Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
600 lira düşürdün hocam parayı ne yaptın![]()
arkadaşlar benim 20tl yi 3-4 gün önce geçti şimdi hesapta 55tl civarı var benim ödeme ne zaman yapılır? pin isteme diye bir bölüm yok pin falan da gelmedi mail falan da yok ne yapmam lazım_?
Merhaba arkadaşlar bir soru sormak istiyorum konu açmayım dedim. Şimdi Ben pin doğrulamasını bugün yaptım dolar hesabının. Banka kaldı onuda bugün gönderdim 1 hafta içinde onuda yapıcam. Dolar hesabı . Banka doğrulamasını yaptıgımda alırmıyım direk ödeme yoksa diğer ayımı beklerim?
Ödemeyi beklet birdahaki ay çek hocam madem sorun sizin için.
[MENTION=1523]mNote[/MENTION] hocam dolar hesaplar için sizce aynı gün içinde işleme girip yatması gibi bir süpriz olabilirmi?
Yönetici Kardeş rica etsem benim soruma da bakarmısın.
![]()
Kur geçen ayın son gününün kuru olarak hesaplanır...
Yani beklediğiniz tutarlar için doların çıkması bir anlam ifade etmez!
Yani Ödemeler 2.15 TL üzerinden hesaplanacak...
arkadaşlar benim 20tl yi 3-4 gün önce geçti şimdi hesapta 55tl civarı var benim ödeme ne zaman yapılır? pin isteme diye bir bölüm yok pin falan da gelmedi mail falan da yok ne yapmam lazım_?
![]()
Kur geçen ayın son gününün kuru olarak hesaplanır...
Yani beklediğiniz tutarlar için doların çıkması bir anlam ifade etmez!
Yani Ödemeler 2.15 TL üzerinden hesaplanacak...
Hayır hocam yarın girerse salı yatar.
Ek olarak kısa süre içinde kalan dolar hesapları TL ye çevrilicek hocam.
Ödemeler işleme genelde saat 15.00'da giriyor. Dolayısıyla bugün saat 15 gibi işleme girebilir. Tahminim bugün işlemde yarın hesapta![]()
hadi hayırlısı dolar işlemde
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.