2013 ARALIK Ayı Kazançları, OCAK Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
üstad benim 1.ocak da yani bügün kanallarımın cogunun para kazanması kapandı ben ödeme alabilcekmiyim acaba 180 dolar aralık ayının yanmasını istemem :(

o kadar kazanılıyor mu? o kadar mı kazanmıs?

Yok hocam nerde o kadar sen bakma onlara :)

---------- Mesaj saat 23:45:30 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:44:37 civarında gönderildi. ----------

üstad benim 1.ocak da yani bügün kanallarımın cogunun para kazanması kapandı ben ödeme alabilcekmiyim acaba 180 dolar aralık ayının yanmasını istemem :(

Sorunlu kanalı sil diğerlerini g+ ile aç aktif kalırsan 3 5 gün daha ödeme alırsın

---------- Mesaj saat 23:45:30 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:44:37 civarında gönderildi. ----------

Sorunlu kanalı sil diğerlerini g+ ile aç aktif kalırsan 3 5 gün daha ödeme alırsın

hayırlı kazançlar.:) Allah sizede versin banda verisn hayırlısından helalinden.... daha 20 ile olmadı ama ugrasacagız bakalım.:o

ustad kanallarım alt kanal oldugu icin acamıyorum ve acacak kanalda kalmadı bügün hepsini temizledim o sorunlu kanal ile birlikte

Site için adsense ödemeleri kesinleşmeye başlamış.

Bu ay kazançta Kendi Adsense rekorumu kırdım.
Hayırlısı bekliyoruz ayın onikisini.
Hele bir kazasız belasız kesinleşsinde.
( para kazanmaya kapandı kanallarım G+'la açtım )

bana göre hala inanamadığım bir miktar para var adsense de ama pin yok 12 sinde yola çıksa şubata elime ulaşır mı acaba?

herkese hayırlı kazançlar

bana göre hala inanamadığım bir miktar para var adsense de ama pin yok 12 sinde yola çıksa şubata elime ulaşır mı acaba?

herkese hayırlı kazançlar
Aynı sorun bendede var :). 12sinde keşinleşince pin yola çıkacak. Şubat yada martta anca alırız ödemeleri toptan güzel para geçer elimize. Toptan olacağı için haliyle bereketli olur :). Tüm borçlarımı kapatmak istiyorum. Borçtan kurtuluruz en azından. Ama ödeme alıncaya kadar sabır ediyorum. Umarım sağ sağlim ödememizi alırız.

Aynı sorun bendede var :). 12sinde keşinleşince pin yola çıkacak. Şubat yada martta anca alırız ödemeleri toptan güzel para geçer elimize. Toptan olacağı için haliyle bereketli olur :). Tüm borçlarımı kapatmak istiyorum. Borçtan kurtuluruz en azından. Ama ödeme alıncaya kadar sabır ediyorum. Umarım sağ sağlim ödememizi alırız.

tek derdim sağ salim paranın elime geçmesi zaten kredi kartlarım asgari ödemeden kurtulsun bi :)

Bu ay çoğu kişi kendi rekorunu kırdı sanırım :) Bende en yüksek kazancımı alıcam inş bu ay :)

3. ödemem olacak, her ay 100 lira artıyor bakalım bu ay da alacağım kazasız belasız inşallah.

İlk paramı alacağım 20 günde 1.200 TL iyidir. Daha sonra geriye bakıp "vay be" demek için yazıyorum. Herkes sorunsuz parasını alması dileğiyle.

aralık ayından önce 140 tl vardı banka hesabımı onaylamamıştım aralık ayın sonunda banka hesabımı onayladım aralık ayında 340 lira mıydı neydi ocagın 22 sinde ödemem olur mu ilk ödemem

---------- Mesaj saat 00:54:40 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:53:12 civarında gönderildi. ----------

3. ödemem olacak, her ay 100 lira artıyor bakalım bu ay da alacağım kazasız belasız inşallah.
hocam benimde 150 150 artıyor bakalım :)

İlk kazanç şuanda 270 TL pinide bekliyorum :D hayırlısı.

Bu ay kendi çapımda 1 yıldır kazandığım en büyük rekoru kırmanın sevincini yaşıyorum. Bir yandan da yılbaşından dolayı 4 kat düşen günlük kazancımı üzülüyorum. Tam sevinirken bir üzücü haber geliyor.

Biz hiç mutlu olamayacak mıyız ya )

Aylık 20bin falan mı :D

yt gelirleri yansıdırmı panellere ? Aralık ayı için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri