2013 Ağustos Ayı Kazançları, Eylül Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bendede kesinleşmiş 100$ kesmiş :S

yüzde 24 gibi bir miktar kesmiş.Pin 15 ine kadar gelmeyecek büyük ihtimal bir dahaki aya kalacak para

kesinleşti 8 ay toplam kesıntı 42,68 ..
sebebi spam yiyen kanalım vardı 2 tane bende deıl kontrol dışı kaldı.
1 tane topluluk ihtarı vardı , o sonradan isim değiştirdim geri geldi kanal haklarım...
spam kanallar dan dolayı sanırım -42,68 usd kesintı var...
rakam netleşti.
AMA PİNNNNNNNNNNNN YOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK

Bana 30 Dolar Fazla Koymuş GOOGLE SENİ ÇOK SEVİYORUM Kesinleşmiş Kazanç 543 Dolar :D
2 Ayın TOplam Kazancı 1.212,23 $ :D Geçen Ay alamamıştım :D

%20 kesinti olmuş gene. Ah bi ayımızda da kanal kapanmasa da anlasak kesinti oluyo mu olmuyo diye. Yapcak bişey yok. Spama devam :)

abi şaka gibi ya 450 Dolardan geriye kalmış 380 ........... utanmasalar ondan da kesinti yapacaklar.

YAHU FORUMDA BU HEYECANI BEN İLK YAŞIYORUM, VARYA ARKADAŞLAR :D SANKİ SINAV SONUCU BEKLIYOR HERKES BAKSANA "Konuyu Toplam 36 Üye okuyor. (27 Kayıtlı üye ve 9 Misafir)
baris545, crazy3, jackhalcarloss, Enes, mymaxi, bykd, jakabvo, onurlu92, unal, sequieros, karahasan, beratkrkc11, zzinan, Conqueror, karahisar, djyalchen, Strider, mNote, emice, M.A.A, xebat, Sume, nicomedya, JiTeM, ChaosAngeL, Tahir" HERKESLER BURADA :D

Ayni ipdan reklam girişleri eleniyor sanirim, ayni ip nodan bir kaç basmalar, yada reklam veren tarafindan kabul edilmeyen tiklamalarda youtube ödeme alamiyor, haliyle netleştirmedede bunlari eliyor, öyle bişe sanirim bu durum...
Reklam verenlerle-youtube arasindaki netleştirme, para transferi sebebi olabilir, parasi alinmayan gosterimler oluyordur onlari alamiyor youtube.. Bize yansiiyo para dağitirken... öyle biş eolabilir..
(pinnnnnnnn yokkkkkkkkkkk halaaaaaaa offffffffff)

650 dolar kesinti yapmış. Hayırlı olsun ödeme alacaklara.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri