2013 Ekim Awesomeness Ödemeleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belirtilen ödeme eşiğini geçince mi ödeme talep etmeliyiz? Yoksa belli bir dönemi var mı?

Benim kanalim kalici olarak devre disi kaldi.Eylul ve Ekim Kazanci toplam 352$ odeme istemistim ekim ayinda.
Odemem yapilir mi?

Ödeme eşiğini geçince talep etmeniz yeterli.

Min. ödeme tutarı: 143$

aferin muhammedim bu konu güzel konu her ay aç...ama bi eksik var ödmee formunu ne zman gönderileceği ve her ay gönderilmek zorund aolup olunmadığını konuya ekle kardşeim .... vede min : ödeme tutarı ekle konuya sonra yazma hoş olmaz ana konuda hepsi olsun

Awesomenes bugün itibariyle emaillere formu göndermiş doldurup gönderin diyor.

Kim Smith

ongratulations from AwesomenessTV!

Based on the information we have been given from Youtube, you've crossed the payment threshold and made some money in the month of July! Woo hoo!

We just need just a little more info from you for legal reasons before we can pay you:) PLEASE fill out this form as soon as possible with accurate information so we can process your payments! It has to be filled out completely to process your payment.

http://bit.ly/15lyuzo

(You only have to fill out the form ONE time & if you've filled out the form before in a previous month, please take the time to re-fill out the form!)

ALSO!

Please DO NOT respond to this email. Just fill out the form and it'll be taken care of:)

& We suggest you go to www.awesomenesstvnetwork.com and update your profile with your PayPal email so we have it on file!

Thanks!

Awesomeness TV Network Accounting

awesomenes bugün itibariyle emaillere formu göndermiş doldurup gönderin diyor.

Kim smith

ongratulations from awesomenesstv!

Based on the information we have been given from youtube, you've crossed the payment threshold and made some money in the month of july! Woo hoo!

We just need just a little more info from you for legal reasons before we can pay you:) please fill out this form as soon as possible with accurate information so we can process your payments! It has to be filled out completely to process your payment.

http://bit.ly/15lyuzo

(you only have to fill out the form one time & if you've filled out the form before in a previous month, please take the time to re-fill out the form!)

also!

Please do not respond to this email. Just fill out the form and it'll be taken care of:)

& we suggest you go to Awesomeness TV and update your profile with your paypal email so we have it on file!

Thanks!

Awesomeness tv network accounting

hangi maile kanal mailinemi hocam ? Yoksa sürekli ödeme aldiini pp mailinemi ?

bana gelmedi mail .Doldurduk bakalım ödeme formunu.

geçen ay Ekim'in ortalarında kanalım kapanmadan 2-3 gün önce doldurmuştum formu. Şimdi gene doldurmalı mıyım? O zamandan beri hiçbir hareket, mail vs yok ondan soruyorum.

Hadi az kaldı hayırlısı

Benim bir kanalımın analytic kısmı 180$ varken gitti ama gitmeden 2 gun once odem istemiştim. Diger kanalimda ise eylul ve ekim toplam kazancim 352$ di bu kanalim ise bu ay hesap kalici olarak kapatildi.Galiba telif icin geri bildirim yapmistim. Kabul edilmedi kapandi. Şimdi ben bu kanallarimin odemelerini alabilir miyim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri