200k ile yapılacaklar

• Kullanıcı Reina
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

Reina

Yasaklanmış
Arkadaşlar biliyorum böyle konular hep açılıyor ama miktar biraz daha yüksek olduğu için açma gereksinimi duydum. aklımda herhangi bir şey yok. avmde stand almayı düşündüm onların gelirleri düşük ve parasıda düşük yani bana uymuyor. site alımına giriştim. hiç anlamam seo backlink falan hiç anlamam. bilmediğim işe hard girersem kaybederim. mekan açmayı düşündüm isim hakkını franc alip bi mekan açmayı düşündüm. oses çiğköftenin franci 15 milyarmış. herşeyi öğretiyolarmış. lütfen önerileri sizin 200k tl niz olsaydı ne yapardınız sorusuna göre cevaplayın. teşekkürler. beğendiğim bi girişim örneği olursa araştırıp hemen girmeyi düşünüyorum.

AVMDE stand acmayı dusunuyosaniz bayanlara yönelik bisey açın derım ben gratis vs gibi makyaj uzerine olabilir sizin bişey bilmenize gerek bile yok eleman alın yanınıza 2k maas +sgk verirsiniz. size gene kalır aylık 2 3 k para benim düşüncem boyle.

Arkadaşlar biliyorum böyle konular hep açılıyor ama miktar biraz daha yüksek olduğu için açma gereksinimi duydum. aklımda herhangi bir şey yok. avmde stand almayı düşündüm onların gelirleri düşük ve parasıda düşük yani bana uymuyor. site alımına giriştim. hiç anlamam seo backlink falan hiç anlamam. bilmediğim işe hard girersem kaybederim. mekan açmayı düşündüm isim hakkını franc alip bi mekan açmayı düşündüm. oses çiğköftenin franci 15 milyarmış. herşeyi öğretiyolarmış. lütfen önerileri sizin 200k tl niz olsaydı ne yapardınız sorusuna göre cevaplayın. teşekkürler. beğendiğim bi girişim örneği olursa araştırıp hemen girmeyi düşünüyorum.

Direk Ankara anlaşmasına başvururdum.

arsa al en iyisi garanti hemde

ahh ahh bana 100 bin tl bile yeter. Hocam niş alanlara yönelin derim. Ben şuan bir tane buldum. Param olunca giricem inş. Sanada rakibin az olduğu bir sektörde çalışmanı öneirrim. Kesinlikle planlama,analiz yapmadan, rakip araştırması yapmadan işe girmeyin. He son olarak bilmediğiniz işi yapmayın.

her zaman yaptıgım gibi ya batırırdım yada bi kaç günde 2 3 katına çıkarırdım altcoin akar ;)

topraktan 1 tane daire al inşaat halinde inşaat bitip iskan alindiktan sonra 2 katına cikiyor fiyat. 1 senede 150 milyar temiz kar. akari yok kokari yok.

"oto yıkama" fakat insanların alışveriş yaptığı cadde ya da avmye yakın olması gerekiyor

200k ya cok güzel bir mobil oyun yaptirip onu popüler hale getirmek icin ASO yaptirirdim. güzel para birakirdi

Yazlık ev al egeden 3 katlı filan sahibinden görmüştüm geçen 160 bin tl filan denize yakın yaz sezonunda kiraya verirsin hemde yatırım olur elinde yada arsa al beylikdüzü tarafından filan değerleniyor

Öncelikle animasyoncu bul :) 300-500-1000 tl her video için bütçe ayır. Videolar hazırlasınlar sonra özgünde yoluna bakarsın.

https://www.youtube.com/watch?v=Hj3XfPoRv8c

Ayda 10-20k masraf etmen 2-3 ay sonra zaten sonucu görürsün.

Ytdeki afgan arkadaşdan seo hakkında teknik destek al.

https://www.youtube.com/watch?v=tDp2UVNQfGk

ytci için en ideal yol.
Bu adamdan teknik yardım al dion adamın videosu 11k izlenmiş kendine hayrı yok milletemi olacak

hocam avm lere bellı bır marka temsılcılıgı alıp gırebılıyorsan ozellıkle yme ıcme alanında..ıyı para bırakıyor.
dayımda dedıgım tarz ıs vardı gıderı coktu cunku ısım hakkı ve kıra yuksek oluyor ama gelırde ona gore oluyor aylık 20k netkar ve ustu kalıyor sızın gayretınıze ve calısma azmınıze

Bu adamdan teknik yardım al dion adamın videosu 11k izlenmiş kendine hayrı yok milletemi olacak

polemik yapmanın bir anlamı yok...Adamın videoları incele ve orkun ışıtmak gibi bir çok kanallara destek veren biri. Videolarını izlenmen bu konuda seni aydınlatacaktır. saygılarımla ıyı geceler

litcoin ve xrp ile ilgili yorumlarını alalım üstad :D

ikisindede margin trade yapma imkanı olduğu için girilir, fakat ripple ı keriz silkeledi ama zarar edenler yine marginle düşer yada çıkar diye ufak ufak kar edip zarar kapatabilir, ltc nin geleceği parlak :D

200kyı tek bir şeye yatırmazdım. Yarısına arsa alırdım, çeyreğini altcoinlere yatırırdım, kalan çeyreği de mobil uygulama-youtube-websitesine harcardım.

5 sene sonra bu planla işler yolunda giderse milyoner olabilirsin, en kötü ihtimalle arsa değerini 2ye katlasa, anaparanı geri alırsın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri