Sakin olun yavaş yavaş herkesin adsense'i işleme giriyor aynı anda girmiyor.![]()
Arkadaşlar birden diyince önceki ödemelerde işleme bakma fırsatım olmadı ben baktıgımda hep ödendi yazıyodu
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sakin olun yavaş yavaş herkesin adsense'i işleme giriyor aynı anda girmiyor.![]()
Beyler kimse yazmadan ben yazayım dedim ödemeler işlemde![]()
Hocam kusura bakmayında, işlemde yazısını nereden görüyoruz acaba?
Yok hocam spamda kazandırır ama özgünde kafan daha rahat olur ve az videoda daha fazla kazanç alırsın. Twitter çok önemli bir mecra ve değerli kullanmak gerekiyor.
ikoncan ile Tapatalk'tan gönderildi.
Ödemeler kısmına bak otomatik ödeme başladı banka 2145 gibisinden bişey yazması lazım girince.
kardeşim 2 gün önce de mesaj atmıştım para kazanmalar kapandı diye heyecan dorukta işlem yok yazıyor şu an yapılır mı ödemem, sen yapılır demiştin![]()
kardeşim 2 gün önce de mesaj atmıştım para kazanmalar kapandı diye heyecan dorukta işlem yok yazıyor şu an yapılır mı ödemem, sen yapılır demiştin![]()
kardeşim para kazanmalar bu ay gitmiş sen ocak parasını alamazsın ama kesinleşen para aralık parası onu alırsın.ilk ödemen mi?
Hocam kesinleşmiş kazanç varsa adsense açık olması yeterli para kazanma kökten kapansın isterse![]()
Ödemesi hala işleme girmeyen var mı?
Yanliz degilsin![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.