2013 Ağustos Ayı Kazançları, Eylül Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mesaim bitmedi dha şimödi bittiii sabah işede giderim akşam kafamıda çekerim :D

999 Folar ;)

kesinti miktarını nerden öğreniyoruz hesaba mı yatması lazım önce?

% 34 Kesinti yapmis. Galiba network'a gecmek daha iyi olucak.

470 $'lık hesaba 357, 370 $ hesaba da 307 $ ödeme yapacak google amca.

664 $ güzel para, allah'a çok şükür.

86 dolar kesmiş yüzde 21 falan ama garip bişey oldu.
dün 352 dolardı kesin kazancım bugun 354.2 olmus :DD arayamı sıkışmış acaba o 2 dolar :D

76,48 dolar .bir hafta kala 20 dolar vardı:D google da eklemiş 20 dolar falan üstüne ben 56 falan bekliyorum.Bu ay da şimdiye kadar 57 dolar oldu. önümüzdeki ay ilk ödemeyi alıcaz bakalım :)

441 - 50 = 391

292 - 40 = 252

132 - 24 = 108

122 - 12 = 110

18 - 4 = 14

17 - 6 = 11

16 - 6 = 10

16 - 6 = 10

16 - 6 = 10

16 - 6 = 10

İlk okul 3 matematik defteri gibi hesaplar mübarek :D pin almak için sınırdan kurtarmışım sondaki hesapları yemin ediyorum :D

bu ay kesintiler fena adsensemin birinden ss paylaşayım cok feci bir düşüş var :S

toplamda 4-5k arası bi kesinti oldu bende hiç bu oranda olmazdı :S
1k kanal var dün geceki şeyler problemmi oldu acaba kanallarında adsensesi iptal olan falan varmı dün geceki olaydan sonra :S

Ama yapmayın şunu dimi?
Kazanç SS i paylaşmayın!

Yasak değil tamam ama işe yeni başlayanları teşvik ettiği kadar kazanamayanları da soğuttuğunu düşünüyorum...

Birazda görgüsüzlüğe kaçıyor... Dimi?

Yine de Allah ağız tadı ile yemeyi nasip etsin...

Ben size katılmıyorum hocam bu olaya ilk başladığım zaman hep ss aradım acaba doğrumu bunlar insanlar bir şeyler kazanabiliyor mu diye ? Ayrıca bunların insanları soğutmaktan ziyade kamçıladığı daha da teşvik ettiği kanısındayım şahsen 2 haftadır ilgilenmiyordum Youtube ile ancak burda bazı insanların kazançlarını görünce kendime neden olmasın dedim ve tekrar başlamaya karar verdim.

Ben size katılmıyorum hocam bu olaya ilk başladığım zaman hep ss aradım acaba doğrumu bunlar insanlar bir şeyler kazanabiliyor mu diye ? Ayrıca bunların insanları soğutmaktan ziyade kamçıladığı daha da teşvik ettiği kanısındayım şahsen 2 haftadır ilgilenmiyordum Youtube ile ancak burda bazı insanların kazançlarını görünce kendime neden olmasın dedim ve tekrar başlamaya karar verdim.

Senin adına sevindim!

Umarım hedeflediğin kazancı elde edebilirsin!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri