2013 ARALIK Ayı Kazançları, OCAK Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben napıcam bilmiyorum youtube bizi salladı galiba aralık ayında o kadar izlenmeye durum içler acısı. durum şöyle :
Ben adsense hesabımı kasımın 17'sinde açtım, PIN'i 12 aralık'ta istedim 10 ocakta geldi PIN'im. Şimdi kasım ayı geliri 543 TL yazıyodu o geldi cuma günü yattı yani. Aralık ayı izlenmem 71384 tıklanma 955 oran da 1.41TL adsense calculator'e göre 1400 TL civarı para gelmesi lazım. Çünkü Kasım ayı gelirini hesapladım tamı tamına doğru çıktı 543,75 tam yani. O 17sinde geldi .Adsense Ödemeler sekmesine geldiğimde de 94,75 yazıyo bu kesinleşir dimi? Yani şu an tam kesinleşmemiş, kesinleşirse tahmini olarak ne zaman yatar? Kusura bakmayın acemiyim biraz, şimdiden teşekkürler yanıtlarınız için. :)

ben napıcam bilmiyorum youtube bizi salladı galiba aralık ayında o kadar izlenmeye durum içler acısı. durum şöyle :
Ben adsense hesabımı kasımın 17'sinde açtım, PIN'i 12 aralık'ta istedim 10 ocakta geldi PIN'im. Şimdi kasım ayı geliri 543 TL yazıyodu o geldi cuma günü yattı yani. Aralık ayı izlenmem 71384 tıklanma 955 oran da 1.41TL adsense calculator'e göre 1400 TL civarı para gelmesi lazım. Çünkü Kasım ayı gelirini hesapladım tamı tamına doğru çıktı 543,75 tam yani. O 17sinde geldi .Adsense Ödemeler sekmesine geldiğimde de 94,75 yazıyo bu kesinleşir dimi? Yani şu an tam kesinleşmemiş, kesinleşirse tahmini olarak ne zaman yatar? Kusura bakmayın acemiyim biraz, şimdiden teşekkürler yanıtlarınız için. :)

Aralik ayi kazancinin zaten kesinlesmis olmasi gerek? Kanal kapanmasi falan yasadin mi?

Aralik ayi kazancinin zaten kesinlesmis olmasi gerek? Kanal kapanmasi falan yasadin mi?

kanal kapanması derken youtube kanalıma mı erişilemiyor?
bende hiç öyle bişey olmadı

---------- Mesaj saat 21:43:32 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:41:50 civarında gönderildi. ----------

bu arada benim mesajıma alıntınızla mesajlarınızın 1000.'si olmuş :)

ekran görüntülerini atıcam da mesaj sayım az olduğu için paylaşamıyorum

kanal kapanması derken youtube kanalıma mı erişilemiyor?
bende hiç öyle bişey olmadı

---------- Mesaj saat 21:43:32 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:41:50 civarında gönderildi. ----------

bu arada benim mesajıma alıntınızla mesajlarınızın 1000.'si olmuş :)

ekran görüntülerini atıcam da mesaj sayım az olduğu için paylaşamıyorum
senin paran kesinleşmiş. pek bişey bekleme yani alamassın bu ay bida para. hesaplamaların dogru olabilir ama ciddi bir kesik yemişsin. muhtemelen kanallarında kapanma vs oldu.

arkadaşlar biri bana yardımcı olursa çok sevinicem

ne yazıkki adsense hesabına şu kanallar baglı diye gösterdigi biyer yok adsense in.mecburen kanallarınıza girip tektek bakıcaksınız.

bi tane kanalım var ve onda da etkin yazıyor
maillere baktım aksi durum belirten bi mail yok
video yöneticisine giriyorum sağ tarafta beliren para kazanma bildirgesi de açık

geriye ne kalıyor

Muhtemelen yarın sabaha doğru işleme girer öğlende hesaplara yatmaya başlar.

bugün işleme girer herhalde.

Meraktan bakarken bir şey farkettim ama 1 kere görebildim. Google Adsense (Android, İphone) uygulamaları geliyor arkadaşlar ana sayfa gördüm ama birdaha girdiğimde gitmişti. Yakında yayınlarlar.

bugün işleme girer herhalde.

Meraktan bakarken bir şey farkettim ama 1 kere görebildim. Google Adsense (Android, İphone) uygulamaları geliyor arkadaşlar ana sayfa gördüm ama birdaha girdiğimde gitmişti. Yakında yayınlarlar.

sanıyorum resmi android uygulaması var
Official Google AdSense App For Android Released, Download Now | Redmond Pie

düzenleme: resmi uygulama benim galaxy s2 ile uyumlu değilmiş. belki kapsamlı bir güncelleme gelecektir.

1 30 kasım arası kazancım var pini ocak ortasında girdim adsense dolar hala ve 31 ocak kadar ödenir diyor :D 511 dolar var insallah sağ salim alırız :D up up up

iyi sinerji yaratmış arkadaşlar.bu gece kesin girer :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri