işleme girdikten sonra kapansa öderlermi ?
öderler.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
işleme girdikten sonra kapansa öderlermi ?
Banlanmayan arkadaşlar şu an kesinleşmiş para ne kadar onu da yazsınlar bir zahmet. Ödeme eşiğinin altında (200 TL) kesinleşmiş parası olanlar banlanmıyor muhabbeti var.
Benim banlanmadı ve kesinleşmiş 192 TL
Mailde ödenmeyecektir yazıyor hocamöderler.
Şu an banlanmayanlar olarak tek umudumuz (yani gelecek ay için) içinde +200 TL olup ban fırtınasında sağlam kalan arkadaşların mevcut olması.
Şu an banlanmayanlar olarak tek umudumuz (yani gelecek ay için) içinde +200 TL olup ban fırtınasında sağlam kalan arkadaşların mevcut olması.
yahu hocam boşver gitsin. lanet olsun bu kadar sinire strese bünyem kaldırmaz artık.
ödeme limitini geçemeyen adsenseleri banlamıyorlar ilginç![]()
Benim adsense üç haneli kazançlı ödeme işleme girmiş arkadaşlar. Sanırım banlamalar bitti.
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim adsense üç haneli kazançlı ödeme işleme girmiş arkadaşlar. Sanırım banlamalar bitti.
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence de bu banlanmalar tamamen biriken para ile alakalı. Tamamen buna inandırdım kendimi. Yüksek mebla spama düşmeyen adsenselerim banlandı spama düşmüş ama mebla 1k ve altı olan adsenseler duruyor. Ben seni google gibi varya...
onlar sonra odeme limitini gecince banlanacak. Bosuna tusa basmiyorlar onlar icin.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.