Yenimi hocam?Benim Banlı adsenseler listesine 1 üye kayı daha yaptım.
Basketbol takımı kurmaya karar verdim.3 Yedek de ayarlarız transferle artık!!!
MX4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yenimi hocam?Benim Banlı adsenseler listesine 1 üye kayı daha yaptım.
Basketbol takımı kurmaya karar verdim.3 Yedek de ayarlarız transferle artık!!!
evet 30 dkk olmamıştır.Yenimi hocam?
Uyku yok bugün anlaşıldıevet 30 dkk olmamıştır.
Tehlike daha geçmedi sevinmeyin
daha 2 adsense'im daha var onlara bakıcam şimdi mailler gecikmeli geliyor geneldeUyku yok bugün anlaşıldı
İçerisinde aktif spam kanal olmasına gerek yok hocam zaten.Geçmişte spam yapmış olası yeterli onlar için.Çünkü adamlarda her kullanıcının geçmişi log dosyaaları olarak mevcut.Yarın ki ödemeye kadar içersinde spam içerik olan her hesabı ucuracaklar anlasılan.![]()
Yarın ki ödemeye kadar içersinde spam içerik olan her hesabı ucuracaklar anlasılan.![]()
salı günümü yapılcak ödemeler ?
salı günümü yapılcak ödemeler ?
Yol haritası = SSK + Yol + Sodexho/Ticket + bayramlarda çikolata yeterli bu yolda devam...Google'nin Her Yaşattığı Kıyım Bir Öncekini Aratır Oldu. Spamın Bitebileceğine İnanmayanlardandım. Taaa ki Bugüne Kadar. Gerçeklerle Yüzleşebilme Vakti Geldi Sanırım. Akıllı Olanlar 3-4 Ay Öncesinden Kendilerine B Planı Oluşturdular. Şimdiden Sonra Şahsi Fikrim Herkes Kendine Bir Yol Haritası Çizmeli...
Arkadaşlar , bu kapanan adsenselerin hepsinde 1-2 veya daha çok kanalı kapanan oldu mu? hiç telif veya kapanma yaşamayan adsenselerde kapandı mı ?
Arkadaşlar , bu kapanan adsenselerin hepsinde 1-2 veya daha çok kanalı kapanan oldu mu? hiç telif veya kapanma yaşamayan adsenselerde kapandı mı ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.