2. Küfürsüz Videomla Karşınızdayım :)

• Kullanıcı metehan71
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

metehan71

Kayıtlı Üye
arkadaşlar 2. videomu yaptım bu sefer küfür konusunu dikkate aldım çünkü baya kişi uyardı ve küfürsüz bir video hazırladım umarım beğenirsiniz :) çok uğraştırıyor ama bitince iyide olsa kötüde olsa mutlu oluyor insan

https://www.youtube.com/watch?v=4ia9nDCV4r0

Son düzenleme:
arkadaşlar 2. videomu yaptım bu sefer küfür konusunu dikkate aldım çünkü baya kişi uyardı ve küfürsüz bir video hazırladım umarım beğenirsiniz :) çok uğraştırıyor ama bitince iyide olsa kötüde olsa mutlu oluyor insan

https://www.youtube.com/watch?v=Vl5n8KCi29o

Gayet Başarılı :) Keşke Daha Uzun Olsada Doya Doya İzlesek :) ve Biraz Fazla Espri Katabilirsen Daha da İzlenebilir Hale Getirebilirsin. ALLAH Yolunu Açık etsin...

Gayet Başarılı :) Keşke Daha Uzun Olsada Doya Doya İzlesek :) ve Biraz Fazla Espri Katabilirsen Daha da İzlenebilir Hale Getirebilirsin. ALLAH Yolunu Açık etsin...

çok sağol hocam daha acemi olduğum için şuan işi öğrenme aşamasındayım o yüzden kısa videolar ve replikler kullanıyorum işi tam öğrenip ekipmanlarıda toparlayınca inşallah dediğiniz gibi uzun videolarda çekicem

sakin arkadaşlar önemli bi kanal değildi zaten :D denemeler yapıyodum giden gitti artık :)

bu nasıl özgünlük benim devreler yandı :confused:

neden öyle dedin dostum ? şimdi izleyebilirsiniz devam son gaz :)

---------- Spam Engelliyici 03:46 ---------- Önceki Mesaj 03:45 ----------

eyw hocam dünden sonra baya bi gelişme kaydettim galiba :)

---------- Spam Engelliyici 03:49 ---------- Önceki Mesaj 03:46 ----------

dün yaptığım ilk videoya telif gelmişdi warner bros dan bende geri bildirim yaptım adil kullanım hakkım var ne oluyo diye kanal kapandı :D

Fikir Güzel Yalnız Kaliteli Espiriler Lazım. Seyirciyi Öyle Kazanırsan Tutar Bu Şekilde

Fikir Güzel Yalnız Kaliteli Espiriler Lazım. Seyirciyi Öyle Kazanırsan Tutar Bu Şekilde

işi tam bi öğreniyim inş oda olucak hocam zamanla bunlar ısınma turları :) ama bu telif işi sıkıntı çıkaracak gibi artık eski filmlerden alıntı yapıcam riski azaltıcam

neden öyle dedin dostum ? şimdi izleyebilirsiniz devam son gaz :)

---------- Spam Engelliyici 03:46 ---------- Önceki Mesaj 03:45 ----------

eyw hocam dünden sonra baya bi gelişme kaydettim galiba :)

---------- Spam Engelliyici 03:49 ---------- Önceki Mesaj 03:46 ----------

dün yaptığım ilk videoya telif gelmişdi warner bros dan bende geri bildirim yaptım adil kullanım hakkım var ne oluyo diye kanal kapandı :D

hee öyle desene adil kullanım hakkı öyle olmuyor işte :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri