happyzombie
Yasaklanmış
mesaim bitmedi dha şimödi bittiii sabah işede giderim akşam kafamıda çekerim
999 Folar
999 Folar
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kesinti miktarını nerden öğreniyoruz hesaba mı yatması lazım önce?
sonrakı aya yansıtır belkide,bazen öyle oluyor toplam kazançlardada. sonrakı gune aktarıyorlar...
280 $ - (50$ kesinti yapılmış hali)
arkadaşlar kur belli mi ?
86 dolar kesmiş yüzde 21 falan ama garip bişey oldu.
dün 352 dolardı kesin kazancım bugun 354.2 olmusD arayamı sıkışmış acaba o 2 dolar
![]()
bu ay kesintiler fena adsensemin birinden ss paylaşayım cok feci bir düşüş var :S
toplamda 4-5k arası bi kesinti oldu bende hiç bu oranda olmazdı :S
1k kanal var dün geceki şeyler problemmi oldu acaba kanallarında adsensesi iptal olan falan varmı dün geceki olaydan sonra :S
Ama yapmayın şunu dimi?
Kazanç SS i paylaşmayın!
Yasak değil tamam ama işe yeni başlayanları teşvik ettiği kadar kazanamayanları da soğuttuğunu düşünüyorum...
Birazda görgüsüzlüğe kaçıyor... Dimi?
Yine de Allah ağız tadı ile yemeyi nasip etsin...
Ben size katılmıyorum hocam bu olaya ilk başladığım zaman hep ss aradım acaba doğrumu bunlar insanlar bir şeyler kazanabiliyor mu diye ? Ayrıca bunların insanları soğutmaktan ziyade kamçıladığı daha da teşvik ettiği kanısındayım şahsen 2 haftadır ilgilenmiyordum Youtube ile ancak burda bazı insanların kazançlarını görünce kendime neden olmasın dedim ve tekrar başlamaya karar verdim.
Ben size katılmıyorum hocam bu olaya ilk başladığım zaman hep ss aradım acaba doğrumu bunlar insanlar bir şeyler kazanabiliyor mu diye ? Ayrıca bunların insanları soğutmaktan ziyade kamçıladığı daha da teşvik ettiği kanısındayım şahsen 2 haftadır ilgilenmiyordum Youtube ile ancak burda bazı insanların kazançlarını görünce kendime neden olmasın dedim ve tekrar başlamaya karar verdim.
Senin adına sevindim!
Umarım hedeflediğin kazancı elde edebilirsin!
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.