2013 ARALIK Ayı Kazançları, OCAK Ödemeleri -TEK BAŞLIK-

• Kullanıcı mNote
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Aylık Ödemeler
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar benim 20tl yi 3-4 gün önce geçti şimdi hesapta 55tl civarı var benim ödeme ne zaman yapılır? pin isteme diye bir bölüm yok pin falan da gelmedi mail falan da yok ne yapmam lazım_?

arkadaşlar benim 20tl yi 3-4 gün önce geçti şimdi hesapta 55tl civarı var benim ödeme ne zaman yapılır? pin isteme diye bir bölüm yok pin falan da gelmedi mail falan da yok ne yapmam lazım_?

ayın 12inde hesap kesinleşince pin otomotik olarak kayıtlı adresine gönderilir.

[MENTION=1523]mNote[/MENTION] hocam dolar hesaplar için sizce aynı gün içinde işleme girip yatması gibi bir süpriz olabilirmi?

Merhaba arkadaşlar bir soru sormak istiyorum konu açmayım dedim. Şimdi Ben pin doğrulamasını bugün yaptım dolar hesabının. Banka kaldı onuda bugün gönderdim 1 hafta içinde onuda yapıcam. Dolar hesabı . Banka doğrulamasını yaptıgımda alırmıyım direk ödeme yoksa diğer ayımı beklerim?

Ödemeyi beklet birdahaki ay çek hocam madem sorun sizin için.

Yönetici Kardeş rica etsem benim soruma da bakarmısın.

[MENTION=1523]mNote[/MENTION] hocam dolar hesaplar için sizce aynı gün içinde işleme girip yatması gibi bir süpriz olabilirmi?

Hayır hocam yarın girerse salı yatar.

Ek olarak kısa süre içinde kalan dolar hesapları TL ye çevrilicek hocam.

---------- Mesaj saat 17:07:49 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:06:48 civarında gönderildi. ----------

Yönetici Kardeş rica etsem benim soruma da bakarmısın.

Şubat sonunda alırsın hocam.

biz de şans yok ki pin gelsin.bu saatten sonra gelmesin zaten ay başında kimlik onayı yapar parayı beklerim.

:)

Kur geçen ayın son gününün kuru olarak hesaplanır...

Yani beklediğiniz tutarlar için doların çıkması bir anlam ifade etmez!

Yani Ödemeler 2.15 TL üzerinden hesaplanacak...

günlerdir yaptığım hesapları bitirdin şu anda hocam, teşekkürler, saygılar.. :D :D

kardşeim sen alt limiti geçmişssin daha senın şubat 12 de pinin çıkcak yola pin geldikten sonra 200 TL kesinleşince hesabınızda kesinleşen o ayın ödeme gününde alırısn paranı ...yani :

şubat 12 de pin cıksa şubat 28 de gelse senınde hesabında şubat ayı sonunda 300 tl oldu bunun %20-30 arasında kesinti olur ve sana ödenecek para mart 12 de kesinleşir.ve mart 22-30 gibi alırsın paranı ok

Dolar hesabı işleme giren var mı yoksa salıya kaldık sanırım

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugünde bos geçecek sanirim

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ödemeler işleme genelde saat 15.00'da giriyor. Dolayısıyla bugün saat 15 gibi işleme girebilir. Tahminim bugün işlemde yarın hesapta :)

Akşama doğru işleme girer bence yarında inşallah ödemeyi alırız

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri