

Dostum hesabını bana link atsana. Bir rus arkadaşa bakıp çıkacam :D

Nar Tv arkadaşı tebrik ediyorum örnek bir davranış sergiledi

---------- Mesaj saat 12:37:22 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:32:49 civarında gönderildi. ----------

nar tv arkadaşım senin rusçan iyi azeriler rusça iyi oluyor ben rus bir video attım geçen google translate çevirdim ama olmadı
bu taktiği ben daha önce serkan abidede duydum bu tarz kısa video komik video tarzı bir kanalı alıp o kanalı başka dilde yapıp izleniyormuş bu taktiği sonralar deniycem ama dediğim gibi rusça google tarsnlate çevirme çok kötü

Zamanında bu forumda diyordum en çok rusça ve hintlerden kazanılırw diye. Arkadaslar hepinize tavsiye ediyorum rusça ve hintçe kanal açın faydasını büyük oranda görürsünüz

Hocam bişey Soracam Her Videosunu Atığında Baya Kişi İzliyormu

su an goruntuleme 1-milyon 500-gecti abonem 412-son videomu 4-5 saat once koydum 230K izlenim var..bence kanalin dizayni-da cok onemli yani bir konu uzerinde kanal actigin dizayni ele yapmalisin ki,izleyenler abone olmaq istesin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri