Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
o kadar kazanılıyor mu? o kadar mı kazanmıs?
üstad benim 1.ocak da yani bügün kanallarımın cogunun para kazanması kapandı ben ödeme alabilcekmiyim acaba 180 dolar aralık ayının yanmasını istemem![]()
Yok hocam nerde o kadar sen bakma onlara
---------- Mesaj saat 23:45:30 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:44:37 civarında gönderildi. ----------
Sorunlu kanalı sil diğerlerini g+ ile aç aktif kalırsan 3 5 gün daha ödeme alırsın
Yok hocam nerde o kadar sen bakma onlara
---------- Mesaj saat 23:45:30 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:44:37 civarında gönderildi. ----------
Sorunlu kanalı sil diğerlerini g+ ile aç aktif kalırsan 3 5 gün daha ödeme alırsın
o kadar kazanılıyor mu? o kadar mı kazanmıs?
Aynı sorun bendede varbana göre hala inanamadığım bir miktar para var adsense de ama pin yok 12 sinde yola çıksa şubata elime ulaşır mı acaba?
herkese hayırlı kazançlar
Aynı sorun bendede var. 12sinde keşinleşince pin yola çıkacak. Şubat yada martta anca alırız ödemeleri toptan güzel para geçer elimize. Toptan olacağı için haliyle bereketli olur
. Tüm borçlarımı kapatmak istiyorum. Borçtan kurtuluruz en azından. Ama ödeme alıncaya kadar sabır ediyorum. Umarım sağ sağlim ödememizi alırız.
Bu ay çoğu kişi kendi rekorunu kırdı sanırımBende en yüksek kazancımı alıcam inş bu ay
![]()
hocam benimde 150 150 artıyor bakalım3. ödemem olacak, her ay 100 lira artıyor bakalım bu ay da alacağım kazasız belasız inşallah.
Bu ay kendi çapımda 1 yıldır kazandığım en büyük rekoru kırmanın sevincini yaşıyorum. Bir yandan da yılbaşından dolayı 4 kat düşen günlük kazancımı üzülüyorum. Tam sevinirken bir üzücü haber geliyor.
Biz hiç mutlu olamayacak mıyız ya )
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.